Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברכב של אבא שלי מסוג בפולקסווגן טרנספורטר t4 שנת 98 - נקרעה היום רצועת הטיימינג במהלך נסיעה .

האם רכב זה הוא מהרכבים שמתעקמים בהם שסתומים בקריעת טיימינג ?

משהו נוסף - רצועת הטיימינג הקרועה היתה ברוחב של כסנטימטר בעוד שגלגל הפולי טיימינג ברוחב 3 סנטימטר

נראה קצת לא הגיוני מנסיון שלי עם רצועות טיימינג , בוצע ברכב טיימינג לפני חצי שנה - יכול להיות שהרכיבו רצועת טיימינג לא מתאימה - או עשו איזו קומבינה ?

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע דיזל או בנזין ?

בכל מקרה בשניהם בדרך כלל השסתומים מתעקמים ,אבל יש להרכיב

רצועה חדשה ולבדוק כי יש יוצאים מן הכלל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

אתה בטוח שנקרא רצועת תזמון ולא רצועת הנעת משאבת סולר?

רצועת הטיימינג נמצאת בצד ימין של המנוע,ובצידה שני יש רצועת תזמון משאבת סולר.

בדוק ועדכן

אורן

פורסם

נקרעה הרצועה בצד שמאל של המנוע - כאשר אני עומד מול הרכב (צד נוסע)

(זו לא רצועת אביזרים ..)

יש סיכוי שהיא רצועת הנעת משאבת סולר?

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מול המנוע בצד שמאל שלך זו רצועת התיזמון ,המנוע נכבה

ברגע קריעת הרצועה ?

יכול להיות מצב שהרצועה נשחקה משיפשוף עם הכיסוי פלסטיק שלה עד שהיא נקרעה .

פורסם

לא הייתי ברכב בזמן המקרה , אבל אבא שלי אמר לי שהרכב פתאום כבה במהלך הנסיעה - ואחרי כמה בדיקות הוא ראה את הרצועה הקרועה .

מה שמוזר זה שהרצועה ברוחב אצבע - מה שלא נהוג לרצועות טיימינג , היא נקרעה באמצע ולא נראתה שחוקה בצדדים .

• ספונסר פורום
פורסם

אם רצועת התיזמון נקרע הוא בכל זאת לא אמור לראות אותה ללא פרוק של כיסיי הפלסטיק

יכול להיות שנקרעה לו רצועת האביזרים והמנוע כבה מחוסר טעינה באלטרנטור ופריקת המצבר

עד שלא היה מספיק מתח כדי להחזיק את מדומם מש ההזרקה פתוח ,והמנוע כבה .

בכל מקרה אם הוא פתח את מכסה המנוע וראה רצועה כל שהיא ,זוהי כנראה לא רצועת התיזמון .

פורסם

גם לפי רוחב הרצועה שהוא מתאר, זוהי כנראה לא רצועת התיזמון .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הוא פירק מכסה פלסטיק מגן שנמצא לצד שמאל של המנוע (צד נוסע) ושם היתה הרצועה הקרועה (ברוחב אצבע)

הרכב נכבה בפתאומיות - ולא גמגם או קרטע לפני - גם אין מצבר חלש ויש סטארטר .

פורסם

צר לי לבשר לך אך במידה וזו באמת רצועת תיזמון אזי במנוע הזה קיים מפגש בוכנה/שסתום במידה ורצועת התיזמון נקראת.

נזק אפשרי הוא: שסתומים מעוקמים,ראש מנוע,בוכנות או החלפה של כול המנוע עקב אי כדאיות תיקון.

ברוב המנועים בעלי יחס דחיסה גבוה כמו מנועי דיזל ורכבים מסחרים כמעט תמיד קיים מפגש בוכנה/שסתום.

מהוא נפח המנוע ? וקוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב בכדי שאוכל לתת לך פרטים נוספים או לעלות תמונה של המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

דגם המנוע הוא aja ונפח המנוע 2400

לא ברור לי כיצד מתקינים רצועת טיימינג כל כך דקה , או אם עשו במוסך קומבינה כלשהי ..

אני דיי בטוח שזו רצועה של טיימינג כיוון שהיא מחברת בין גלגל פולי משונן עליון שיוצא מראש המנוע לחלק התחתון של המנוע - ומוגנת בכיסוי פלסטיק .

אשמח לקבל תמונות של מנוע זה \ הסבר על הטיימינג שלו ..

• תוכן חדש...