Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AIG עשו לי את הדיל הכי טוב...

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני אישית עשיתי סקר בין כל הישירים למיניהם, ובסוף לקחתי סוכן שהיה יקר רק בכמה עשרות שקלים בודדות מההצעה הזולה ביותר של הישירים.

הסוכן הוא אורי סופר מראשון לציון ואני מאוד מרוצה ממנו.

אמנם לא היו לי תביעות לביטוח או בעיות כלשהן, אבל מדובר באדם הגון ובמשרד שבו תמיד עונים ברצון וטורחים ומבררים כל עניין או שאלה שעלתה.

אני מעדיף לעבוד מול בן אדם ולא מול הטלפן התורן של איזה ישיר.

פורסם

הצעה שלי, לא משנה מי הסוכן, תגיד לו שקודם יברר לך ביטוח באיילון. הם תמיד יוצאים הכי זולים לפי מה שאני רואה אצל כמה אנשים, אצלי כבר ביטחנו איזה 5 מכוניות באיילון כי הם היו הכי זולים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הצעה שלי, לא משנה מי הסוכן, תגיד לו שקודם יברר לך ביטוח באיילון. הם תמיד יוצאים הכי זולים לפי מה שאני רואה אצל כמה אנשים, אצלי כבר ביטחנו איזה 5 מכוניות באיילון כי הם היו הכי זולים.

לא בהכרח. בסקר המקיף שאני עשיתי אצל הרבה סוכני ביטוח, אליהו יצאה הכי זולה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
סתם שאלה, כדאי לבטח במקיף רכב כמו רנו 5 :?:

מה זה משנה מה שווה ומה לא, בכל מקרה סוכני ביטוח לא יבטחו לך אותה בגלל השנתון הנמוך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אבדוק היום מי הסוכן ביטוח שביטח לי את הבימר, כל חברות הביטוח לא היו מעוניינות לבטח לי את הרכב ורק סוכן אחד שהופנתי אליו מהמוסכניק שלי סידר לי ביטוח באיילון לרכב ובגלל שהרכב ישן הוא לא מופיע בספרים של חברות הביטוח אז הוא ביטח לי אותו כב.מ.וו 316 מודל 72 שזה דבר שלא קיים בכלל אבל ככה איילון כן מקבלת אותי אליה,

כמו כן הבחור מאוד נחמד וישבתי אצלו די הרבה זמן, יש לו ילד שהוא גם נהג חדש ודיברנו קצת על תרבות נהיגה ומכוניות ישנות והבנתי שמצאתי סוכן ביטוח שלא רק מבטח רכבים אלא גם אוהב אותם... אני עדיין חייב לו סיבוב על הבימר...

בקיצור ראיתי שהוא השקיע בי עוד לפני שביטחתי אצלו, הוא התווכח עם המון אנשים באיילון לגבי הרכב אספנות שלי ומצא דרך מקורית לפטור את הבעיה, יצא לי 512 ש"ח ככה שבטוח הוא לא עשה את כל זה בשביל הכסף...

haters will hate

פורסם

לגבי מכוניות נדירות / ישנות / משופרות מעל לערכן הלוי-יצחקי:

רוב (אם לא כל) חברות הביטוח מעדיפות לא להתעסק עם זה. כנראה יותר שווה להן להתעסק עם מאזדות.

ביטוח מקיף כמו שצריך לרכב שאין לו מחיר מחירון או שמחיר המחירון שלו לא מייצג את ערכו האמיתי עושים עם שמאי. רכב ששווה לפי המחירון 2000 ש"ח יכול בהערכת שמאי לעבור את ה- 50,000. ואני מכיר אישית מקרה כזה.

לגבי סוכנים שלא בוחלים להתעסק במכוניות כאלו - אני יודע על לוצקי בתל אביב. הוא מבטח להרבה חברי מועדון ה- 5.

פורסם

ולבחור ששאל על מקיף לרנו 5 ... לא, האמת שאין טעם (ו\או נכונות מצד חברות הביטוח ) לבטח רנו 5 בביטוח מקיף... (למרות שאני אישית דווקא כן מחפש מישהו שלא יבטח לי את האוטו אלא רק את המערכת שבתוכו)

...

בכל מקרה, אני מאמין שהשבוע אני אסגור את הפינה הזו...

תודה למי שענה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...