Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 407 st או סיטרואן c5 sx שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתחבט במספר שאלות שאשמח אם תעזרו לי עליהם.

1. אני מתלבט בין סיטרואן sx pack לבין פיג'ו 407 - שני הרכבים בעלי אותו נפח מנוע, ותג המחיר שלהם מאוד דומה.

אני כבן 35 הנוחות חשובה לי, וכמובן שכל הצעה תתקבל בברכה שכן, אני ממש לפני החלטה לרכישה.

אודה מראש לחברי הפורום.

פורסם

אם נוחות זה מה שחשוב לך- ה C5 לוקחת בענק בלי לחשוב בכלל פעמיים, גם מבחינת הנוחות נסיעה, וגם בגלל הפרקטיקה בתא נוסעים.

פורסם

גילוי נאות: אני עם סי5. גם לי הנוחות חשובה, ובגלל ההבדל הגדול בין המכוניות בכלל לא התלבטתי: תא מטען, שיכוך מהמורות, מרווח פנימי, מרווח ראש, מרווח גחון...

שכן שלי שנסע המון ב- 407 של אביו התלבט גם כן. בסוף קנה סי5 לעצמו, והוא טוען שאין שום דימיון בין המכוניות. כל המשפחה שלו מאושרת מהבחירה. את ה- 407 לא אהבו במיוחד.

פורסם
אני כבן 35 הנוחות חשובה לי

כמובן שיש דברים שבהם ה-407 עדיפה אבל הנוחות של ה-C5 בכמה רמות מעל שאר מכוניות המנהלים.

גם לי (אהמ להורים :roll:) יש C5.

פורסם

ראשית, תודה על התגובות.

שנית, אומנם נוחות זה נדבך חשוב, אך לא היחידי...

במה הפג'ו עדיפה על ה C5?

פורסם

היתרון של ה407 הוא בעיקר בחיבור של הנהג אל הכביש, הC5 היא יותר כמו רחפת שגורמת לניתוק יחסי מהכביש.

יתרון נוסף זהו כמובן העיצוב שבו הפיז'ו לוקחת בהליכה.

יוצא לי די הרבה לנסוע על שתי המכוניות, וממש התאכזבתי מה407, היא נותנת הרגשה יותר זולה ויש מקומות שההתקמצנות על הדברים שחסרים ממש מציקה (אחרי שמתרגלים לC5...).

בכל מקרה- קח נסיעת מבחן על שתיהן, תראה איזה קונספט נהיגה אתה מעדיף ותהנה:-D

פורסם
היתרון של ה407 הוא בעיקר בחיבור של הנהג אל הכביש, הC5 היא יותר כמו רחפת שגורמת לניתוק יחסי מהכביש.

יתרון נוסף זהו כמובן העיצוב שבו הפיז'ו לוקחת בהליכה.

יוצא לי די הרבה לנסוע על שתי המכוניות, וממש התאכזבתי מה407, היא נותנת הרגשה יותר זולה ויש מקומות שההתקמצנות על הדברים שחסרים ממש מציקה (אחרי שמתרגלים לC5...).

בכל מקרה- קח נסיעת מבחן על שתיהן, תראה איזה קונספט נהיגה אתה מעדיף ותהנה:-D

ה-SR באמת מרגישה דלה וזולה, אבל ה-ST לדעתי ממש לא. בגירסא זו למיטב זכרוני גם לא חסר אבזור של ממש לעומת ה-C5, למעט החיישנים לרוורס/לפנים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ל-407 יש חיישנים קדמיים/אחוריים כמו ב-C5.

יש בשכונה שלי 407 ST ושמתי לב שיש בפגוש הקדמי חיישני חנייה (וכמובן שיש גם אחוריים).

פורסם
ל-407 יש חיישנים קדמיים/אחוריים כמו ב-C5.

יש בשכונה שלי 407 ST ושמתי לב שיש בפגוש הקדמי חיישני חנייה (וכמובן שיש גם אחוריים).

אני מודה שאני לא מעודכן למודל 2008, אבל עד לאחרונה רק דגם האקזקיוטיב הציע חיישנים מקוריים, ורק לאחור.

החיישנים ב-ST, אם היו כאלו, הותקנו מקומית.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ה407 לא נוחה כמו הC5, ולא מרווחת כמוה.

הC5 היא המכונית המרווחת והגדולה בקטגוריה שלה, מאובזרת בכל טוב, בטיחותית מאוד והכי חשוב - נוחות שלא תמצא באף רכב.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

הבעיה שלי עם הC5 זה שהיא חושבת בשבילך יותר מדי...

היא נורא דואגת לסרס (אממ מישהו אמר הגה?), היא תנצל כל אפשרות לצעוק עליך, ואני אישית לא אוהב שהאוטו מחליט שאם אני פותח דלת הוא צריך להרעיש...

מנוע 2000 (על שנת 2005 נדמה לי), וממש לא מספק...

חוץ מזה שהיה קטע מוזר עם הגיר שדרש החלפה שבוע אחרי תום האחריות (החברה לקחה 50% על עצמה).

מאוד נוחה, מאוד מפנקת ומלאת שטויות.

המושב ליד הנהג בעייתי... אםהכסא לא עד הסוף למטה בקושי ניתן לחגור!

פלסטיקה לא משכנעת במיוחד, למרות שממש לא נוראית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה!? על מה בדיוק אתה מדבר.

מנוע 2 ליטר לרכב כזה מספק מאוד, ביצועים נאים (10.9 שניות ל100), ומרגישים את הכוח של המנוע במיוחד במצב ספורט ובטיפטרוניק (שמושכים את ההילוך עד הסוף :) )

איכות החומרים גבוהה ביותר, פלסטיקה לא זולה כלל חוץ מהפלסטיקים של תאי האחסון בדלתות.

החלפת גיר אחרי תקופת האחריות?! גם על זה לא שמעתי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
הבעיה שלי עם הC5 זה שהיא חושבת בשבילך יותר מדי...

היא נורא דואגת לסרס (אממ מישהו אמר הגה?), היא תנצל כל אפשרות לצעוק עליך, ואני אישית לא אוהב שהאוטו מחליט שאם אני פותח דלת הוא צריך להרעיש...

מנוע 2000 (על שנת 2005 נדמה לי), וממש לא מספק...

חוץ מזה שהיה קטע מוזר עם הגיר שדרש החלפה שבוע אחרי תום האחריות (החברה לקחה 50% על עצמה).

מאוד נוחה, מאוד מפנקת ומלאת שטויות.

המושב ליד הנהג בעייתי... אםהכסא לא עד הסוף למטה בקושי ניתן לחגור!

פלסטיקה לא משכנעת במיוחד, למרות שממש לא נוראית.

מכונת נהיגה היא לא, זה ברור, זה לא היעוד שלה.

המנוע 2000 של ה-C5 הוא לא פנינה מוטורית ובאמת שלא היה מזיק לשדך לו תיבה ידנית. וכן, לפעמים אני רוצה עוד כוח (אני נוהג רוב הזמן על די מקס ידני אז התרגלתי להמון מומנט). אבל לתנאים שבארץ הוא מספיק בהחלט, להגיע למהירות לא חוקית זה נורא קל, גם בעליות וסה"כ הוא עושה את העבודה שלו ועוקף את רוב הפחנועים המצויים בקלות.

אבל בשורה התחתונה הרכב של אמא שלי וגם אם היה לרכב מנוע 1.4 זה לא היה איכפת לה (כי אי שם במהירות המטורפת של 90 קמ"ש היא כבר מורידה רגל מהגז).

כולם נוטים להתלונן על תיבת ה-AL4, האמת, אין לי מושג על מה התלונות כי היא תמיד בהילוך הנכון אם כי פה ושם היא מהססת. גם עד לפני כמה ימים לא הבנתי איך אני מוריד משני לראשון בתוך העיר, התיבה סירבה להוריד הילוך, אבל פתאום גיליתי שיש בדוושת הגז מעין "קליקר" שאם אני לוחץ עליו התיבה מורידה לראשון, זה הדבר העיקרי שהפריע לי ומצאתי לו פתרון במקרה.

בנוגע לחגירת החגורה, באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

הפלסטיקה מאוד נעימה ורכה ברובה, חוץ מדיפוני הדלתות בחלק התחתון ששם הם באמת טעונים שיפור- פלסטיק דק וזול.

פורסם

אם הנוחות חשובה לך ובא לך להתפנק ובנוסף לכך להיות קצת פחות "כמו כולם" לך על הc5 - לא תתאכזב....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...