Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מורל טמפו ב-HGT.רק הבעיה(או שלא) המגנט נוגע במסילה של החלון.

זה משנה מאיכות הרמקול?

פוגע בו?

תודה

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

לא עדיף לא להסתכן ולעשות הגבהה (אם אתה יכול לבצע הגבהה בדלת)?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שחר, לא מתאים לך :shock:

גדעון הזהיר מראש שסטים עמוקים (כמו הפולס/טמפו [למרות שגם הדוטק לא יושב טוב]) נוגעים במסילות החלון

כדי להכניס את הטמפו תצטרך לעשות בניות, או שתתחיל לחפש לך סט 6.5 אחר - שיהיה Slim.

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העינן שהוא נכנס והוא יושב טוב. רק צמוד למסילה . זה כל הסיפור.

גם נשמע טוב.

ודבר שני לא קניתי את הסט. לי היה מורל פולס שבכלל לא ניכנס בדלת. אז החלפתי עם אחי שיש לו טמפו.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אם הוא נוגע במסילה נראה שהוא לא ממש יושב טוב וצמוד בכל הקפו.

אם הוא יושב טוב, אולי הוא כמעט נוגע במסילה אבל לא נוגע.

גם יושב טוב וגם נוגע במסילה זה שילוב נדיר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם הוא נוגע במסילה נראה שהוא לא ממש יושב טוב וצמוד בכל הקפו.

אם הוא יושב טוב, אולי הוא כמעט נוגע במסילה אבל לא נוגע.

בברכה

דני

דני, ובכל זאת , זה גורע מאיכות הרמקול או מזמן החיים שלו ?

אין חתימה!!

פורסם

אם הוא רק נוגע ולא לחוץ, כלומר: לא לחצו אותו והחזיקו אותו בכוח בזמן שקיבעו את הברגים,

אלא פשוטו כמשמעו, "נוגע" בלבד, ומסילת החלון לא נלחצת פנימה ,אז לא נראה לי שתרגיש בעיה כשלהי מכאן או משם, ובתנאי שאתה מדייק.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אתה אומר שהוא רק נוגע, הייתי מציע לך לחתוך טבעת דיקט בעובי 5 מ"מ שתרחיק את הרמקול טיפה מהמסגרת, וזה בעיקר כדי להפחית רזוננס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רזוננס = תהודה

כמה שאתה תרחיק את הרמקול מהדופן החיצונית של הדלת וחלקי מתכת אחרים (כמו מסילת חלון אני לא יודע מאיפה זה בא לי:-P פשוט הברקה) אתה תפחית את התהודה של הפח שנמצא מאחורי הרמקול.

תיבה יש תדר עצמי - זה נקרא תהודה - כלי נגינה שמכוון היטב יודע לנצל את התהודה של התיבה להפקת צליל נכון.

ועד כמה שזה נשמע מוזר - אם אתה לא יכול לעשות הגבהה אפילו מינימלית - תדביק חתיכה קטנה של ספוג (ספוג רך לא יותר עבה משלוש מילימטר) על המגנט של הרמקול - זה ישפר פלאים את התוצאה - אבל רק בתנאי שאין שם לחץ רציני מלחתחילה - וזה לא קשור לרמקול זה קשור לזה שאתה תגרום נזק למסילת החלון ולחלון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי עם שחר בעת ההתקנה. ה"לחץ" שמדובר עליו, על המסילה, הינו מינימלי ונובע משניים שלושה מילימטרים ש"חסרים" לרמקול בכדי להכנס. מה שקורה בפועל זה שהברגים "מושכים" את הפלסטיקה של הדלת "החוצה" (אל הרמקול) בדיוק את אותם שלושה מילימטרים ובעצם הרמקול יושב בצמוד לפלסטיקה וצמוד למסילת החלון אך ללא הפרעה לחלון עצמו.

אני חושב שאין בעיה עם הנושא היות ומדובר על מילימטרים ספורים. במיוחד שאין שום "חורים" מסביב לרמקול והוא צמוד במלוא היקפו לפלסטיקה.

הלחץ שמופעל על המסילה הינו מינימלי ולעניות דעתי אין שום בעיה עימו.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מה שקורה בפועל זה שהברגים "מושכים" את הפלסטיקה של הדלת "החוצה" (אל הרמקול) בדיוק את אותם שלושה מילימטרים ובעצם הרמקול יושב בצמוד לפלסטיקה וצמוד למסילת החלון אך ללא הפרעה לחלון עצמו.

רשמתי

ואכן, זה לא יושב טוב, גם אם נראה לך שכן. הכל עקום שם גם אם נראה ישר.

אני חושב שאין בעיה עם הנושא היות ומדובר על מילימטרים ספורים. במיוחד שאין שום "חורים" מסביב לרמקול והוא צמוד במלוא היקפו לפלסטיקה.

יתכן ואכן ניתן לחיות עם זה . מבחינה מקצועית לא נותר לי אלא לפסול את אופן ההתקנה הזו על הסף.

הלחץ שמופעל על המסילה הינו מינימלי ולעניות דעתי אין שום בעיה עימו.

רענן.

כאמור, את דעתי רשמתי, עיוות בפלסטיקה יש, הרמקול נראה יושב צמוד לכל הקיפו מה שכנראה לא מדוייק גם אם נראה כך בעיין, לא מקצועי מחד, אתם לא הראשונים מאידך.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1.המסילה לוחצת על הרמקול

2.הרמקול לוחץ על המסילה

1. המסילה כל הזמן דוחפת את הרמקול כלפי חוץ ועלולה לפגוע בפלסטיקה או ברמקול

2. המסילה מחזיקה את החלון בצורה לא טובה ובנסיעה עם חלון פתוח וזעזוע קטן כמו פס האטה עלולה לפוצץ את החלון מהלחץ

שני תרחישים שעלולים לקרות בקיצוניות

פורסם

דני - האם באומרך ש"אנחנו לא הראשונים" אתה מדבר על נסיון התקנה זהה בפונטו HGT? מה היו ההשלכות של התקנות זהות?

במקרה זה אני יכול לומר שאכן לא מדובר על כליל השלמות, אך על-אף זאת מדובר על משהו שניתן לחיות איתו. הפלסטיק אומנם "מעוות" ביחס לצורתו המקורית אך בצורה מינימלית מאוד ולא עיוות חריף. בכדי להבהיר את רמת העיוות אני חייב לציין שלאחר ההתקנה לא מזהים שום עיוות בפלסטיק ולא ניתן לראות שום דבר שלא יושב טוב.

אבנר - שבירת החלון לדעתי רחוקה מלקרות. מסילת החלון ברכב הזה עשויה מתכת קשה ולא פרופיל פלסטי. מה שאומר שהכח שנדרש בכדי לעוות את המסילה ולגרום לשבר בחלון גדול מאוד וסביר להניח שאם כבר יקרה משהו זה יהיה בפלסטיק. אך על פי מה שראיתי מדובר על משהו שאין איתו בעיה בכלל.

נשמח (אחי ואני) לשמוע את דעתכם בעניין.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...