Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתניעים את הרכב ונוסעים ישר הרי המנוע קר , אז צריכים לגרור את ההילוך יותר מאשר המנוע חם נכון ? .

זה סובארו אימפריזה גיר ידני GL ..

שנת 96..

בנסיעה רגילה לכמה הטורים צריכים להגיע בערך ולכמה ממולץ בכדי להעביר הילוך ? כי זה בטח חוסך בצריכת הדלק משפר את המנוע ז"א לא גומר אותו מהר.. הייתי רוצה לקבל קצת יותר פרטים לגבי זה.. תודה.

פורסם
שמתניעים את הרכב ונוסעים ישר הרי המנוע קר , אז צריכים לגרור את ההילוך יותר מאשר המנוע חם נכון ? .

להיפך, כשהמנוע קר עדיף לא להגיע לסל"ד גבוה מאוד

פורסם

זה סובארו אימפריזה גיר ידני GL ..

שנת 96..

בנסיעה רגילה לכמה הטורים צריכים להגיע בערך ולכמה ממולץ בכדי להעביר הילוך ? כי זה בטח חוסך בצריכת הדלק משפר את המנוע ז"א לא גומר אותו מהר.. הייתי רוצה לקבל קצת יותר פרטים לגבי זה.. תודה.

בוא נתחיל מזה שכשהאוטו קר לא מתניעים וישר נוסעים וזה משתי סיבות:

1.לוקח זמן לשמן לעלות לכיוון המנוע וזה אומר שכשאתה מתחיל לסוע ישר אתה בעצם נוסע בלי שמן

2.כשהמנוע קר לא נוצרת התרחבות בבוכנה דבר שגורם לה לדפנות שלה להתרחב עם הזמן ובסופו של דבר גורם למנוע ללכת לעולמו

פורסם
בוא נתחיל מזה שכשהאוטו קר לא מתניעים וישר נוסעים וזה משתי סיבות:

1.לוקח זמן לשמן לעלות לכיוון המנוע וזה אומר שכשאתה מתחיל לסוע ישר אתה בעצם נוסע בלי שמן

2.כשהמנוע קר לא נוצרת התרחבות בבוכנה דבר שגורם לה לדפנות שלה להתרחב עם הזמן ובסופו של דבר גורם למנוע ללכת לעולמו

למה? הייתה כתבה ב-YNET של איך לחסוך דלק , והיה כתוב שאין צורך להמתין בכלל אלא להתניע ולנסוע , וכך גם המורה שלי אמר שברכבים משנת 94-95 אפשר להתניע ולנסוע ללא צורך לחמם את המנוע..

פורסם

גם במנוע החיפוש של הפורום היית מוצא תשובה דומה

אין צורך לחמם את האוטו, אבל לחכות כמה שניות (להרכיב משקפי שמש/פאנל של הרדיו...) לפני שמתחילים לנסוע לא יזיק

פורסם
גם במנוע החיפוש של הפורום היית מוצא תשובה דומה

אין צורך לחמם את האוטו, אבל לחכות כמה שניות (להרכיב משקפי שמש/פאנל של הרדיו...) לפני שמתחילים לנסוע לא יזיק

חח זה ברור אני לא מודד על השניה , אני פותח את השער שם רדיו דיסק מסדר מאחורה דברים אני מעריך בערך איזה דקה ואני נוסע..

פורסם
חח זה ברור אני לא מודד על השניה , אני פותח את השער שם רדיו דיסק מסדר מאחורה דברים אני מעריך בערך איזה דקה ואני נוסע..

זה מצוין.

דבר נוסף - עד שהרכב מתחמם סע רגוע עם רגל קלה מאוד על הגז, לא למשוך לסל"ד גבוה.

זו כל התורה על רגל אחת.

פורסם

כן אבל השאלה המרכזית שלי הייתה עד כמה כעיקרון צריך לגרור כל הילוך בנסיעה רגילה כשהמנוע כבר מיוצב על החום שלו והכל בסדר. חברים שלי מושכים עג 4 אני יודע שצריך עד שלוש.. עד לא מזמן אני מושך עד לשלוש וחצי ברוב המקרים וזה מספיק ... אפילו שכל זמן וכל הילוך יש לו את הדרישות שלו .. אבל כעיקרון צריכה להיות מידה מסויימת לא ? .

פורסם

אני משער שמלפני שבוע... או שהוא קנה רכב ידני, ועד עכשיו במשך 20 שנה נהג רק על אוטומט:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אני משער שמלפני שבוע... או שהוא קנה רכב ידני, ועד עכשיו במשך 20 שנה נהג רק על אוטומט:wink:

אז כנראה שאתה לא משער נכון ף אני נוסע כבר שנה על ידני וגם למדתי שנה נהיגה ככה שזה שנתיים ..

אם לא יכולים לענות פשוט תגידו אי אפשר לענות על זה וזהו תאמינו לי שנאי אסתדר.. פשוט אני מברר לפני שאני סומך על הדעות שלי. מי שלא יכול להגיב בנורמליות שלא יגיב הכי טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...