Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים שנוצרים שמרכיבים את הסאב הפוך(עם המגנט החוצה) לבין שמושיבים אותו רגיל?

זה יכול לפגום בשמיעה או שאם חישוב נכון של התיבה וכיוון םאזות נכון אפשר להגיע לתוצאה שלא נופלת מלהושיב את הסאב רגיל?

ובמידה שמושיבים את הסאב הפוך האם נפח התיבה צריך להיות גדול יותר או קטן יותר מדרישות היצרן?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני בשוונג היום.

כן, הנפח הפנימי משתנה כי הסאב בחוץ. (כולה ליטר, ליטר וחצי...)

ההבדל הוא כהבדל הפיכת פאזה.

לכן בדרך כלל מי שהופך את הסאב, הופך גם את הפאזה ע"מ לאזן.

כך או כך, עושים זאת בעיקר להראות את הסאבים (עניין של יופי בעצם) ולא משום שיקול אחר.

פורסם

כשהסאב נותן מכה כלפי פנים האוטו הוא לא מרעיד אותו יותר מכלפי חוץ ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן גל תאמת בלעדיך אני לא יודע מה היתי עושה :) עזרת לי המון מתחילת הבניה , אני חייב לך תודה :)

השיקול שלי הוא פחות יופי אלה בגלל שהמגנט לא יכנס לי לתיבה.

בסוף בחרתי ללכת על הIDMAX והמגנט שלו הוא 25 ס''מ עומק והתיבה שלי היא רק 20 עומק

ואין לי כוח לשינויי מיבנה של התיבה.כי תכננתי אותה לזוג JL W3 וW6שהמגנט שלהם קצר יותר

אז אני רוצה לדעת שאם אני שם אותו הפוך הוא יעבוד כמו שצריך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם מבחינת נפח אין לך בעיה בין ה ID ל JL והתיבה מתאימה, לא יהיה שום הבדל אם הוא בחוץ או בפנים.

אגב, קח בחשבון שהוא סאב כבד, שלא יטה לך את התיבה..

פורסם

במערכת פיונייר 6850 יש שליטה על הסאב ,ויש אפשרות לכיוון סאב רגיל או אפוך.איך זה משפיע על הסאב?הופך פזות?

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...