Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ארבעה שבועות ארוכים הקרקס המהיר בתבל, כמו שאני אוהב לקרוא לו, חוזר למרכז הזירה של הספורט המוטורי העולמי.

ארבעה שבועות ארוכים, חופשה ארוכה מדי לטעמי וניתוק מיותר מהדבר שאני אוהב באמת.

אז נכון שבאמצע היו ימי אימונים והיה קצת אקשן מחוץ למסלול - הכנף החדשה של מקלארן, רוס בראון חזר לכותרות, סוגיית הרצפה הגמישה במכוניות ובכל זאת אין כמו סוף שבוע שבסופו מרוץ בכדי לחזור לדבר האמיתי.

הגראן-פרי הספרדי פותח למעשה את העונה האירופית לאחר שלושת מרוצי הסבב שהיו רחוקים מהבית ועכשיו נראה באמת לאן נושבת הרוח שבסופה גם נדע מי יהיה האלוף.

פרארי ומקלארן-מרצדס ימשיכו כמובן לתת את הטון ואולי BMW יצליחו לזנב בהם פה ושם אבל עיקר הכסף בקופה ילך לרייקונן, מאסה, אלונסו והמילטון .

רייקונן ומאסה , צמד נהגי הפרארי יאבקו בינהם להוכיח מי הנהג מספר אחד בקבוצה, מי היורש הראוי לכסא של מיכאל שומאכר כאשר לשניהם כבר יש ניצחון אחד העונה .

פרננדו אלונסו יאבק בעיקר בכדי להוכיח שהמקלארן-מרצדס החדשה באמת טובה ומסוגלת להביא אליפות. ניצחון הוא כבר הוכיח שהוא מסוגל לנפק בקבוצה הכסופה לאחר שבעונה הקודמת לא הצליח אף נהג של מקלארן לטפס למדרגה העליונה על הפודיום.

לואיס המילטון למעשה לא צריך להוכיח כלום, או לפחות לא היה צריך לעשות את זה עד עתה אבל פתאום הוא הראה לכולם שההחלטה של רון דניס לתת לו את הכסא במקלארן מספר שתיים לא היתה טעות, שלוש פעמים הוא ביקר על הפודיום, דבר שאף רוקי לפניו לא עשה בהיסטוריה הארוכה של הפורמולה-1 ועכשיו כבר מצפים מהמילטון ליותר, ניצחון והיו גם לחישות שהוא מסוגל לנפק אליפות.

את המסלול הקטלוני בברצלונה כל הנהגים וכל הקבוצות מכירים כמו את כף ידם, כמו את החצר האחורית של הבית שלהם.

כל חתיכת אספלט כבר ספגה הרבה גומי של ברידג'סטון ולו רק בגלל שהמסלול הזה משמש את הקבוצות בכל השנה כמסלול אימונים רשמי , אין הפתעות.

ואולי יהיו ?

דובי

preview1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אל תצפו לראות הרבה עקיפות ביום ראשון כי בדרך כלל המסלול הזה, בגלל תנאיו והמבנה שלו, לא מאפשר זאת.

אז נכון שאין עומס כבד על הצמיגים וקבוצות יכולות לשחק מעט עם האסטרטגיה שלהם במטרה לזכות ביתרון מסויים אבל בסופו של יום כל הקלפים מונחים על השולחן.

ההימור הפשוט לגבי יום ראשון הקרוב הוא צמד הפרארי ופרננדו אלונסו.

הפרארי בגלל היכולת הנהדרת של הקבוצה האיטלקית באדום ואלונסו בגלל המקלארן ובעיקר בגלל הקהל הביתי שיתמוך בו.

בשנה שעברה היה זה הנהג הספרדי, אז עוד במדי רנו, שזכה להניף את הגביע הגדול ולראות את הדגל האדום-צהוב מתנפנף בעוד ההימנון הספרדי נשמע ברקע.

רד-בול, BMW, טויוטה ורנו עבדו קשה בפגרה ואולי נזכה לראות התקדמות מסויימת מבחינתם ואלי גם חוץ מניקוד נראה איזה פודיום.

דובי

פורסם

לא שיש לי בעיה לכתוב מתי שידור אבל זה כבר נהיה ממש מגוחך.

הרי ידוע וברור שערוץ 5 משדר את מקצי הדרוג ואת המרוץ, כל כך קשה להיכנס לאתר שלהם ולבדוק מתי השידור ?

דובי

פורסם

יש בינינו כאלה שהצפייה שלהם בטלוויזיה מסתכמת בפורמולה 1, סנוקר (לפעמים) ומקרים אקראיים לחלוטין :p

בכל מקרה לפי מה שהבנתי מהאתר של sport5 השידור הוא ביום ראשון ב-15:00

מקצי הדירוג בשבת ב-15:00?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יודע שזה מגוחך

אבל עם כל הבלאגן שהם עושים עם שידורי הNBA

אני כבר לא סומך על האתר שלהם

תודה בכל מקרה

:wink:
פורסם

דובי, חבל שזה לא נכון...

לחכות את כל הרבע שעה הזאת בשביל שניה ועשרים של מתח,

זה כבר מזמן התחיל לעלות על עצבים:mm_mad:

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

ממש, אבל ממש לא נכון.

ממש כמו בסרט מתח, הכל נבנה לאט ובצורה מסודרת ואתה מחכה לסוף בתקווה לטוב.

תחשוב על זה ככה - דקה וחצי לסיום או פחות וארבעת המועמדים נמצאים על המסלול - רייקונן, המילטון , מאסה ואלונסו.

למעלה על המסך הזמן הולך ונגמר .

רייקונן משפר את הזמן ומיד אחריו המילטון. האם פול-פוזישן ראשון להמילטון ? לא , כי מיד אחריו מאסה דופק את ההקפה הכי טובה שלו ולוקח פול רביעי בחמישה מרוצים , אלונסו עדיין לא סיים והקהל המקומי באקסטזה , הוא חוצה את קו הסיום ולוקח שנייה עד שאנחנו מבינים שהוא רק שני , מאוכזב ? אולי , אבל יודע שהוא מזנק יותר טוב ממאסה ולכן מהשורה הראשונה, אני לא בטוח שהכל פתוח מחר , יתכן שאלונסו סגר עניין כבר היום בצהריים.

אני לא יודע מה איתכם , הסוף שווה את הכל.

ושימו לב לקוביצה !!!

דובי

פורסם
ממש כמו בסרט מתח, הכל נבנה לאט ובצורה מסודרת ואתה מחכה לסוף בתקווה לטוב.

שנים שזה ככה במקצי הדירוג של ה-MOTO GP.

כולם מחכים ל-10 דקות האחרונות, אז כולם מחליפים צמיגים וב-5 דקות האחרונות, אתה מתחיל לראות קצב תחלופה שלא נפסק ב-10המקומות הראשונים.

בסופו של דבר זה תמיד נגמר כשעשיריות (ולעיתים קרובות גם אלפיות) שניה מפרידות בין מקום למקום.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

וואי וואי וואי - זה הולך להיות חגיגה.

לא יודע איך יהיה מצב העקיפות - אבל צפיפות בצמרת רק הולכת וגוברת.

כיף לראות את קולטהרד וזוג רנו (פיסיקו אחרי קוווליינן? :shock:), לא ברור הפער בין טרולי (שהתברג יפה מאוד) לראלף, הונדה סוף כל סוף הקדימה בטיפונת אחת את סופר אגורי.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני התבאסתי מפרישות כו רבות...........

אחלא לקולטהרד, קוביצה, קווליינן וסאטו.

וגם למאסה והמילטון כמובן שהיו כל אחד במירוץ משל עצמו (וזה לא מלהיב במיוחד לצפיה)

לדעתי מאסה קצת הגזים בזה בזה שהוא העיף את אלונזו.

אבל כמו שאני שאני אוהב אותו ואת החוצפה שלו - אני בתחושה של "מגיע לו". מעניין שגם FIA לא אמרו כלום - כנראה גם הם מתים עליו.........

הכי התבאסתי איך הוא חסם לקימי את הדרך .........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עניין אותי לדעת כמה משלמים להמילטון.

בחור צעיר, בלי נסיון בכלום,מקום ראשון בטבלה.

ועוד דבר מעניין אותי.

נהג ראשי של קבוצה,שהנהג השני בקבוצה הוא ילד בן 22 שעושה ממנו צחוק.

מתי הוא יבן שהוא כבר אלוף עולם לא יהיה ויפרוש מהמרוץ.

אייל

• תוכן חדש...