Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לחבר את מערכת הסטריאו לממיר של yes.

הכבל הנדרש הוא כבל הבננות בחיבורי האדום והלבן, הבעיה היא שאני צריך כבל ארוך של 10 מטר.

יש לי מספר שאלות:

1. איך קוראים לכבל הנ"ל בשפה המקצועית?

2. האם יש להשיג כבל כזה באורך של כ- 10 מטר?

3. האם מישהו מכיר חנות באיזור חיפה/ יוקנעם/ עפולה שאפשר לקנות ממנה את הכבל?

תודה מראש.

פורסם

1.RCA

2.כן

3.כל הום סנטר/אייס למניהם .

4.אם יש לך יציאה אופטית בממיר+כניסה אופטית במערכת סטראו/קולנוע בייתי.

ממליץ לך להתחבר באופן הדיגיטאלי כי האיכות סוף הדרך ונטולת הפרעות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ביציאה הרגילה הסאונד עובר בגלי חשמל.

ביציאה האופטית הסאונד עובר בגלי אור.

ולמה האופטית איכותית יותר? כי יחד עם כבלי הסאונד עוברים בבית עוד כבלי חשמל שעלולים "להפריע" לכבלי החשמל שמעבירים את הסאונד.

אם יש לך מערכת סטריאו, 99% שאין לך כניסה אופטית, ו99% שלא תרגיש בהבדל בחיבורים בינהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל הוא צריך שהיציאות יהיו מקבילות (כלומר אחת מול השניה) בכדי שזה יעבור, או מראות שיגשרו בין היציאות, לא?

עריכה: התכוונתי ליציאות האופטיות...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מחברים את היציאות באמצעות סיב אופטי. לא משתמשים באוויר כתווך.

אתה בטוח שאתה מתעסק בהגברה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא זוכר כמעט כלום מזה. אני בקושי בקושי התעסקתי בדברים האלה. וכן, אני איש הגברה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...