Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי 4 אום בסאב של קיקר c12

והמגבר שלי מוציא

225rms x2 output 4 ohm

איזה מבצעים גישור ומה זה נותן יותר חוזק של הבאס , איכות ?

תודה רבה !!!

פורסם

אתה לוקח + מערוץ אחד ו - מערוץ שני ומחבר אותם לסאב, זה נקרא גישור , וזה נותן יותר כוח לסאב כמו שהוא דורש.

כמובן לא לשכוח לשים את הבורר במגבר על LPF.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

זתומרת שאני צריך להוסיף עוד 2 חוטים מהמגבר לסאב ולחבר איזה זה לעוד ערוץ ?

כאילו עכשיו הסאב יקח לי 2 ערוצים מערוץ אחד מינוס ומהערוץ השני ופלוס לסאב ?

פורסם

איזה מגבר יש לך? יכול להיות שזה מופיע בצורה שונה. בקיצור , LPF= LOW PASS FILTER.

כשאתה שם את זה בLPF, הוא מנגן מתדר מסויים ומטה, ז"א תדרים נמוכים כפי שסאב צריך לנגן.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

תקשיב אלעד

אם יש לך מגבר בעל 4 ערוצים (יציאות לרמקולים) אז הוא מחולק לשני ערוצים לקדמיים ושניים לאחוריים

נלך על הסט אפ הרגיל ונגיד שחברת את הקדמיים לקומפוננט ונשארו לך שני היציאות לאחוריים

אז יש לך + ו - כפול שתיים

קח את ה+ מצד אחד ואת ה - מהצד השני ויש לך גישור בעל עוצמה גבוהה יותר לסאב

זה נקרא גישור - אנשים חושבים ד"א שלוקחים + ו - כמו שהסברתי מכפילים את העוצמה אבל זה לא נכון...

משלשים אותה (בפועל יש יותר אך יש הפסדים בדרך)

קח לדוגמא את הJBL 75.4

כל יציאה - 104 RMS ב4 אום

בגישור היה אמור להתקבל (לפי ההגיון) 208 RMS ב4אום

בפועל אנחנו מקבלים 284 RMS ב4 אום

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...