Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב פלנט אודיו 600 רמס עכשיו הוא מוגבר כרגע ביידי ג'י בי אל 4X75 כשהמגבר עובד 2 על הסאב ו2 על הרמקולים האחוריים...

היום נפל ליידי מגבר ליטנינג אודיו 250.1 שווה לחבר אותו?? או שאני לא ישמע הבדל...

וסתם כדרך אגב איך הסאב הזה לדעתכם שווה משו?

פורסם

לא משנה מה יגידו לך! כן יסחוב... לא יסחוב...

עד שלא תנסה לא תדע!

יכול להיות שהסאב הזה על הנייר מאוד לא נציל, המציאות מפתיעה מאוד לפעמים ומה שכתוב על הנייר מתברר כנתונים יבשים בלבד.

המגבר הזה מספק אם אני לא טועה 150 RMS בארבע אוהם והוא עלול להיות חלש - אבל כבר הרמתי לא מעט סאבים בעוצמות דומות על מגבר 2 כפול 50 (שנותנים 150 RMS גג בגישור) והם הרימו את הסאב לחלל החיצון.

מעבר ללהרים את הסאב המגבר גם צריך לשלוט בסאב - אבל המגברים של לייטנינג סה"כ הוכיחו את עצמם לא מעט פעמים כ"אנדר-דוג" מוחלט והתמורה למחיר שלהם היא מהגבוהות ביותר.

אם יש לך אפשרות לנסות תנסה, אם אין, תחסוך עוד קצת ותלך על בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה שלי היא לא אם הוא ירים אלא אם אני ירגיש הבדל בין הגישור במגבר של ג'י בי אל לבין המגבר הזה שהוא מונובלוק

ושוב לשאלה השנייה שלי איך הסאב הזה נחשב?

פורסם

את הסאב עצמו אני לא מכיר אז אני לא יכול לענות.

לגבי הבדלים במגברים - אם אתה כבר תרגיש הבדלים אז הם יהיו יותר בהתנהגות של הסאב בצורה שבה הוא יוציא צליל.

יכול להיות שהמונו יגרום לסאב להיות יותר מדויק ויותר פאנצ'י בגלל שיש לו קרוס יותר טוב ורכיבים יותר טובים באופן כללי.

אם כבר זה השינוי שהייתי מחפש ולא השינוי בעוצמה כי סה"כ מדובר בעוצמות פחות או יותר זהות.

יכול להיות גם שהמגבר הקודם שלך לא מסוגל לספק את אותה העוצמה שהמגבר השני יספק בגלל שהוא יהיה יותר מותאם להתנגדות של הסאב עצמו ואז אתה גם תרגיש שלמונו אולי יותר קל להגביר את הסאב (יותר נכון לנצל) מאשר המגבר הקודם שלך.

זה גם יכול להיות בדיוק להפך דרך אגב.

תנסה... תדע! זאת שיטת "מצליח" אבל במקרים כאלה זאת בד"כ גם השיטה הכי טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...