Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על "סופר רייסר"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המונדיאו מהשנתונים האלו ידועה באמינותם הנמוכה, ובמחירי החלפים הגבוהים.

אני חושב שהדייהו תציע אמינות גבוהה יותר, אך המונדיאו תעניק איכות נסיעה טובה יותר, אבל שוב, עם יותר בעיות.

עדיף מכונית שיש עליה שמועות לא מבוססות על בעיות אמינות, ממכונית שמבוססת על אופל קאדט ונחותה מהראשונה בכל פרמטר.

פורסם

שב-25 אלף שקל הוא יכול לקנות פיז'ו 205 שנת 97.

מנוע 1400 אמין שמספק 75 כ"ס.

כמו כן הוא יכול לרכוש בסכום של 27K פיז'ו 106 XS 1.6 , אחלה אוטו.

הרי זה ברור שבחור צעיר אשר יש לו גג עוד שותף או שנייים (חברה) לנסיעה לא זקוק ליותר מסופר מיני.

8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

שוב מתגלה בפורום זה חוסר הידע שלכם. הסופר רייסר לא מבוססת על שום אוטו, היא פשוט המכונית הראשונה שייהו יצרו בשלמותה. לעומת זאת, הרייסר היא המכונית המבוססת על הקאדט.

לא הייתי מדבר סתם על אמינותן של מכוניות פורד(אולי למעט פיאסטה). אני הולך רבות למוסך דלק מוטורס, וקרה לי מקרה שאני ראיתי את אותו הבנאדם עם המונדיאו שלו, מחליף גיר, תושבות מנוע, בלמים ועוד רשימה ארוכה מאוד של חלפים. כמו-כן ירידת הערך של כל האירופיות גדולה משל היפניות\קוריאניות.

פורסם
שוב מתגלה בפורום זה חוסר הידע שלכם. הסופר רייסר לא מבוססת על שום אוטו, היא פשוט המכונית הראשונה שייהו יצרו בשלמותה. לעומת זאת, הרייסר היא המכונית המבוססת על הקאדט.

לא הייתי מדבר סתם על אמינותן של מכוניות פורד(אולי למעט פיאסטה). אני הולך רבות למוסך דלק מוטורס, וקרה לי מקרה שאני ראיתי את אותו הבנאדם עם המונדיאו שלו, מחליף גיר, תושבות מנוע, בלמים ועוד רשימה ארוכה מאוד של חלפים. כמו-כן ירידת הערך של כל האירופיות גדולה משל היפניות\קוריאניות.

ה"סופר" רייסר היא מתיחת פנים בסך הכל לרייסר המוכרת. עוד איפור על זקנה מכוערת, לא הופך אותה למלכת יופי.

לגבי צירוף המקרים שבו אתה מבקר במוסך דלק מוטורס כ"כ הרבה שנתקלת באותו אדם מחליף את כל החלקים, וובכן - לוטו, כבר מילאת?

וירידת הערך של רובן המכריע של האירופאיות עדיפה על הרייסר/סופר-רייסר.

רק בגלל שיש לך אוטו כזה, לא אומר שאתה חייב לגונן עליו. תלמד מ-Kompy,

שאמנם נוהג במכונית כזו אבל בהחלט מודע למגרעותיה ולא הופך אותה למשהו שהיא לא.

פורסם

תראה מה כתבתי....כתבתי שהיא מכונית לא מושלמת, אך יש לה הרבה פלוסים, שהגדול ביותר הוא השנתון החדש יחסית למחיר הזול .(שוב אני אומר, הונדה סיוויק עולה כפול).

פורסם
תראה מה כתבתי....כתבתי שהיא מכונית לא מושלמת, אך יש לה הרבה פלוסים, שהגדול ביותר הוא השנתון החדש יחסית למחיר הזול .(שוב אני אומר, הונדה סיוויק עולה כפול).

ההשוואה היתה למונדיאו, לא לסיוויק.

בכל מקרה, עדיפה יפנית ישנה יותר או מונדיאו מאותו השנתון + - על הרייסר/סופר-רייסר הארכאיות.

פורסם

תשמעו ...

אף פעם לא נהגתי על הרייסר והרגשתי מאוד רע כשנסעתי בה...

לא שיש לי טענות אבל במחיר שלה אין סיכויי שאני אקנה אוטו כזה !

בחיי מונדיו שנת 94 מאוד מהנה יחסית לנהיגה .... נוחה במיוחד (יחסית) מהירה יציבה והכל , גם חלפים שלה לא ממש יקרים אלא בסכום הסביר בהחלט !!

מול הרייסר שאתה מציע הייתי קונה את המונדיו SPECIAL EDITION שראיתי היום בעיתון ב 22 אלף בלי לחשוב פעמיים !!

אז אל תזיין את המוח מבחינת אמינות אני לא בטוח אבל הסופר לא עולה על המודיו באף תחום ...אולי אני לא ממש יודע אל אולי באמינות ...אבל תמורת כל מה שאתה מקבל במונדאו אני לוקח אותה ורק אותה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אל תלכלך את הפה. לא באנו בשביל לריב פה.

עכשיו לנושא. בקשר לסופר רייסר, יש סיכוי שתמצא אחת חדשה יחסית. אני מצאתי אחת משנת 95, עם 65,000 ק"מ(!!!).לעומת זאת, המאזדה שלי שהוצאתי מהחברה עברה כבר 85,000 ק"מ. אולי זה אחת הסיבות שהדייהו הרבה זמן אצלי ולא עושה בעיות, ואצלי היא אמינה מאוד.

פורסם
אל תלכלך את הפה. לא באנו בשביל לריב פה.

עכשיו לנושא. בקשר לסופר רייסר, יש סיכוי שתמצא אחת חדשה יחסית. אני מצאתי אחת משנת 95, עם 65,000 ק"מ(!!!).לעומת זאת, המאזדה שלי שהוצאתי מהחברה עברה כבר 85,000 ק"מ. אולי זה אחת הסיבות שהדייהו הרבה זמן אצלי ולא עושה בעיות, ואצלי היא אמינה מאוד.

אני לא מלכלך ולא כלום ...

פשוט אמרתי את דעתי בנושא ....

ואם לא הבנת אז תבין את מה שכבר אמרתי המחיר של המונדאו קרוב מאוד וכמעט שווה למחיר של הסופר רייסר .. אבל התמורה שונה לגמרי ...

מה אתה אומר.. פשוט אחרי שקראתי את המודעה של היום על המונדאו .. שכבר ראיתי את הלימיטיד אודישאן שלהם שהיא מהממת במיוחד רק ב 22 שהיא שנת 94או 95 לא זוכר (קראתי בקפיטריה בטכניון כך שלא ממש הייתי בעניינים רק שזה תפס לי את העין ) ואחרי שחזרתי לשרשור הזה עכשיו אחרי שחזרתי הביתה זה ממש נראה לי (לפחות לי ) לקנות משפחתית אחרת במחיר כזה ובמודל שהוא גם גבוהה יחסית למחיר !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
הסופר רייסר לא מבוססת על שום אוטו, היא פשוט המכונית הראשונה שדייהו יצרו בשלמותה.

:lol:

תשאר בהתלבטות, יקירי.

אנחנו כבר לא יכולים לעזור לך.

שוב מתגלה בפורום זה חוסר הידע שלכם.

אתה מוכן בבקשה להזכיר לי את הפעם הראשונה? :roll:

אם תקנה - אז תתחדש

יופי.

לשכנע את עצמך שהאוטו שקנית הוא "אוטו טוב" זה משהו אחד, אך

לנסות ולדרדר אחרים שיעשו גם הם טעויות כאלו, זה משהו אחר.

לא לעניין.

דניאל

נ.ב.

סופר-רייסר או מונדיאו... :hihi:

MCS 2008

פורסם

כבעלים של סופר רייסר אני יכול רק לספר לך על האוטו ואתה תחליט בעצמך אם כדאי לקנות אותו.

האוטו נמצא אצלנו 8 שנים ועד עכשיו כמעט ולא ידענו איתו בעיות.

הרכב בעל ביצועים סבירים למדי 12.5 שניות ל100. הרכב בעל מתלים ובולמים מאוד גרועים מה שמתבטא ביציבות והנוחות נסיעה אך את הדבר ניתן לתקו בקלות ע"י החלפת בולמים . בעיה נוספת היא הבלמים המאוד לא מספקים.

הטיפולים והחלקים מאוד זולים .

בסה"כ הרכב תמורה טובה לכסף .

ובנוגע ליופי :roll: זה כבר דבר אישי.

• תוכן חדש...