Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מישהו "נחמד" החליט להתנכל לאיביזה

חזרנו לאוטו כדיי לגלות שהוא בא עם מפתח ופרק את הזרוע הקדמית ימנית והאחורית ( את השמאלית הוא לא יכל הבורג יושב מתחת למכסה מנוע - למזלי הוא לא כיפף את דרכו פנימה )

וכמובן גם חירב את הסמל האחורי וגנב אותו

אז אני כרגע מחפש פירוקיה שיש בה איביזה 94 + או קורדובה או אולי גם פולו מתאים ????

ואם מישהו קנה משהו מסוג זה בזמן האחרון גם כמה שילמתם

תודה

עפר.

נ.ב.

מקווה שהכסף שהוא חסך יהיה רק לתרופות ורצוי למשהו שמגרד הרבה

פורסם

תקנה חדש לא אמור לעלות יותר מדי יקר

ובקשר לתרופות לא הייתי ממליץ שזה ילך לו לתרופות כי , אנשים כאלה בסוף פותחים בית מרקחת.

פורסם
תקנה חדש לא אמור לעלות יותר מדי יקר

ובקשר לתרופות לא הייתי ממליץ שזה ילך לו לתרופות כי , אנשים כאלה בסוף פותחים בית מרקחת.

עלק פותחים בית מרקחת.....

ובקשר לחלקים חדשים מהחברה זה עניין יקר לקנות מהחברה עם אתה גר באיזור חיפה אני ישלח אותך לחנות דבר איתי בה''פ או באיסיקיו 365292867

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
עלק פותחים בית מרקחת.....

ובקשר לחלקים חדשים מהחברה זה עניין יקר לקנות מהחברה עם אתה גר באיזור חיפה אני ישלח אותך לחנות דבר איתי בה''פ או באיסיקיו 365292867

מי אמר מהחברה??

יש חנויות שמוכרות חדש בהרבה יותר מזול מהחברה.

פורסם

גם לי גנבו מגב אחורי+ זרוע בפיאט, פעם ראשונה שברו את הזרוע לחתיכות וגנבו רק את המגב עצמו (לאות "הוקרה" השאירו לי את חתיכות הזרוע זרוקות ליד הרכב). קניתי מכלול חדש מסמל"ת חיפה ב- 100 ש"ח (זה עשוי זהב? על מה 100 ש"ח??) ולאחר חודש בדיוק, בשיא החורף בינואר, המגב נעלם הפעם באופן מושלם. כנראה באו עם כלים.

הפעם קניתי מגב+ זרוע תחליפיים ב- 50 ש"ח וקישטתי אותו במספר רכב כמה פעמים ושאר ציורים, מאז הוא מחזיק כבר כמה שנים בלי להיעלם.

לא נרחיב על זה שניסו לגנוב את מראת הצד של הנהג (פעמיים!) אבל היא תפוסה מבפנים ולכן הם שברו לי אותה, 140 ש"ח כל פעם למראה חדשה. פעם אחרת ניסו לגנוב את האנטנה של הרדיו שעל הגג, למזלי הם לא הצליחו לגנוב ועיקמו אותה בלבד, אז יישרתי אותה עם פלאייר.

כל המקרים לא קרו בתקופת החופש הגדול, זה מה שמעניין כאן.

פורסם

תודה רבה לכל העונים

מחר אעשה סיבוב ואנסהה למצוא זרועות כאלו

וקיבלתי את הרעיון אסמן אותם עם דרמל או חריטה כלשהי

נקווה שלא יהיו חסרים לו בפעם הבאה צמיגים / ג'נטים / דלתות או השד יודע מה

עפר.

פורסם

תודה תודה

דיברתי אתמול עם יורופ הם גם אמרו שיש

פשוט עוד לא הצלחתי להגיע לשם

זה בתכנון

שוב --- תודה רבה

עפר.

פורסם

יורופ דווקא יקרים, ומחיריהם דומים למחירים בחנויות.

תנסה לברר עם מז-חל במפרץ, אולי אפשרי להשיג לך חליפי.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...