Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 5950IB לבין 6950IB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ההבדל במחיר הוא לא גדול, מה גם שהתמיכה שלהם בבלוטופ' לא מעניינת אותי כי מתאם עולה בארץ יותר מהרדיו דיסק, האייפוד לא הכי מעניין כי אני גם יכול לחבר אותי מכניסת ה aux או בכלל לא לחבר אותו.

הבנתי שהיתרון של סדרה 6 הוא שהכפתור של הווליום הוא גם גויסטיק לשליטה על הפונקציות וזה מאוד נוח יחסית לכפתורים.

בנוסף לכך אני רואה שהיבואן הרשמי עוזי רדיו לא מיבא את דגמי ה USB של 2 הדגמים האלה, מישהו יודע מה הסיבה?

יש עוד הבדלים?

פורסם

בסוף ניראה לי שהם לא ממש תורמים לי יותר מהפנסוניק 5401 אבל אני אשמח לשמוע דעות.

עוד הציעו לי קלריון שאני לא זוכר את אותיות הדגם שלו אבל באמצע היה את המספר 646, חפרתי קצת באינטרנט ואין זכר לדגם כזה, מישהו יודע עליו משהו?

שאלה נוספת היא עד כמה בטוח להזמין דרך האינטרנט מעדי מערכות את הפנסוניק?

ובמקרה ואני משלם על משלוח ואחרי חודש המכשיר מתקלקל מי אמור לקחת את המכשיר, אני אליהם או הם ממני?

פורסם

לא זה לא זה אולי 18, אני רואה אתה חדש בפורום ממליץ לך ללמוד קצת על התחום יש פה שירשורים מאוד טובים ומועילים.

אין פה מישהו שלפחות יכול להגיד לי על עניין הקניה דרך האינטרנט? אם קורה משהו למכשיר אני צריך להגיע איתו עד אליהם או שהם צריכים לבוא? (אני משלם משלוח עד הבית וגם יותר מ 100 ק"מ מהם).

פורסם
לא זה לא זה אולי 18, אני רואה אתה חדש בפורום ממליץ לך ללמוד קצת על התחום יש פה שירשורים מאוד טובים ומועילים.

אין פה מישהו שלפחות יכול להגיד לי על עניין הקניה דרך האינטרנט? אם קורה משהו למכשיר אני צריך להגיע איתו עד אליהם או שהם צריכים לבוא? (אני משלם משלוח עד הבית וגם יותר מ 100 ק"מ מהם).

מה קשור בדיוק המשפט הזה למה שאמרתי? :/

אני באתי להראות לך שזה לא הגיוני שזה מוציא 50RMS כמו שרשום בנתונים של הפאנל הזה.

ובקשר לשאלה השניה שלך, מה הבעיה להרים טלפון שניה לחנות שממנה אתה רוצה להזמין ולשאול אותם? הם ידעו הרבה יותר טוב מאיתנו

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...