Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש רק בעיה אחת:

הסמל שהוא קנה לגריל שלו הוא סמל GTI, ולא סמל R32.

הלכה לך כל התיאוריה.

סמל GTI 25th anniversery.

ואפילו לא קניתי את זה עם ה I האדומה (או זה שאדום כולו) כי אין לי 180 כ"ס... :) [אחרת הייתי נחשב ערס]

הרכב נמכר איתו בחו"ל בשנת 2001...

untitled1212.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולטעמי כי זה האוטו שלי,החישוק יפה אם הוא לא היה יפה בעיניי לא הייתי קונה אותו

אף פעם לא הבנתי למה אנשים נותנים ביקורת שלילית על משהו של אחרים, זאת אומרת אם אני מתלבטת איזה מגנזיום לקנות לאוטו ושואלת בפורום מה לדעתכם יותר יפה, אז בבקשה תתנו את דעתכם.

אבל אם כבר קניתי את המגנזיום כי אהבתי אותו מכל השאר למה לכתוב שלדעתכם הוא לא יפה?! מה זה יתרום לי? או לכם?

או שתגידו יפה או שאל תגידו כלום.

סיכם פה את הכל בכמה משפטים!

מסכים איתך מילה במילה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אייל,כמה דברים:

1.לא,השהות בהונג קונג לא שינתה את דעותיי.

2.לא,ה-XSI שלי לא היו חלונות שחורים,היא היתה סטנדרטית לגמרי מבחינת מראה.

3.אתה עדיין לא מעצב אופנה\ מעצב דעת קהל כך שאין לך עדיין זכות לקבוע ולצאת בהצהרות מה ערסי ומה לא.

4.זה שהסמל שקנית הוא GTI ("בלי I אדומה") זה הכל טוב ויפה,זה שאין כל קשר בין ה-GTI שלך ל-GTI המיתולוגית (שהיתה נחשבת לרכב ייחודי ומיוחד ובאמת ספורטיבי),לעומת ה-GTI מהדור שלך (שנחשבת ללא יותר מגולף אפורה עם מנוע מוגדש),זה כבר משהו אחר).

מכיר לא מעט שיגידו שזה ערסי.

בערך כמו שאני אשים סמלים של MAXI על XSI.

אגב,כשאני קניתי את הרכב שלי,החלפתי לו את הכל הסמלים בחדשים,כי כולם נשחקו או נגנבו,אז קניתי לו סמלים מקוריים חדשים, רק כדי לתת לו את המראה הסטנדרטי.

אגב 2, רק בגלל שאמרת,הקטע עם הכביש המפותל שהזכרתי מקודם ?....

אל תנסה אותו מול כל צרפתייה ספורטיבית,אתה סתם תתאכזב,באחריות (ולא,אני לא מזמין אותך להתחרות,כאמור אני בלי רכב בכלל,אבל יצא לי לבדוק,ולא פעם אחת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אייל תקשיב כל אותם האנשים בעלי הספויילרים והגבות על רכבים פשוטים הם בעצם רוצים שיהיה להם משהו שיש לאותם האנשים שיש להם את הדבר האמיתי,כלומר אתה יש לך את הגולף גי טי איי בטח עם ספויילר מקורי קטן מאחור(לא בטוח אבל נגיד) אז אותו הבן אדם עם השרייד ששמתם פה את התמונה ראה את האוטו שלך ואמר לעצמו וואי הלוואי והיה לי את הכסף לקנות אוטו כמו שיש לאייל הזה! אבל לצערו אין לו את הכסף אז הוא הלך ומצא לעצמו את הספויילר ושם על האוטו שלו כלומר הוא רוצה שגם לו יהיה משהו שלפחות יהיה קצת דומה למה שיש לך או לאחרים ואז מגיעה אתה ואומר אייייככססס תראו מה עשה אותו הבן אדם,שם זבויילר על האוטו שלו ועשה מהאוטו שלו אוטו ערסים! אם זה מה שהוא רוצה וזה עושה לו טוב בלב אז שיבושם לו! מי אתה ואחרים שתגידו פה מה ערסי ומה לא? לסיכום אם לחשוב טוב טוב אז אתה האבא של הערסים! כי בעצם הם לוקחים את ההשראה והרצון שיהיה להם גם רכב שיהיה דומה לפחות במשהו לשלך או לשל אחרים.

הנה שיר קטן בשבלך ולכל השאר:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1476945

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אז זהו זה שלאייל היה את הכסף והיכולת(כל הכבוד לו) לקנות את הדבר האמיתי לא שם אותו בקובצה של אלו שנוהגים טוב ונוסעים רגוע לא כמו ערסים(כמו שאתם מגדירים) ואותו הבחור ששם את הכנף רק ביגלל שזה לא נראה לך או לאייל כמו הדבר האמיתי זה ישר מכניס אותו לקבוצה של ערסים וכ"ד.

תאמינו לי פשוט גועל נפש לשבת ולקרוא את מה שאתם כותבים פה! ישר מדביקים סטיגמות וכינויים לאנשים שאתם לא מכירים ביכלל רק ביגלל שלאותו הבן אדם אין את הדבר ה"אמיתי" על האוטו שלו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כי זה מעיד על משהו.

אייל לא "שם" דברים על האוטו, בעוד שהשני "שם" דברים שלא היו שם.

אם אייל היה ממלא את האוטו שלו במדבקות על הדלת ושם גבות+כונס אוויר לא פונקציונלי+גריל חדש+מדבקת NO FEAR, אז גם הייתי קורא לו ערס.

פורסם

אז מה שאתה אומר כאן שיש בעצם שני גזעים הגזע העליון שנוסע במכוניות שעולות לא קצת כסף שמגיעים עם כל התוספות מקוריות מהחברה ויש את הגזע הנחות יותר שאין להם את הכסף לכל המכוניות היקרות הללו ובעצם ע"י הוספת כל מני שטויות(כמו שאתה קורא לזה) אז זה עושה אותם גזע פחות טוב(מכל מני בחינות) והשם שאתה ואחרים מצאתם לזה זה "ערס".

מזכיר לי קצת את הקטע של השואה זה שהיו שמים על האבות אבותינו בגדים וסמלים שונים וזה היה מבדיל אותם מהחברה והחשיבו אותם לגזע פחות טוב שיש להשמידו,העיקרון קצת דומה למה שאתם עושים פה כל מי שיש לו אוטו שהוא שונה ממה ש"מקובל" אצלך ואצל אייל וכל השאר אז הם ערסים(פושעים) שיש להיתייחס אליהם בצורה אחרת.

אני רואה שהטמטום חוגג פה בפורום.

פורסם

בחייאת סלבה, מספיק לשחק אותה מסכן.

גם אני התחלתי מרכב ישן יחסית של 20 אלף שקל,

ותאמין לי - לא סרסרתי אותו. העדפתי להשקיע בשיקום המכאני שלו ,החלפת צמיגים וכו'...

זה עניין של אופי ולא של מעמדות או כסף, מי שהוא ערס בנשמה יסרסר גם גולף GTI חדשה מהשקית.

4. עידן, מה זה חשוב אם היא מזכירה את הגולף MK1 או לא? הגולף הזאת היא GTI.

זה גם לא מעניין אותי אם היא "נחשבת" או לא "נחשבת" כי אני, בניגוד לשאר הליצנים שממשיכים לצדד בדיעות שקראו בפורומים , נוהג ברכב יום יום ויודע מה הוא שווה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני התחלתי מרכב ישן יחסית של 20 אלף שקל,

ותאמין לי - לא סרסרתי אותו. העדפתי להשקיע בשיקום המכאני שלו ,החלפת צמיגים וכו'...

זה עניין של אופי ולא של מעמדות או כסף, מי שהוא ערס בנשמה יסרסר גם גולף GTI חדשה מהשקית.

זה גם לא מעניין אותי אם היא "נחשבת" או לא "נחשבת" כי אני, בניגוד לשאר הליצנים שממשיכים לצדד בדיעות שקראו בפורומים , נוהג ברכב יום יום ויודע מה הוא שווה.

זאת בערך הטענה שלי, שמישהו שהוא ערס לא יחליף צמיגים אבל ישים באותו כסף ספוילר או מדבקות.

וגם העובדה שבשבילך האוטו הוא עניין אישי ובשביל שאתה תרגיש יותר טוב ולא האנשים שמסתכלים עליך מעידה על חוסר ערסיות.

אתה יודע מה אתה והאוטו שלך שווים? מעולה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...