Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוחרים כמובן צופים בשרשורים האלה והיום יש שיטה חדשה של מרווחים ומקפים במספר טלפון.

ברגע שאתם רואים מספר טלפון בסגנון הזה: 054-67-766-99

לא להתקרב! מדובר בסוחר ונוכל. אנשים נורמליים לא כותבים את מספר הטלפון שלהם ככה.

• תגובות 885
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שכשחיפשתי רכב נתקלתי במשפטי סוחרים כמו:"הרכב של דודה שלי"

"של אשתי אבל לא שינתה שם משפחה...."

"של אמא שלי היא תבוא איתנו להעברת בעלות.."

כמו כן אם אומרים לכם בקשר ל"איזה רכב" תבינו שהמוכר סוחר

עוד תרגיל : הם מתקשרים שוב ושוב ואומרים רכב כזה השוק שלו הוא ... ונוקבים בחצי מהמחירון...

בהחלט מבין את התחושות שהעליתם כאן...

פעם הסוחרים היו בעיתון היום הם עברו גם לאינטרנט כנראה :-(

לא שיש לי בעיה עם סוחרים אבל שיפרסמו זאת למען הגילוי הנאות.

פורסם
האמת שכשחיפשתי רכב נתקלתי במשפטי סוחרים כמו:"הרכב של דודה שלי"

"של אשתי אבל לא שינתה שם משפחה...."

כמו כן אם אומרים לכם בקשר ל"איזה רכב" תבינו שהמוכר סוחר

עוד תרגיל : הם מתקשרים שוב ושוב ואומרים רכב כזה השוק שלו הוא ... ונוקבים בחצי מהמחירון...

בהחלט מבין את התחושות שהעליתם כאן...

פעם הסוחרים היו בעיתון היום הם עברו גם לאינטרנט כנראה :-(

לא שיש לי בעיה עם סוחרים אבל שיפרסמו זאת למען הגילוי הנאות.

לי יש נעיה עם זה מהצד ההפוך.

שמתי 3 מודעות, אחת על אוטו נוסע ו-2 לנקות את החצר ממכוניות עם נירות מופקדים (כולן רשומות 3 שנים ויותר,אחת יד ראשונה, על שמי/ בני/בתי שכבר לא בארץ ולא יחזרו (בתקוה...) לגרוטאות הסטודנטיאליות שלהם אע"פ שהן במצב נסיעה.)

אבל כשאני שואל "איזה ?"-סוגרים לי בפרצוף.

פורסם

רק להבהיר לכולם: גם אם ברישיון הבעלים הרשום הוא זה שעומד מולכם, עדיין ייתכן שהרכב עבר עוד כמה ידיים בדרך, כי בעת העברת בעלות מצורף לרישיון פתק קטן שכל אחד יכול לזרוק. בתיאוריה, אפשר להוסיף 10 ידיים בלי שזה יהיה ברישיון הנוכחי.

עדיף לקפוץ למשרד הרישוי.

ושוב, לשים לב שהבעלים לא מחביא איזה ייפוי כח כשאתם בדואר.

פורסם
לי יש נעיה עם זה מהצד ההפוך.

שמתי 3 מודעות, אחת על אוטו נוסע ו-2 לנקות את החצר ממכוניות עם נירות מופקדים (כולן רשומות 3 שנים ויותר,אחת יד ראשונה, על שמי/ בני/בתי שכבר לא בארץ ולא יחזרו (בתקוה...) לגרוטאות הסטודנטיאליות שלהם אע"פ שהן במצב נסיעה.)

אבל כשאני שואל "איזה ?"-סוגרים לי בפרצוף.

נו באמת, תמכור אחת אחת. הלוואי עלי צרות כאלה :lol:

פורסם

אביעד, יש ברשיון רכב איפה שמספר בעלים "תאריך בעלות", אם התאריך הוא לפני חידוש הטסט האחרון, אז אין מצב שעברו עוד ידיים והן לא מופיעות.

לגבי הבחור עם ה3 רכבים:

יש לי איזה 10 מודעות מכירה, על חלקים לרכב או מערכת סטריאו, אנשים מצלצלים אלי "בקשר למודעה" אני פשוט זורם איתם בשיחה עד שאני מצליח להבין לאיזה מודעה הם מתייחסים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נכנסנו לטרייד מוביל לסניף חולון ויצא כך שטיפל בנו איש מכירות אורן ששון. אל תתקרבו אליו- הבן אדם מוכר בלי שום שמ"צ מה זה מכירות!!!!!!!!

התחייב שרכב שראינו הוא מציא- לא צבוע, המנוע מצויין, האחריות של 3 חודשים שהם נותנים בדרך כלל הוא מוכן על האוטו הזה להאריך לנו לחצי שנה ויותר וכו'.

בכל זאת יצאנו לבדיקה וגילינו שהרכב צבוע, היה בתאונה- החליפו לו תמבונים ו2 דלתות, המנוע הולך למות וכו'. התחייבו שוב פעם בטרייד מוביל שהרכב יהיה מוכן עם מנוע חדש עד סוף שבוע, אך לא שמענו מהם שבוע וחצי.

התקשרתי לבטל עסקה ושמעתי כ"כ הרבה דברים חדשים על עצמי!!!! שכרנית ורמעית ולא מבטלים ושהזמן של אורן ששון הרבה יותר יקר מהזמן שלי (לפי דבריו של אותו איש מכירות אורן ששון) וכו'.

אם קונים אוטו בטרייד מוביל- אני מציאה קודם כל לרשום כל מילה שהם אומרים, לקחת אוטו לבדיקה- לא להאמין לרעשים ששמאתם ולדרוש איש נוסף בזמן חתימת חוזה (למשל מנהל סניף).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה סיפור שלי

אני אחרי שנשבר לי הגב במילים יפות מאיביזה FR 05 שהיא לא של ילד כאפות שרוצה מעל המחירון

אמרתי דיי אם לא רכב מהנה נילך על רכב מפנק והחלטתי על מאזדה 6 שנת 05 מנוע 2.3

טוב אני גר באשדוד עוקב אחרי הרכב בדקדקנות מתקשר פעם אחת עונה בחור שם פליקס שלום פליקס אני מדבר על הרכב

אמרתי לו המאזדה הוא אומר לא פשוט יש לי גם קורולה שלי שפירסמתי והרכב הזה הוא של סבא שלי

טוב נו מתי אפשר לראות תרכב? מחר בבוקר

אמרתי ניראה קצת זמן מה הולך

ופיתאום הסתכלתי בתמונה וראיתי שהרכב נמצא ליד סוכנות רכב אמרתי אהה טוב הבנתי הכל אבל לא ירדתי מזה

מתקשר אחרי כמה ימים הרכב לפני בדיקה הוא אומר לי אני יתקשר אלייך עוד 10 דקות

(למה להתקשר אלי עוד 10 דקות תלא בטוח שהרכב ימכר אם כבר מכניסים לבדיקה?)

מתקשר אליו בעצמי לא שמע הרכב נמכר אמרתי טוב נו

פתאום רואה את אותו הרכב בעוד מודעה של מישהו אחר

שלום דוד? כן בקשר לרכב

כן אחי אני מוכר בישביל חבר תרכב מה אני יכול לעזור

למה הרכב לא נמכר אם הוא נכנס לבדיקה?

אהה לא פשוט לבן אדם לא אישרו את ההלוואה

טוב נו נותן קצת זמן מתקשר אחרי 3 יום שוב לדוד

כן אני רוצה לראות תרכב

-כן אחי הנה זה בישביל אחי אני עכשיו אומר לו איפה להיפגש איתך

טוב מגיע רואה

הרכב מושחר כולו 100 אחוז יד 3 והבחור ניראה יותר מפוקפק מהיד

אחרי שביררתי את השם לו

וכמה קשרים באשדוד לרכב יש קצה שילדה...

בקיצר סיפור גרוע של מכירה כושלת...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מה שגרוע זה הסיפור המייגע בלי פסיקים, נקודות, תחביר נורמלי וכך הלאה.

מדהים שסיימת 12 שנות לימוד ככה.

נראה לי שנתת לבחוק קצת יותר מדי קרדיט...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ערב טוב

במהלך השנים בהם החלפתי לא מעט מכוניות, נפלתי בתחילת דרכי עם דייהטסו אפלאוז מסוחר.

האוטו פורסם בידיעות אחרונות, אפלאוז 93' יד שניה לבנה, הדגם המפואר - X.

מתקשר אליו, קובעים אצלו בבית למחרת (נתניה - טעות 1).

אני מגיע, רואה את הרכב, נראה טוב, אבל אחרי צבע כללי.

לא הטריד אותי כל כך כי כל עוד השילדה תהיה נקייה, אין לי בעיה ואפילו עדיף שיהיה צבע חדש.

הסיומת של המספר היתה 15 (טעות 2). בזמנו הייתי בן 18 ולא ידעתי שלסיומת כזאת צריך להתייחס בחשדנות.

במיוחד באפלאוז X שהיתה של אל"מים בצה"ל.

הבעיה התחילה שכשהסתכלתי ברשיון הרכב תחת הסעיף - מקוריות - הוא היה ריק. כלומר פרטי...

הרכב נלקח למכון בדיקות בנתניה (טעות 3) וכמובן שייצא במצב מצויין (טעות 4 - גם רכבים חדשים יותאים עם כסת"ח ארוך..)

למרות כל הטעויות, הייתי ילד קטן והתלהבתי מהאוטו ומכל התוספות שהיו לו.

אחרי העברת הבעלות לא הצלחתי להגיע ומחלף קק"ל, וכבר עמדתי בצד עם המים מבעבעים ומחוג החום על האדום..

לאחר שהגיע הגרר ולקח את הרכב למוסך התברר שהלך ראש מנוע.

התבאסתי על האוטו ועשיתי החלפה עם איזה ילד על אלפא 33 ועוד קצת כסף..

הילד לא הספיק לצאת מהעיר וכבר גמר מנוע בדרך..

אבל מאז למדנו כל מיני דברים.

בקיצור - כמו שאמרו כאן לא פעם ולא פעמיים: לא לקנות כלום מנתניה, ולבדוק תמיד במשרד הרישוי כי אם הסוחר

הצליח למחוק את הרישום של מדינת ישראל מסעיף המקוריות - אז אפשר לעשות הכל.

יש לציין שלאותו ילד שקנה את הרכב, הגיע טופס לטסט אחרי חודש, ושם היה רשום כבר מדינת ישראל...

חג עצמאות שמח

אלי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אוף כמה שאני עצבני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום שישי מצאתי לאימי גולף יד 1 שנת 2006 עם 16 אלף ק"מ. נשמע טוב מדי במיוחד שהמחיר הוא מחיר מחירון והמוכר התחייב שאין תאונות מלבד כנף קדמית שתוקנה קלות.

ראיתי את הרכב והוא נראה שמור. זיהיתי בקלות את מקום תיקון התאונה, וסיכמנו לקחת את הרכב לבדיקה. למוכר לא היה את הרשיונות עליו והוא טען שהרכב של אשתו ומוכר בגלל שהיא בשלילה. כבר אז הייתי צריך לחשוד.

היום בבוקר הגעתי עם המוכר והרכב. הצטרף "חתנו", בחור צעיר שאמר שהוא לא מכיר את הרכב. ביקשתי לראות רשיונות ואז התברר שבעלים קודמים "01" והבעלים הרשום הוא הבחור הצעיר שלכאורה לא יודע כלום...

בשלב זה, המוכר המבוגר ניסה לטעון שהמדובר בהעברת יד בגין ירושה וזה "לא יחשב כיד - אתה תהיה יד 2". מנסיוני ברור היה לי שהמדובר בשקר - הרישום היחיד שלא מוסיף יד הוא לסוחר, מה-גם שהאישה אמורה להיות בשלילה, לא מתה (במחשבה שניה - גם מוות הוא סוג של שלילה...).

האמת היא שירושה באמת לא מוסיפה יד לרישיון. (ולא רק מכירה לסוחר)

לכן אם הבחור באמת היה יורש את האוטו, היה צריך להיות רשום לו יד 00 ברישיון.

פורסם

הצעה מפתה

רנו מגאן 2 2006 88KKM מתחת למחירון 10K יד 1

מגיע לראות רכב עם שפשופים בכל הצדדים בתוך הרכב כאילו התפוצצה פצצת סירחון

פותח מכסה מנוע רכב 2006 כל החשמל כאילו עבר מלחמה.

מדבריםבטלפון שאלות בעיות חשמל ? לא מה פתאום

חלונות חשמל נתקעו? אהה כן הוחלפו 2 מנועים

מנוע תקין? כן. מתחייב?לא יודע מה מצבו

היו התחממויות? כן משהו קטן מה. צינור? כן

והאוטו נעמד? לא אישתי המשיכה בנסיעה שוב

האם היה משהוא במנוע אולי ראש מנוע? אהה נכון הרכב עשה ראש מנוע

הפיוזים שלי מתחילים להתחמם ואני מתחיל להתעצבן איך לא אמרת לי?

אני לא יגיד דברים רעים על האוטו שלי.......

בהמשך התברר שהוא עורך דין.

ירד 16K במחירון לפני בדיקה וגם לא לקחתי לבדיקה כי לא היה מוכן לרדת עוד.

פורסם
האמת שכשחיפשתי רכב נתקלתי במשפטי סוחרים כמו:

כמו כל דבר בחיים, לא הכל שחור ולבן. החוכמה היא להפעיל קצת הגיון ולראות את התמונה הכוללת.

בדיוק כמו שלא כל רכב מחולון הוא מסוחר רמאי (כפי שנשאל פה קודם), לא כל מי שמוכר רכב שלא בבעלותו הוא נוכל.

אני עומד למכור את הרכב שלי, שרשום על שמה של אימי, יחד עם ת.ז שלי, ת.ז שלה וטופס יפוי כוח. האם אני נוכל?

שוב, כאמור, תפעילו רגש והגיון ותסתכלו על התמונה הכוללת.

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...