Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו RSI

joel007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי שימוש בחיפוש לא מצאתי את המידע שאני מחפש אחריו.

מקוה שהשרשור לא ינעל ויאמר לי להשתמש בחיפוש כי אני חוזר שנית לא מצאתי את המידע אשר תר אני לו.

אני רוצה לדעת פרטים על RSI מעבר לנהיגה כי נהגתי כבר על כזו, אלא יותר בכיוון רכישת אחת ואני רוצה לדעת פרטים על אמינות בעיות שכיחות ותקלות מצויות שחוזרות על עצמן, ממה להיזהר וצריכת דלק.

תודה. יואב.

205 GTI.

פורסם

תראה אין לי ולא היה לי רכב כזה. אבל אני יכול להעיד על שכן שיש לו כזאת. אולי זה הרכב שלו בלבד וזה לא כללי לגבי כולם. :roll:

מה שאני יודע מתוך חודש ימים לפחות חצי היא עומדת מחכה לאיזה חלק שצריך להחליף. תמיד הוא מספר לי שהוא שובר תראש ***תראש = אתצ הראש *** איפה להשיג אותם. אני אישית רואה את הרכב חונה המון. נוסע מעט לצערי...:cry:

שוב זה התרשמות שלי מהצד. אני לא בעל הרכב. מקווה שאחרים יעזרו לך יותר

פורסם

מה אתה מחפש מהרכב? התנהגות?

אני הייתי ממליץ (מה זה להמליץ? העדפתי אותה על פני ה-RSI כשהייתי בדילמה כמו שלך) על וולקן, ולא בגלל שאני מוכר. תתייעץ, תשאל, תריץ חיפוש, תנסה לקמבן סיבוב - ותגיע בעצמך למסקנה.

בתקציב של 18-19K זה כמעט האופציות היחידות... 106 XSI 1.6 או ראלי שמורות יעלו יותר (אם תמצא) והאחזקה יותר יקרה.

פורסם

לא בטוח שהאחזקה של ה 106יותר יקרה, הכל תלוי באקזמפלר והמזל שלך.

אני מכיר 2 שלפחות פעם בחודש במוסך, החל מהחלפת צינורות יבשים, דרך חיישנים שמחזירים את נישמתם,בעיות חשמל ועד מנוע אחד וגיר אחד.

אבל זה ממש לא מידגם מייצג ולךא אומר שום דבר על האמינות של ה RSI, אני גם מכיר 205 עם דשבורד ומצחייה במצב מדהים :wink:

פורסם

תודה על התגובות.

בעיקרון אני לא מאמין שכל RSI היא כמו של שכנך למשל כמו שהייתה לחבר שלי.

אך בעיקרון אני הייתי מעדיף 205 GTI מבחינת יופי התנהגות וכח אך השנים מוקדמות יותר ומצב לרוב גרוע יותר גרם לי להסתכל על RSI חדישות יותר.

עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית לצערי ממישהו שיש אולי בבעלותו RSI שיכול להביע דעתו?

אני ממש אשמח לעצותיכם ועזרתכם כי אני יכול להעיד רק על התנהגות וכח כי לעולם לא הייתה בבעלותי אחת.

תודה יואב.

205 GTI.

• תוכן חדש...