Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פעמים יוצא לכם לנסוע ואז פתאום אתם נכנסים לעומס

אתם חושבים לעצמכם - אולי קרתה תאונה חס וחלילה, ועם ישראל סקרן כרגיל...

ואז פתאום יש לפניכם מחלף וחצי מהמכוניות פתאום נזכרות שהן צריכות לרדת מהכביש

חלק מהנהגים בנתיב השמאלי מאותתים תוך כדי טיסה בין 2 הנתיבים וחלקם אפילו מתעצלים לאותת.

זה קרה לי השבוע וזה בעצם קורה כל מוצ"ש, אתם שומעים ברדיו על עומס בכביש החוף..

זה קורה במחלף קיסריה, במעבר הדלק של אולגה, במחלף ינאי..

זה קורה ביום ראשון בבוקר בכביש החוף בדרך להרצליה, אנשים נכנסים לתחנת הדלק כדי לצאת ממנה ולהשתלב חזרה..

השבוע סיקרן אותי במיוחד והחלטתי להתענין לעומק,

בדרך לים עליתי במחלף ינאי ותוך כדי תנועה על הגשר מעל כביש החוף שמתי לב שאחרי המחלף התנועה

מתחילה לזרום יותר בחופשיות אחרי שמר ישראלי שעלה למחלף ויורד ממנו,

מנסה להישתלב חזרה לכביש ובכך מאיט את התנועה שלו עצמו.

אני מנסה להבין האם אנחנו עד כדי כך עם טיפש?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

באיילון "פתרו" זאת כשפסלו את ההאפשרות להמשיך ישר, בכל הרמזורים כעת קיימת האפשרות רק לפניות ימינה או שמאלה. כמובן שאין זה מפריע ל"מר ישראלי", עולם(בעצם מדינת ישראל) כמנהגו נוהג והחוצפנים, הממהרים, ה"לא פראיירים" אומרים לעצמם: "אופס, טעיתי. זו לא היציאה שלי..." וכמובן ממשיכים ישר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ומה עם כל נהגי המוניות, שכבר עשרים שנה על הכביש ומכירים כל בור ביוב בסימטא צדדית של העיר, אבל עדיין "שוכחים" שהם צריכים לפנות שמאלה, וחותכים את התור ברגע האחרון?

או אלו שחונים בנתיב הימני של ציר תחבורה ראשי, שהוא במקרה גם נת"צ, וגורמים לאוטובוסים ענקיים לבצע שבירה שמאלה ומאיטים את התנועה קילומטר וחצי אחורה?

אנחנו לא עם טיפש. אנחנו עם אגואיסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם שמסוגל לקחת רוורס בכביש 6 בלילה בגלל שפספס את היציאה הוא עם טיפש ומתאבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

את התופעה המדוברת אפשר לראות בכל צומת/פניה/מחלף בארץ.

אנשים שנזכרים שהם צריכים לפנות באותה צומת,או שהם סתם נדחפים כי הם ממש ממהרים :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
באיילון "פתרו" זאת כשפסלו את ההאפשרות להמשיך ישר, בכל הרמזורים כעת קיימת האפשרות רק לפניות ימינה או שמאלה. כמובן שאין זה מפריע ל"מר ישראלי", עולם(בעצם מדינת ישראל) כמנהגו נוהג והחוצפנים, הממהרים, ה"לא פראיירים" אומרים לעצמם: "אופס, טעיתי. זו לא היציאה שלי..." וכמובן ממשיכים ישר.

מוכר לי הנושא הזה מאוד.

טוב שכך עשו וביטלו את האפשרות לנסוע ישר בכל יציאה במחלף באיילון.

זה לפחות מצמצם את כמות ה"ישראלים המכוערים".

המקרים יהיו אף יותר גרועים שהייתי נוסע בכביש הזה יום יום על קטנוע 250 סמ"ק,

אבל גם היום שאני בכלי רכב שנוסע על 4 גליגלים זה עדיין לא פחות מסוכן.

פה נשאלת השאלה:

איפה כל כמויות האוכלי חינם שנמצאים במגרשי כדורגל בהמוניהם ובכל חור שהעבודה קלה יותר? הם בהפסקת צהריים?!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
עם שמסוגל לקחת רוורס בכביש 6 בלילה בגלל שפספס את היציאה הוא עם טיפש ומתאבד.

ומה עם אלה שנוסעים נגד כיוון התנועה בתוך רמפת כניסה לכביש ? או אלא שנותנים רוורס באמצע הנתיב היחיד ברמפה כי לא רוצים לשלם על המעבר בכביש ? או אלא שעושים פרסה במעבר חירום (לא רק פרטיות אלא גם משאיות סמי ארוכות מאוד) ?

כל יום זה קורה...:?

Veni Vidi Vici

פורסם

התופעה הכי מרגיזה זה לחכות בפקק לפנייה מסויימת שהטור ישר בנתיים זורם

ופתאום יש כמה נהגים שמחליטים לעקוף את כל הטור ולהשתלב בכוח לקראת סופו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פתרון טוב, רק חבל שעל הדרך גם נסגרה האפשרות לאסוף ולהוריד נוסעים.

לא מזמן קבעתי עם מישהו שאאסוף אותו במחלף השלום. הגעתי מצפון וגיליתי להפתעתי שאי אפשר להמשיך ישר :?

טוב, תמיד יוצא איכשהו בסוף שגם אלה שתמיד מתנהגים בסדר בסופו של דבר צריכים לסבול בגלל אלה שעושים מה שבפין שלהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...