Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נכה,זכאי ל 100% פטור מס

הייתי רוצה להחליף את הרכב שלי,הליך מכירת הרכב הישן+רכישת רכב חדש=טרחה לא קטנה.

הייתי רוצה לשאול חברי פורום בכלל וחברי פורום בעלי זכויות דומות לזכות שלי,האם הטרייד אין משתלם?

אני מעוניין לרכוש טויוטה AURIS או קורולה חדשה,ביצעתי נסיעת מבחן,הסתדרתי עם הגיר.

חשבתי לגשת בשנית לסוכנות טויוטה ולברר בקשר לטרייד אין או לגשת לסוכנות משנה כגון "הילוך שישי" ולברר שם.

הרכב אותו אני מעוניין להחליף ,אינו טויוטה.

האם ישנה אפשרות שאקבל מחיר מחירון מלא על הרכב?

אם לא,כמה הסוכנות (מרכזית או משנה) מורידה עבור עסקת הטרייד אין?

אשמח לקבל כל מידע לגבי עסקת טרייד אין לרכב הפטור ממס

תודה רבה למגיבים

פורסם

ואם נעזוב לרגע את הסוכנויות הספציפיות עליהן דיברתי כלומר,סוכנות טויוטה וסוכנות משנה הילוך שישי,

האם יש סוכנויות שמאפשרות טרייד אין ומשלמות מחיר מחירון מלא.

במקרה שלי,מחיר המחירון יכסה את מחיר הרכב החדש,כמובן אחרי הפחתת מיסים.

פורסם

ישנן יבואנים (בכוונה אני רושם יבואן ולא סוכן!) אשר ייתנו לך מחיר מחירון! כך בחשבון שזאת הנחה. או מה שנקרא טרייד אין מסובסד.

בכל עמוד שתפתח את לוי יצחק יופיע לך בסף הדף (על הצד) כי על טרייד אין יש הפחתה של 10-12% !

פעם ב.. ישנם ימי מכירה מיוחדים בכל חברה אשר בימים אלו נותנים מחיר מחירון (לרכבים סחירים!!) וכמובן כפוף לבדיקה!

כך בחשבון שרכב אשר ניתנת עליו הנחה , זה בדרך כלל יחזור אלייך במכירה...

בדר"כ מותג אשר עליו יש הנחה הוא מותג אשר השוק שלו חלש ולכן יש עליו הנחה!

קח בחשבון שמערכות מיגון למיניהם או טיפולים או טרייד אין מסובסד (מחירון) זאת הנחה!!

הסיכוי שטויוטה ייתנו לך הנחה או מחיר מחירון הוא קלוש! (שווה לבדוק כמובן! ) אולי הם ייתנו כי הדגם החדש לא הכי מוצלח ביחס לקודמיו .

מוצר שנמכר לא צריך הנחות!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כך בחשבון שרכב אשר ניתנת עליו הנחה , זה בדרך כלל יחזור אלייך במכירה...

בדר"כ מותג אשר עליו יש הנחה הוא מותג אשר השוק שלו חלש ולכן יש עליו הנחה!

קח בחשבון שמערכות מיגון למיניהם או טיפולים או טרייד אין מסובסד (מחירון) זאת הנחה!!

מוצר שנמכר לא צריך הנחות!

אתה מנסה לרמוז משהו על זה שצ'מפיון עושים מבצעים ומציעים 5% מעל המחירון על הרכבים שלהם? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה על התגובות.

הקניה דרך טרייד אין מסובסד היא תוכנית חירום,במקרה ולא אצליח למכור את הרכב במחיר מחירון תוך חצי שנה.

יש לי תקופה מוגבלת בה אפשר לבצע את החלפת הרכב כלומר,מחירת ישן וקניית חדש,תקופה של חצי שנה.

אבדוק מחר בסוכנות טויוטה בראשל"צ,נראה מה הם אומרים על טרייד אין מסובסד.

מה לגבי רכישה בסוכנות משנה,זו עסקה כדאית?

סוכנות המשנה היחידה שמוכרת לי היא "הילוך שישי".

פורסם

מנסיון אישי- אין סיכוי שתקבל מסוכן מחיר מחירון! תפקיד הסוכן הוא להרוויח כסף, בשביל להרוויח כסף הוא צריך לקנות בכמה שיותר זול ולמכור בכמה שיותר יקר. כשאני פניתי לסוכני הרכב (כאלה שעובדים עם טויוטה) הסכומים שהוצאו לי היו כ- 15% פחות ממחיר המחירון אותו השגתי במכירת הרכב.

לטעמי, העזר בסבלנות ומכור את רכביך! הדבר יחסוך לך כמה אלפי שקלים טובים! על איזה רכב מדובר? האם עד כדי כך לא סחיר?

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מדובר ברכב סחיר קרוב לוודאי,סופארו אימפרזה

לפני 5 דקות קבלתי טלפון ראשון,אמנם הבחור רצה בפחות מן הסכום שאני רוצה ,אך זה מעודד שכבר ביום הראשון התקשרו.

אתעזר בסבלנות.

אם אין אפיק מומלץ בו מחליפים נכים את הרכב ללא כל הטרחה אז אמתין ואעבור את ה"המסלול" הרגיל.

תודה לכל המגיבים בשרשור זה

פורסם

אל תתלהב משיחות טלפון. אם הבנאדם לא בא לראות זה כאילו אף אחד לא פנה..

וגם רוב אלה שבאים לראות הם רק מדברים..

פורסם
אתה מנסה לרמוז משהו על זה שצ'מפיון עושים מבצעים ומציעים 5% מעל המחירון על הרכבים שלהם? :roll:

דוגמא טובה...

רק תלמד להפריד בין החטיבות השונות.. בצ'מפיון יש בין היתר גם VW \ סקודה \ סיאט \ אודי...

את המסקנה לנושא תסיק לבד.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

זכורים לי מבצעים על קניית הרכב במחירון בפולקסווגן. קניית הרכב מעל מחירון באודי. וקניית הרכב בלא-יודע-כמה ביחס למחירון בסיאט.

פורסם
מדובר ברכב סחיר קרוב לוודאי,סופארו אימפרזה

לפני 5 דקות קבלתי טלפון ראשון,אמנם הבחור רצה בפחות מן הסכום שאני רוצה ,אך זה מעודד שכבר ביום הראשון התקשרו.

אתעזר בסבלנות.

אם אין אפיק מומלץ בו מחליפים נכים את הרכב ללא כל הטרחה אז אמתין ואעבור את ה"המסלול" הרגיל.

תודה לכל המגיבים בשרשור זה

סובארו זה רכב סחיר.

תפרסם בצורה יותר אגרסיבית, זה מאוד יעזור.

אתה יכול להתחיל פה מהפורום, רצוי עם תמונות.

כמו כן יש הרבה אתרי פרסום מעולים, וחינם.

• תוכן חדש...