Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש מצאתי אין ספור שירשורים עם גיל ,מיסים ושאר נתונים שכולנו יודעים בע"פ.

השאלה שלי היא כזו ,חבר רוצה לייבא אופנוע אנפילד טנדרברד 2005-2007 מהודו .

(הדגמים אלקטרה ומקסימו גם אופציה)

השאלה היא איך הוא מוודה שהכלי עומד בתקן מבחינת זיהום אוויר ובטיחות כדי להיכנס לארץ?

תודה מראש

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עוד לפני הגיל והכל הרכב חייב לעמוד בתקן הארופאי או האמריקאי.

קודם כל לבדוק האם יש לאופנוע תקינה כזו, אחרת חבל על הזמן שלו.

פורסם

זה בדיוק מה שאני רוצה להבין ,איפה אני בודק את זה.

אם הוא מיוצא לאנגליה מחייב שיש לו תקינה ארופית( הרי האנגלים קצת עצמיים )?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

מי שאמור לספק לך את הנתונים האלה הוא היצרן.

אתה צריך גם אישור מיבואן/ מוסך שהוא מוכן לטפל ברכב ואם אני זוכר נכון יש משהו גם לגבי אחזקת מלאי חלפים.

פורסם

אם האופנוע מיובא באנגליה אז הוא חוקי בישראל אנגליה היא חלק מה EU והם כולם משתמשים באותן התקנות

מה שכן האופנוע עשוי לעבור כמה שינויים במערך הפליטה והבטיחות לפני שיובא לאנגליה

דוגמא מאוד טובה היא מכוניות יפניות אשר מיובאות לאנגליה לא בייבוא סדיר נדרשות להתאים את עצמן לתקן האנגלי

תוכל לברר זאת עם באינטרנט באתר חובבים של אותו אופנוע רק תוודא שהסיומת של הכתובת תהיה co.uk

Porsche 944 turbo

פורסם

או קיי

בנתיים מתברר שלאנגליה וארה"ב לא מיצאים את הדגם שאנחנו רוצים (אם הוא מצליח אני גם יביא אחד).

הוא (החבר) מנסה לבדוק מול היצרן ,נשלח אותו גם לפורומים (איך לא חשבתי על זה).

בכל אופן תודה בנתיים,ואני אשמח לשמוע עוד עצות.

אומי

• תוכן חדש...