Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

307 - ידית איתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידית של האיתות (וינקר) מתחילה לזייף (לא ננעלת למעלה ולמטה לפעמים). ביררתי במוסך כמה יעלה החלפה ואמרו שבדגם הזה אין יחידה נפרדת ועלות החלפה של כל מנגנון השליטה על האורות/מגבים ובקר השליטה של הרדיו עולה 2500 שקלים.

הסיפור הזה רציני? מישהו נתקל בזה ויש לו אלטנרטיבה שפוייה?

תודה

פורסם

הסיפור הזה אמיתי לחלוטין - היחידה מגיעה שלמה עם כל המנגנון של ההגה וזה יקר, לא יודע כמה.

תנסה באמת לחפש משומש, זה אמור לעלות הרבה פחות, הבעיה היא הפירוק וההרכבה - נראה לי מעט מסוכן לפרק את כרית האויר ללא נסיון. עם זאת, אני עשיתי את זה לבד וזה לא כ"כ מסובך לאדם שמבין איך נראה מפתח אלן ויש לו רגישות מספקת בידיים כדי לא לשבור כלום.

אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לבד: http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet381432.htm צריך לא לשכוח לנתק את המצבר כ 10 דקות לפני כן כדי שלא יהיה חשש לפתיחת הכרית.

בריאות לכולם!

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם הידית של בקר הרדיו עובדת אין צורך לרכוש אותה. זה מתפרק ואפשר לחבר לידית החדשה. אני עשיתי סקר והכי זול שמצאתי בצנטרל ביצחק שדה 21 תל אביב 950 ש"ח כולל מע"מ בלבד תשאל את אילן הוא בחור נחמד ויתן לך ידית מקורית של valeo.

פורסם

המחיר שקיבלת מוגזם בהחלט, אמור לעלות סביב ה 1200-1500 (לפני שנתיים). איזה שנה האוטו? ניסית לדבר עם מחלקת השירות של לובינסקי או איש השירות במוסך המטפל? נסה לקבל השתתפות של לובינסקי בעניין. גילוי נאות, ברכבי החלק הוחלף פעמיים (מי אמר איכות צרפתית), פעם אחת במסגרת האחריות, בפעם השנייה כמחווה של רצון טוב.

פורסם
אם הידית של בקר הרדיו עובדת אין צורך לרכוש אותה. זה מתפרק ואפשר לחבר לידית החדשה. אני עשיתי סקר והכי זול שמצאתי בצנטרל ביצחק שדה 21 תל אביב 950 ש"ח כולל מע"מ בלבד תשאל את אילן הוא בחור נחמד ויתן לך ידית מקורית של valeo.

חבר חדש יקר.

פתחת שרשור מלפני 8 חודשים מחדש. מיותר לחלוטין. אנא עבור על כללי הפורום, מתואר בקישור המצורף בתחתית תגובתי זו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...