Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה :

אתמול לקחתי מחבר שעובד בחב' לשווק כלי עבודה את הקטלוג שלהם.

המון המון כלי עבודה ברמה גבוהה (בעיקר כלים גרמניים/אמריקאיים) , חומרי איטום למיניהם (למשל של חב' PERMATEX למי שמכיר),שימון (כללי -כמו WD40 , ודומיהם) , כלי חיתוך , קידוח ועוד. בעיקרון החברה מתמחה יותר בענף הבנייה אבל אני אישית מצאתי שם הרבה דברים מענייינים (לא , לא הייתה שם אף תמונה של בחורה ,תודה על ההתעניינות :wink: ).

העניין הוא כזה.

אם יש ביקוש להזמנה גדולה /מרוכזת (הכוונה היא מעל 13.54 ש"ח) אני מניח שניתן לעשות דרכו הזמנה ולקבל כלים טובים במחיר נמוך .

אם מעניין מישהו , אני יכול להביא את הקטלוג לאחד המפגשים הקרובים (בתקווה שאני אמצא סוף סוף זמן להגיע / שלא יתקלף לא שום צמיג מהגלגל אינשאללה).

פורסם

אני רוצה מכשיר ליטוש DREMEL.

בהום סנטר הוא ממש יקר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כמה עולה ה DREMEL ?

מישהו הביא אותו עכשיו במכרז ב -200 ש"ח לא כולל משלוח.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני אבדוק מחר בקטלוג ואחזור אליכם , לא נראה לי שיש DREMEL.

אגב , גיליתי היום בקטלוג צבע עמיד בחום , למי שהתעניין בצביעת קליפרים/סעפות פליטה וכו'.

פורסם

אתה רוצה לזרוק לים?

אני לא חושב שבקניה סיטונאית אתה קונה צבע שיספיק רק לקאליפרים, תראה אם עוד כמה אנשים רוצים, ואז תארגנו קניה סיטונאית.

פורסם
אני אבדוק מחר בקטלוג ואחזור אליכם , לא נראה לי שיש DREMEL.

אגב , גיליתי היום בקטלוג צבע עמיד בחום , למי שהתעניין בצביעת קליפרים/סעפות פליטה וכו'.

כמה עולה פחית צבע שחור שתספיק לצביעת שלדה של אופנוע?

אני מניח שחצי ליטר - ליטר יספיק.

יש גם כלים מיוחדים? כגון - מד גובה שסתום, מדי מומנט, מד לכיוון לפאג וכו'..?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...