Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה משותף לקיילי מינו וניקול קידמן ?

תשובה קלה נכון ? שתיהן אוסטרליות, בלונדיניות ונראות לא רע, אבל האמת שזה ממש לא קשור למה שאני הולך לכתוב בהמשך, זה פשוט משהו שחשבתי עליו בזמן שרצתי קילומטרים על מכשיר הריצה בחדר הכושר והטלויזיה שידרה MTV...:lol:.

לענייננו , לאחר עונת הרוקי של לואיס המילטון בפורמולה-1 במדי מקלארן-מרצדס, עונה מצד אחד היתה מוצלחת מאד וכולנו ראינו איך הוא כמעט משיג אליפות היסטורית ואז מאבד אותה בסדרת טעויות של טירון, כמו שרק רוקי יכול לעשות, ממש לא כמו שהוא הרגיל אותנו במהלך העונה ופתאום הבנו שהוא אנושי, חסר ניסיון אולי וטועה, כמעט כמו כולנו.

בשיחה שניהלתי השבוע עם מקסי, אחד שמבין קצת פורמולה-1, בעצם מבין הרבה אבל זה למקום וזמן אחר, הוא חזר על מה שאמר לי כל העונה למעשה. המילטון עשה טעות שהגיע למקלארן-מרצדס, למקסי היה ברור שהמילטון לא יעמוד בלחץ, אני קצת פיקפקתי, כמעט כמו כולם.

בהמשך השיחה דיברנו על זה שהאלופים הגדולים של השנים האחרונות עשו דרך שונה מהמילטון לפני שהגיעו לאליפות.

סנה החל את הדרך למעלה בקבוצת טולמאן-הארט, משם ללוטוס ורק אחרי זה קפץ לקבוצה האדומה-לבנה דאז של מקלארן.

מיכאל שומאכר החל דרכו בג'ורדן, לא שהספיק שם הרבה אבל המשיך בבנטון בזמן שהיו סתם עוד קבוצה ועבד די קשה עד שהגיע להשגים ולאחר מכן אליפות, שלא להזכיר את פרוייקט פרארי.

פרננדו אלונסו הספרדי החל את דרכו במינרדי ולאחר שנת טעימה יצא לשנת מבחנים ברנו ללא לחץ אלא רק צבירת ניסיון, חזר למרוצים במדי רנו בשל יותר, הנצחון הראשון שלו הגיע ובהמשך גם האליפויות.

שלושתם עשו זאת בדרך הקשה, למדו להילחם על מיקום בגריד, להילחם במהלך המרוץ כנגד מכוניות אחרות ברמה זהה פחות או יותר שלהם וסבלו מתאונות או תקלות, שכר-לימוד משהו.

המילטון הגיע ככוכב אנגלי עמוס בציפיות והחזיק את כל תקוות וגאוות היחידה הבריטית על הכתפיים, שכנראה בסופו של דבר היו חלשות מדי ולא החזיקו מעמד.

אז האם המילטן עשה טעות בעצם הבחירה שלו במקלארן-מרצדס או אולי רון דניס עשה טעות כשהחתים אותו וזרק אותו ישר למים העמוקים ? האם לא היה כדאי יותר לדניס להחתים אותו ולשלוח אותו להשתפשפות כנהג מבחן ואולי כנהג מושאל בקבוצה קטנה, ללא לחץ, לצבור ניסיון ?

קשה כיום לדעת מה יוליד העתיד עבור המילטון - מיכאל שומאכר הבא ואולי הכי רחוק שיגיע זה מה שכבר קיבלנו...?

מה אתם חושבים ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

להבדיל,אפשר להגיד אותו הדבר על ההחתמה של עודד קטש במכבי.. אבל בניגוד לקטש המילטון הצליח מעל ומעבר למצופה עם סיכוי לזכות בתואר עד המירוץ האחרון כך שהעונה שלו למרות האכזבה מהפסד האליפות הייתה הצלחה ומכאן אפשר רק לעלות.

וקשה לומר שנהג אחר היה מצליח יותר ממנו כך שמקלארן הרוויחו.

פורסם

שבת שלום לכולם !

אין שום ספק שהמילטון נהג מצויין, אבל כאשר יש לך את הרכב הטוב בסבב "בעזרת פרארי" לפי דעתי כל נהג היה מצליח .

וראינו מה הוא שווה בשתי המירוצים האחרונים של העונה , להזכירכם אלו היו הפעמים היחידות שבהם המילטון היה צריך

להילחם על מנת לעלות על דוכן המנצחים , ןהוא נכשל.

אני אישית לא אוהב את המילטון כלל וכלל וזאת אך ורק כי הוא שחצן , הייתי מצפה מנהג בשנתו הראשונה בספורט העשיר בעולם

להיות יותר צנוע.

שתיהיה שנה מרתקת ועם הרבה הרבה אקשן.

פורסם
כך שמקלארן הרוויחו.

מקלארן הרוויחו ?! האגו של המילטון הרוויח .

אני רוצה לראות את שיתוף הפעולה שלו עם קווולין.

בהחלט יהיה מעניין!

פורסם

הרכב של מקלארן לא היה טוב ב"זכות פרארי" אבל זה לדיון אחר .

השאלה לגבי המילטון היא עד כמה תשפיע עונת 2007 על המשך הקריירה שלו.

כמו שכתבתי בהודעת הפתיחה האלופים הגדולים עשו את דרכם במלחמות מלמטה ואילו המילטון, באם אנחנו רוצים להשוות אותו לגדולים באמת, קיבל "מתנה" בדמות הכסא הטוב ביותר שיכול היה לקבל, כסא הנהג של המקלארן-מרצדס.

המילטון עשה דברים שלא ראינו קודם לכן - כמו רצף פודיומים, פודיום לרוקי וכמובן הנצחונות - וזה נחמד ואפילו יפה אבל ברגע האמת תחת לחץ- כישלון !

שנת 2008 תביא את המילטון כנהג מס'-1 במקלארן-מרצדס וגם אם ינסו להציג זאת אחרת הוא ייחשב כנהג המוביל לפני קובליינן.

כנהג מס'-1 ולאחר העונה שעברה יצפו ממנו לאליפות , לא פחות !

העונה הקרובה הינה שנת מפתח מבחינתו של המילטון ולדעתי תשפיע מאד על המשך הקריירה שלו.

מאד יתכן שהבחירה שלו במקלארן-מרצדס היתה שגוייה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...