Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שדרוג לסט הקיים שלי JBL GTO 6507

כמעט מאז שהתחלתי להתעניין במערכות לרכב, סט החלומות של היה האינפיניטי קאפה פרפקט:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2925

שמעתי אותו ומאוד אהבתי אותו

אבל הוא מאוד יקר בשבילי, מעל 2000 שקל, וראיתי את הקומפוננט מסדרה אחת מתחת במחיר זול יחסית (מיד שניה) ב- 500-700 שקל בערך שזה הרבה יותר ריאלי בשבילי (מה לעשות חייל קרבי, אין הרבה כסף) במיוחד אחרי שאני אמכור את ה- JBL שיש לי כרגע

הקומפוננט הוא:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2934

האם ההבדל בין הסדרות הוא גדול ?

האם יהיה הבדל בין הסדרה הנמוכה מבין השניים לבין ה JBL שיש לי כעת?

תודה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אהלן מה נשמע ?

מין הסתם יהייה הבדל בין הסדרות אך יש לשים לב שלפעמים ישנם סדרות ביניים

כגון \ דוטק , KF וכו..

לדעתי לפעמים עדיף להתאמץ ולרכוש את הדגם הגבוהה יותר מאשר דגם הביינים .

קח לתשומת ליבך ושוב זוהי דעתי .

בברכה רוני .

פורסם

הסדרות הנמוכות של אינפיניטי הן לא משהו בכלל , לפי דעתי הן מסתמכות על המותג " אינפיניטי " ועל זה אתה משלם .

לעומת זאת סדרת perfect היא מצויינת , אני יודע מניסיון שלדוגמא סדרה נמוכה יחסית שכרגע שחכתי איך קוראיפ לה :( .. הטוויטר נורא נורא צורם וגרוע לא משנה איך מכוונים אותו ..

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
הסדרות הנמוכות של אינפיניטי הן לא משהו בכלל , לפי דעתי הן מסתמכות על המותג " אינפיניטי " ועל זה אתה משלם .

לעומת זאת סדרת perfect היא מצויינת , אני יודע מניסיון שלדוגמא סדרה נמוכה יחסית שכרגע שחכתי איך קוראיפ לה :( .. הטוויטר נורא נורא צורם וגרוע לא משנה איך מכוונים אותו ..

רפנס?

פורסם

אני שואל על ההבדל בין הקאפה לבין קאפה פרפקט, כלומר בין הסדרה האחרונה וזאת שלפניה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לי יש את הקאפה

הטוויטר אומנם חד (בטח לא צורם) אבל הסט נהדר סה"כ חזק ומפורט מאוד

חשבתי להחליף בזמנו טוויטר למשהו שיתן את אותה רמת פירוט בפחות חדות (או לשנות מיקום,שבנתיים הרכב הלך טוטאלוס ולא יצא לי עדיין לבדוק שינויים)

יש למישהו מושג אם יש הבדל במיד בין קאפה לקאפה פרפקט? וכמו כן איזה טוויטר תחליפי יתאים לסט?

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...