Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל תאמין לי שאני האחרון פה שישחק אותה מסכן,יש לי את הכסף ואת האפשרות לקנות אוטו לא פחות טוב ממש שיש לך או לאחרים פה,פשוט אני בא פה להגנתם של כל אותם אלו(אני בינהם כי גם אצלי באוטו יש גבות) שאתם מנסים להבדיל אותם מעצמכם ולתת להם כינויים והגדרות.

אני בדעה שכל אחד יעשה מה שטוב לו עם האוטו שלו ויופי זה דבר יחסי כך שחבל פה על הוויכוחים המיותרים וחבל לתת שמות וכינויים לאנשים שקצת שונים ממך או מכל שאר בכך שעשו מה שב***ן שלהם עם האוטו שלהם.

המשך יום נעים לכווולם! 8)

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלבה, זה מדהים איך אתה לא מקשיב.

לא אומרים לך מה לעשות, אבל מסבירים לך מה מובן מבחינה חברתית ממה שאתה עושה.

זאת התדמית שאתה משדר אם אתה עושה את הדברים האלו.

אני לא ערס ואני נוהג על רכבים יפנים ישנים (בינתיים). אבל למה אני לא נראה ערס? כי אני לא עושה דברים מוזרים לאוטו ולא נותן תדמית של "תסתכלו עלי". זה לא קשור למצב כלכלי, אלא למסר שבעל הרכב רוצה לשדר.

המסר שהאוטו שלי משדר? "לא אכפת לי מה כולם חושבים".

אם השינויים הם בשבילך אז זה בסדר, אבל אם הם בשביל שאנשים ישנו את דעתם עליך ויעריכו אותך יותר אז זה עושה אותך קצת פחות בטוח בעצמך במקרה הטוב, וערס במקרה הרע.

פורסם

סלבה והאחרים שהגיבו בקשר לכך שהתדמית אינה נכונה.

*נניח מצב היפותטי שבוא אתם נוסעים מאחורי רכב, לראשון יש מדבקות ואולטרות וסבוילרים והשני "חלק" ורגיל, מאיזה רכב "תיזהרו" יותר בקביש (דבר שיהיה נכון לעשותו ב80% מהמקרים).

*אתם בדרככם לקנות רכב (גם חובבי ה"פוזה") מה תעדיפו לקנות בתור רכב "ספורטיבי" 106 שיש עליה מדבקות סנפירים ומדף על הגג או 106 שנראית (לפחות) רגילה.

אני לדוגמא מעדיף את המראה המקורי, זה לא אומר שאני חושב ששאר המכוניות מכוערות, אני פשוט מעדיף את שלי ככה.

סלבה הרכב שלך נראה טוב ויפה, אני מניח שאתה גם אומר הונדה ולא עונדה (רק מניח), אבל האם יצא (רק היפותטית) לראות הונדות עם אותם השינויים החיצוניים (רק מוגזמים יותר) ולהגיד שהם חסרי טעם.

*כל השרשור הזה הוא חסר טעם היות ומתנהל בו ויכוח על טעם אישי.

*אני די בטוח שבערך מחצית מהספוילרים הללו היו שייכים קודם לאנשים אחרים, במקומם הייתי ניגש לבעל השרייד (רק למשל, הרי לפי מראה הרכב הוא קנה את הספוילר) ושובר לו את שתי הידיים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אפשר לשנות את השם של הפורום,שמעתה ייקרא "הפורום לעיצוב דעת קהל ותיוג".

אתם מדברים שטויות,כולם פה כותבים "סבויילרים" כאילו רק ערבים שמים ספויילרים,וכל אחד חושב שאם הוא אוהב רכב במראה ה"מקורי" אז כל רכב שהוא קצת שונה=הבעלים שלו ערס.

עלה בדעתכם שאנשים לפעמים משפרים את מראה הרכב כי זה פשוט עושה להם טוב ? (ועל הז*ן מה אחרים חושבים).

בדיוק באותה מידה שאתה אייל משפר את הרכב שלך מבחינה מכאנית,לאחר פחות חשוב לשים שמן סינטטי מלא,הוא שם חצי סינטטי ובעודף קונה מדבקת NO SHIT חדשה,כי זה מה שעושה לו טוב.

גם אני בדיוק כמוך,השקעתי בשמנים הכי יקרים שיש (השמן הכי זול שהיה לי באוטו עלה 80 שקל לליטר,הכי יקר עלה לי 220 שקל לליטר),ולא נגעתי במראה החיצוני,אבל זה לא אומר שכל מי שכן נגע במראה החיצוני אוטומטי "ערס".

יצא לי להכיר אנשים ממש נחמדים עם מכוניות ממש מכוערות ועם תוספות בחוסר טעם,אבל מפה ועד להגדיר אותם כערסים המרחק גדול.

להגיד שמישהו ששומע מוזיקה בפול פוליום "ערס" זו שטות גמורה,90% מבעלי הרכבים הספורטיביים אוהבים לשמוע מוזיקה בווליום,כי זה חלק מהעניין של להנות מהרכב (פעם להנות מהמוזיקה של המנוע,ופעם להנות מהמוזיקה של המערכת).

אז רגע,אם הוא שומע אבי ביטר בפול ווליום הוא בטוח ערס,אבל אם הוא שומע את השיר QUEEN OF RAIN של רוקסט בפול ווליום, הוא גם ערס ? (שיר שקט לועזי,למי שלא מכיר).

ויוסי,אם ערס נוהג ברכב "משופצר",אז אתה שנוהג ברכב סטנדרטי סתם חנון ?

אולי עכשיו תגידו גם שמישהו שמשקיע במערכת סאונד ברכב "רגיל" הוא ערס,כי זה לא רכב ספורטיבי ?

(גילוי נאות,אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה בנהיגה "מנהלתית",גם בווליום מעבר לסביר,והמערכת הכי מדהימה ששמעתי אי פעם ברכב היתה מערכת בשווי 120K ש"ח,הורכבה ב........סוזוקי בלאנו שנת 97).

דרך אגב,כולכם ערסים בכלל,כי בארץ כל אחד שיש לו רכב שעושה 0-100 יותר מהר ממאזדה לנטיס נותן "פתיחה" בכל רמזור, שלא נדבר על רכבים ספורטיביים שנוסעים בתוך העיר על 100 קמ"ש.

איך הגעתי למסקנה הזאת ?

פה בהונג קונג יש את ריכוז מכוניות העל הגבוה ביותר בעולם,ומעל שנה אני גר פה,ולמעט פעם אחת,בחיים לא יצא לי לראות פה רכב ספורטיבי (ויש פה המון,לא רק רכבי על) משתולל בקרבת אזור עם אנשים\שכונת מגורים.

ורוב הרכבים הספורטיביים פה עושים מתחת ל-5 שניות 0-100 קמ"ש (מיטב תוצרת מזרטי,למבורגיני,פרארי,בוגטי,כל מיני הונדות NSX משופרות מהתחת,אקורות משופרות,פורשה בכמויות).

תפסיקו כבר לתייג כל מה שזז,במקום להתעסק בצלחת שלכם אתם מתעסקים כל הזמן בחיים של אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים מילה במילה עם edan82.

וואלה כל אחד עושה מה שבראש שלו ושם מה שבא לו ברכב שלו.

מה אתם קשורים לפה אני לא מבין? מה מפריע לך מה אני עושה ברכב שלי?!

ועוד איך אני אשים חלונות שחורים ואני לא ערס ובכלל לא איכפת לי מה כל אחד מפה יגיד, סבבה?

אין לכם הגדרה נורמלית למילה "ערס" וכל מקום אתם דוחפים אותה!!

פעם אצלכם "ערס" זה אחד ששומע מזרחית, פעם "ערס" זה אחד שיענו משפר את הרכב, פעם "ערס" זה אחד שמרביץ.

אולי תחליטו פעם אחת ולתמיד?

אחד מתבכיין שהעיפו אותו מהכביש- מיהו? "ערס", אחד בוכה שמישהו שם פול ווליום מזרחית- מיזה? "ערס".

חלאס, תתבגרו ותחיו עם המציאות.

משעמם לכם? תתעסקו במשהו אחר, כל ה"ערסים" למינהם זאת בעיה פיצפונת לעומת מה שיש לנו במדינה.

שיהיה לכולם יום נעים!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הרכב הראשון שלי היה 309. הוא היה נקי. וללא מדבקות. הוא היה חמוד מקורי.

הוא היה שמור מכנית. ונקי חיצונית. חלק מהחברה.

השני ועדיין רנו קליאו. עשיתי לרכב הזה הרבה שינויים.

החל מספויילר (לפני כ 3 שנים). שהוא עכשיו נראה לדעתי טיפה יותר טוב. (אבל היום לא הייתי מתקין אותו מחדש!.)

היה לרכב חצאיות. ואולטרות. ועוד 1000 דברים.

והיום התבגרנו. ואני לא יחזור על זה. וגם עם כן. זה יהיה במינון קטן ועדין יותר.

והיום אני הבעלים של VW BORA. שחוץ מניקיון חיצוני. אין שינויים, שאגב אחת הסיבות לכך היא שלרוב רכבים שנראים שונים מאחרים ובעיקר רכבים מושקעים מבחינה קוסמטית. מושקעים במערכות. ולכן לרוב ניפרצים / נגנבים ויותר.

השקעתי בטיפולים. ובגאנטים יפים. ושנראים מקוריים. והם מבית היצרן VW. ולכן הם לא בולטים מעוד. אבל הרכב נראה שונה.

ואני לא חושב שכל שינוי יחשב לשינוי ערסי.

רכב עם רשימת חברות כמו (נוס, רומוס, בילשטיין, OMP, וכו) על הדלת של הנהג זה ערסי. וממש מטופש. במיוחד עם זה איזו סיאט איביזה 95. אבל רכב כמו אימפרזה WRX. זה יותר הגיוני. או רכב עם פוטנציאל שיפור.

אבל להתקין שינויים קוסמטיים עדינים. ולא צעקניים. זה סביר ועובר. כמו. גאנטים יפים. (לא איזה מידה מטורפת כמו 18 על איזה איביזה קטנה. או אל אודי A3.) אבל ל A6/A8 זה יהיה יותר מתאים. גבות. ספוילר עדין (כמו של רנו קליאו RSI לרכבים 3 דלתות. ולא ספויילר 3 חלקים ענק ומכוער. כמו שיש על כמה פז'ו 106 / 205. או היונדאי קופה זה רכב שעם ספוילר וללא ספוילר יהיה יפה. אבל לקחת DL. אין ספוליר שיהיה יפה עליו.

השחמה לרכב 3 דלתות. או לרכב ככה. יכול להיות יפה.

אבל לרכב לבן. 5 דלתות עם חלונות ענקיים. לא יפה.

ולכן כל שינוי יכול להיות יפה. ולהיות מכוער. תלוי מי מסתכל.

לדעתי לקחת סנפיר ולהדביר לסיוויק ישנה זה מכוער. אבל למה לBMW. זה יפה? כי הרכב מתוכנן, וזה חלק מהעיצוב של הרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הבעייה שלי עם כל אלו שיש להם רכבים "מוחצנים" נקרא לזה...

היא שבד"כ זה הולך ביחד עם התנהגות כביש מוחצנת.

AKA תרבות ה- "אני אראה לך".

אלו שמחליטים לזעזע את הרכב שלהם ונוהגים כמו בני אדם - ת'פאדל.

אלו שמראה הרכב הוא סממן למשהו שחסר אצלהם בראש (או במקום אחר, לא יודע, לא בדקתי) - אלו הם הבעייתיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה שרשור מצחיק.

לגבי ערס - לפחות ארבעה אנשים שונים קוראים לי ככה (בצחוק) רק בגלל שיש לי ברזומה שני סיוויקים שחורות עם תוספות של... ערסים. (בעבר ובהווה: חלונות שחורים עם מדבקה זוועתית ומלא בועות - לקח חצי יום לתלוש :), שפריצרים ירוקים, אורות מעבר כחולים, בקליות שקופות, שטיחים ממתכת, לוח שעונים שהאיר את כל הרכב, ג'נטים, ספוילר, וינקרים ירוקים, 7(!!) פחיות ריח, קוביות על המראה (שהלכו לאיבוד) ועוד שכחתי כמה :)).

בקיצור - קניתי רכבים כאלה רק כי היו שמורים (והוחזקו אצל הילדים חודשים ספורים, כך שהנזק הפוטנציאלי קטן), זה לא אומר עליי כלום.

על טעם ועל ריח. צריך לשפוט בן-אדם לפי התכונות שלו, לא לפי הרכב. למרות שבתור כלל-אצבע, אנשים שמרכיבים סנפיר (וחיקויים זולים), לרוב, הם חסרי היגיון. אני לא חושב שהפרחות בטיילת באשקלון יודעות בכלל מה זה הסנפיר הזה. :)

קבלו תמונה להמחשה...

attachment.php?attachmentid=54997&d=1141499594

פורסם
איזה שרשור מצחיק.

לגבי ערס - לפחות ארבעה אנשים שונים קוראים לי ככה (בצחוק) רק בגלל שיש לי ברזומה שני סיוויקים שחורות עם תוספות של... ערסים. (בעבר ובהווה: חלונות שחורים עם מדבקה זוועתית ומלא בועות - לקח חצי יום לתלוש :), שפריצרים ירוקים, אורות מעבר כחולים, בקליות שקופות, שטיחים ממתכת, לוח שעונים שהאיר את כל הרכב, ג'נטים, ספוילר, וינקרים ירוקים, 7(!!) פחיות ריח, קוביות על המראה (שהלכו לאיבוד) ועוד שכחתי כמה :)).

בקיצור - קניתי רכבים כאלה רק כי היו שמורים (והוחזקו אצל הילדים חודשים ספורים, כך שהנזק הפוטנציאלי קטן), זה לא אומר עליי כלום.

על טעם ועל ריח. צריך לשפוט בן-אדם לפי התכונות שלו, לא לפי הרכב. למרות שבתור כלל-אצבע, אנשים שמרכיבים סנפיר (וחיקויים זולים), לרוב, הם חסרי היגיון. אני לא חושב שהפרחות בטיילת באשקלון יודעות בכלל מה זה הסנפיר הזה. :)

קבלו תמונה להמחשה...

attachment.php?attachmentid=54997&d=1141499594

חבר טוב אמר לי פעם למשמע הקיטורים שלי על זה שקוראים לקליאו שלי אוטו ערסים - "אוטו ערסים זה אוטו שיש בו ערסים. ברגע שרואים אותך באוטו זה לא אוטו ערסים וזהו".

אני לא מאמינה שאני לוקחת חלק בשרשור הזה, אבל הנה אני, מצטטת את טל. אוטו ערסים זה אוטו שיש בו ערסים. חצאיות וספוילר זה לא מה שהופך אוטו ל"ערסמוביל". במכוניות עם הרבה שפצורים חיצוניים הרבה פעמים בפנים יש ערסים (ואני גדלתי בשמורה, ככה שיודעת לזהות ערסים היטב). זה לא אומר שהשיפורים הופכים את האוטו באופן אוטומטי לערסמוביל.

(האם אצליח להיות זאת שסוגרת את השרשור?)

פורסם
הרכב הראשון שלי היה 309. הוא היה נקי. וללא מדבקות. הוא היה חמוד מקורי.

הוא היה שמור מכנית. ונקי חיצונית. חלק מהחברה.

השני ועדיין רנו קליאו. עשיתי לרכב הזה הרבה שינויים.

החל מספויילר (לפני כ 3 שנים). שהוא עכשיו נראה לדעתי טיפה יותר טוב. (אבל היום לא הייתי מתקין אותו מחדש!.)

היה לרכב חצאיות. ואולטרות. ועוד 1000 דברים.

והיום התבגרנו. ואני לא יחזור על זה. וגם עם כן. זה יהיה במינון קטן ועדין יותר.

והיום אני הבעלים של VW BORA. שחוץ מניקיון חיצוני. אין שינויים, שאגב אחת הסיבות לכך היא שלרוב רכבים שנראים שונים מאחרים ובעיקר רכבים מושקעים מבחינה קוסמטית. מושקעים במערכות. ולכן לרוב ניפרצים / נגנבים ויותר.

השקעתי בטיפולים. ובגאנטים יפים. ושנראים מקוריים. והם מבית היצרן VW. ולכן הם לא בולטים מעוד. אבל הרכב נראה שונה.

ואני לא חושב שכל שינוי יחשב לשינוי ערסי.

רכב עם רשימת חברות כמו (נוס, רומוס, בילשטיין, OMP, וכו) על הדלת של הנהג זה ערסי. וממש מטופש. במיוחד עם זה איזו סיאט איביזה 95. אבל רכב כמו אימפרזה WRX. זה יותר הגיוני. או רכב עם פוטנציאל שיפור.

אבל להתקין שינויים קוסמטיים עדינים. ולא צעקניים. זה סביר ועובר. כמו. גאנטים יפים. (לא איזה מידה מטורפת כמו 18 על איזה איביזה קטנה. או אל אודי A3.) אבל ל A6/A8 זה יהיה יותר מתאים. גבות. ספוילר עדין (כמו של רנו קליאו RSI לרכבים 3 דלתות. ולא ספויילר 3 חלקים ענק ומכוער. כמו שיש על כמה פז'ו 106 / 205. או היונדאי קופה זה רכב שעם ספוילר וללא ספוילר יהיה יפה. אבל לקחת DL. אין ספוליר שיהיה יפה עליו.

השחמה לרכב 3 דלתות. או לרכב ככה. יכול להיות יפה.

אבל לרכב לבן. 5 דלתות עם חלונות ענקיים. לא יפה.

ולכן כל שינוי יכול להיות יפה. ולהיות מכוער. תלוי מי מסתכל.

לדעתי לקחת סנפיר ולהדביר לסיוויק ישנה זה מכוער. אבל למה לBMW. זה יפה? כי הרכב מתוכנן, וזה חלק מהעיצוב של הרכב.

מסכים!

פורסם

באותה הזדמנות : אם אתה כבר ערס שמשפצר את הסובארו DL בספויילר 4 קומות (+מעלית, שקטה לא בשבת),

אז תעיף את הגרוטאה מהנתיב השמאלי. זה שהאוטו שלך נראה פלסתינאי לא אומר שאתה יכול לעבור את ה100 קמ"ש....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם ישראל צוחק ומעליב את הסובארו כל פעם מחדש, אבל אנחנו עוד נתגעגע ללאונות הישנות האלה...

חבל שיש כ"כ הרבה אנשים שהרסו את התדמית של הרכב הטוב הזה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
באותה הזדמנות : אם אתה כבר ערס שמשפצר את הסובארו DL בספויילר 4 קומות (+מעלית, שקטה לא בשבת),

אז תעיף את הגרוטאה מהנתיב השמאלי. זה שהאוטו שלך נראה פלסתינאי לא אומר שאתה יכול לעבור את ה100 קמ"ש....

1 ++++

ואגב ערסים.

ולמה הם תמיד אבל תמיד מנסים לעקוף? גם כאשר אתה על 40 בעיר ויש לך עוד 10 מטר כיכר. . וגם כאשר אתה על 150 מחוץ לעיר? ויש לך רמזור עוד 100 מטר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...