Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לדעת מה התקציב שלך, ומה ייעוד הרכב (לאדם בודד / משפחתי / ספורט / שטח / עירוני).

אם התקציב שלך לא מוגבל - אין בעיה.

אם התקציב מוגבל, תצטרך להתפשר בחלק מהפרמטרים שציינת.

אבזור הכוונה לתוספות ברכב, והן משתנות בהתאם לסוג הרכב ותקציבו. (לדוגמא חלונות חשמל קדמיים באונו שנת 94, או זכוכית בידודית במרצדס S-CLASS חדשה, או גג שמש וכו').

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז ככה

אני בן 19, האוטו הוא לכל המשפחה אבל רוב הזמן אני אנהג בו אז רצוי משפחתי עם קצת פוזה אם יש דבר כזה

התקציב הוא 95K לכל היותר

לגבי איבזור, אני לא יודע כל כך...

עוד פרטים?

פורסם

הכוונה באבזור היא באמת כמו שזה נשמע... כמה הרכב מאובזר (למשל ריפודי עור, סאן רופ, גאנטים, כריות אוויר וכו' ואני מניח שגם כל הגאדג'טים נחשבים - חיישני רוורס מראות חשמליות וכדומה)

מה השיקולים?

הרכב שתקנה יהיה בסופו של דבר פשרה. לא משנה מה התקציב שלך.

הדבר הראשון שאתה צריך להגדיר הוא תקציב. ואז מה בדיוק אתה מחפש (משפחתי, ספורט, שטח, סמיטריילר... :p).

אחרי שיש הגדרה כללית אפשרת לרדת לפרטים. מה חשוב לך? חסכון בדלק? אמינות? בטיחות? הנאה מנהיגה? כשתהיה לך רשימה של מה אתה מחפש, תוכל למצוא את הרכב שהכי יתאים לדרישות.

יום נעים ובהצלחה.

טל :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי, בטיחותי וחסכוני בתקציב של 95K

הנאה מנהיגה..תכלס *** תכלס = את הכלס ***זה נראה לי בולשיט.

*** בולשיט = צואת שור ***

פורסם

האימפרזה מהנה יותר לנהיגה, יש לה אחיזת-כביש ושלדה מצוינת. יחד עם זאת היא לא ממש משפחתית - הישיבה מאחור צפופה ולא נוחה, הישיבה מלפנים נמוכה (ספורטיבית). הקורולה אמינה מאוד, קצת יותר מרווחת, ומתאימה למשפחה (לא גדולה). בשני המקרים מדובר על דגם שהוחלף.

פורסם

אמפרזה מהנה לנהיגה עם אחיזת כביש ושלדה מצוינת?

אתה זוכר שמדובר כאן ב1.5 ולא בSTI? אמנם

ממה שקראתי כאן הקורולה נחשבת לזריזה יחסית, ושובבה ביחס לסגמנט. בנוסף, בטיחות, אמינות, סחירות ואחזקה...

וכמובן, שכמו בכל פעם, מצטרף לכל הסיפור אאל"ט קטן.

יום נעים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...