Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לוטוס אליזה - יש מי שמסוגל לתקן מנועים כאלה, עבדך הנאמן פרק והרכיב מנוע של RX7 אולי 10 פעמים.

:beerchug:(האיקון הכי מתאים שמצאתי)

מזדה כבר עשו RECALL לכל ה RX8 שנמכרו.

אז אני לא בטוח שזה הרכב הכי אמין

אייל

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה התלבהבות ממכונית שנמכרת ברוב העולם(חוץ מבארץ,בגלל שיש רק אדם אחד בארץ שיכול לטפל בהם).

וזאת גם לא מכונית יוקרתית במיוחד ולא חדשה במיוחד.

אם היתם מדברים על משהו כמו Koenigsegg או ספייקר,אני מבין,אבל זה סה"כ מזדה.

אם אתם רוצים לדבר על רכב סטנדרתי,רק בגלל שהמנוע שונה קצת מרכבים אחרי.

הינה ה GWIZ

מכונית חשמלית,4 מושבים מעור,האחוריים בשביל ילדים.

רק לחבר לחשמל ולצאת לדרך.

GWIZ.JPG

אייל

פורסם
איזה התלבהבות ממכונית שנמכרת ברוב העולם(חוץ מבארץ,בגלל שיש רק אדם אחד בארץ שיכול לטפל בהם).

וזאת גם לא מכונית יוקרתית במיוחד ולא חדשה במיוחד.

אם היתם מדברים על משהו כמו Koenigsegg או ספייקר,אני מבין,אבל זה סה"כ מזדה.

זה כמו המיאטה, כולם מבקרים אותו כרכב נורא מנהנה לנהיגה, הוא מיוחד, וזה ניראה כאילו הדבר הזה בהישג יד לולא הבירוקרטיה.

אפשר להתלהב מאוטו גם אם הוא נימכר בכל בעולם והוא זול והוא לא חדש.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

לוטוס, קונסגזגסג (OR WHATEVER :-)),ספייקר, אפולו ושאר יצריני הסופר אקזוטיות. הן מכוניות שהמחירים והביצועים שלהן לא בהישג ידם של רוב האנשים, אפילו של אנשים בעלי ממון רב. גם בגלל הייצור המאוד מוגבל של כל דגם, גם בגלל העלויות האסטרונומיות שלהן ואל תשכח את תהליך ברירת הלקוחות שהחברה מבצעת, אתה יכול לרצות אחת, אפילו יכול להיות לך כסף לאחת, אבל רק ההנהלה תחליט אם תקבל את הזכות להיות העלים של אחת או לא.

מאזדה RX-8, איבו, S3, STI, 350Z, כל אלו הן מכוניות בהישג יד (הכל יחסי כמובן), בעלות פוטנציאל שיפורים, מהנות לנהיגה, ופה לטעמי, הנקודה. אין ספק שקונינסג CCXR היא פיסת מוטוריקה לא נתפסת, אבל היא גם מחוץ להישג ביד שלי, ושוב, גם של רוב האנשים בעולם. אני יכול להתרפק על מה אם-ים מפה עד הודעה חדשה, אבל אני מעדיף לפנטז על היום שבו ארכוש לעצמי 350Z, אנעל לה צמיגי דריפט (אולי אפילו אתקין שבלול כזה, איך קוראים אותו :twisted:) ואתחיל לנסוע על הצד...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...