Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לא בכביש - אבל כאן בפורום אפשר לנסות ולחנך.

לנסות ולראות את הצד השני, הנעקף.

אם היה לנו כנהגים, וכעם, טיפה יותר סבלנות אחד כלפי השני - הכל היה נראה יותר טוב.

בברכת שבוע טוב,

אלכס.

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנסות ולראות את הצד השני, הנעקף.

אם היה לנו כנהגים, וכעם, טיפה יותר סבלנות אחד כלפי השני - הכל היה נראה יותר טוב.

בברכת שבוע טוב,

אלכס.

ואז היינו מאחרים לעבודה כל בוקר...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

פעם זה פחות הפריע לי ,אבל בכמה ימים שיש לי GTI זה פשוט מרתיח... בן אדם רוצה לתת גז ולא נותנים....

כרגע דרך הטיפול שלי משלבת אלמנטים מכל מה שנכתב מעלה.

אבל עזבו אתכם, טיפול בהיתקעות בנתיב שמאלי זה כבר פאסה.

מה אתם עושים כאשר בכל הנתיבים לפניכם נוסעים עגלות במהירויות של 70 קמ"ש ומטה?

כן, אני מדבר על המצב הזה שהם מסודרים בשורה ואין סיכוי לעבור!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעיקרון אני מהבהב, אחרי זה מצפצף ואם זה לא עזור נצמד ממש קרוב ומפצפץ ומהבהב. בסוף אני מתייאש ועוקף מימין ומתבאס כל פעם מחדש על זה.

פורסם

לנסות ולראות את הצד השני, הנעקף. ולמה שהנעקף לא יראה את הצד שלי ? אם הוא רוצה שיראו את שלו הוא גם צריך לראות אחרים , ואם הוא חושב שהכביש שלו , אז אני חושב שהוא שלי . ואם הוא חושב שהוא מחנך דגול שעושה את זה דווקה בכביש , אז אני אחנך אותו לנימוסי דרך בכך שאתעלם ממנו ואאילץ לעקוף בימין

אם היה לנו כנהגים, וכעם, טיפה יותר סבלנות אחד כלפי השני - הכל היה נראה יותר טוב.כן רק למה לאלו שמהירים ? למה לא לאלו שמזדחלים בנתיב השמאלי ?

בברכת שבוע טוב,

אלכס.

ויום נעים

בברכה יהודה

פורסם

חבר שלי פעם כל כך מיהר, ו3 מכוניות נסעו באותה מהירות על פני 3 נתיבים.

צפר, היבהב, קילל את כל הארץ. לא עזר.

זה היה באמת מקרה חירום, והוא התחיל לנשק פגושים.

הפלא והפלא - זה עבד כבמטה קסם. :lol:

אביחי

פורסם
יש בעיה,יש גם מקרים שאני נתקל במצב שאני בשמאלי מכיוון שבנתיב הימיני נוסעים בהרבה יותר לאט ממני {הם בערך 100 אני על 120-125}.ככה שלרוב אני נשאר בשמאלי ואז בא מאחור איזה מטורף על כ-150 וחושב בכל דרך איך לעקוף אותי.

המצבים האלה לא קורים לי כמעט אבל אכן קורים וכאשר זה קורה אני פשוט שם ז** עליו ושיהבהב עד מחר ולא אכפת לי אפילו שיכנס בעמוד,בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על עצמו לא מגיע לו רישיון נהיגה לדעתי.

נכון,אני מאט אותו אבל מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150?

מסכים אתך שאם אתה במהלך עקיפה, יש לך כל זכות להיות נוכח בנתיב השמאלי.

אבל (וזה "אבל" ענק!) מי אתה שתגיד לי באיזה מהירות לנהוג?

מה לעשות שמאה ועשרים קמ"ש היא לא המהירות שבה אני תמיד מתנהל? מה לעשות שאני נהנה מנסיעה מהירה ? וכל עוד אני איני מסכן את שאר הנהגים על הכביש זה לא צריך לעניין אותך באיזו מהירות אני נוסע.

לעניות דעתי, אחת התופעות המסוכנות על הכביש הנה שכל נהג שני הופך להיות שליח של משרד החינוך, וזה מיותר ומסוכן כאחד.

סע במסגרת המגבלות של הרכב שלך, ושלך כנהג ואל תחרוג מהן, אל תשתולל בכביש ציבורי, תהיה מודע לסביבת הנהיגה שלך

ותשמור מרחק - מכאן ואילך אין סיבה שתכנס ו/או תכניס לצרות את עצמך או מי שלידך על הכביש.

פורסם

קודם כול מהבהב עם זה לא עוזר גם מהבהב וגם צופר ועם זה לא עוזר ניצמד לרכב שמולי וצופר כמו משוגע עד שהבן אדם נבהל וזז:wink:

פורסם
קודם כול מהבהב עם זה לא עוזר גם מהבהב וגם צופר ועם זה לא עוזר ניצמד לרכב שמולי וצופר כמו משוגע עד שהבן אדם נבהל וזז:wink:

אתה לא נורמלי ומהווה סכנה לציבור . תגיד מה יקרה אם בגלל הבהלה שלו הוא יפנה מהר מידי ויתקע במכונית בימין ? , למה אתה חושב שמותר לך להתנהג באלימות כזו בכביש ? הוא מפגר/"מחנך"/מוגבל/WTF , אבל ממתי זה מקנה לך את הזכות להפחיד אנשים ועוד בכביש ציבורי ?תעקוף מימין וזהו

בברכה יהודה

פורסם
בעיקרון אני מהבהב, אחרי זה מצפצף ואם זה לא עזור נצמד ממש קרוב ומפצפץ ומהבהב. בסוף אני מתייאש ועוקף מימין ומתבאס כל פעם מחדש על זה.

נו, וזה נשמע לך יותר בטוח, הגיוני או מהיר מאשר לעקוף מימין? מה שאתה עושה זה לציית לחוק בצורה עיוורת ובלי להפעיל שיקול דעת. חוקי תעבורה הם בגדר המלצה, לא קודש. כן, גם פס לבן. למי כאן לא יצא לסוע 30 קמ"ש מאחורי מוביל טנקים וכו', שנצמד לימין אך עדיין אי אפשר לעקוף אותו בלי לשים את הגלגלים על הפס הלבן? אני מניח שכל אחד שנסע קצת בגליל נתקל במצב כזה.

אתה לא מסכן אף אחד, ואין לך ממש ברירה, אבל אתה עדיין עבריין. תפעיל שיקול דעת (אגב קווים לבנים, נתקלתי במקרה שהגיע לבית משפט בו אדם עקף בעליה משאית שנצמדה לימין מבלי לעבור את הקו הלבן, והמשאית הייתה חייבת לסטות לעבר מרכז הנתיב בגלל עצם שהפריע בשוליים הימניים, והכריחה את אותו הנהג לחצות את הקו הלבן. מה היה אותו עצם שהפריע? ניידת :roll:).

בכל מקרה, אתה מסתכן. אתה יותר מהיר מהתנועה? תכנן את הנתיב שלך כך שלא תצטרך לאותת ולא תצטרך להבהב, ובטח ובטח לא להצמד!

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא אתחסד גם אני נוהג בד"כ בסביבות ה 120-140 קמ"ש בכביש מהיר וגם אני עוקף מימין.

אבל חלק מה"פתרונות" שמוצגים כאן כדי להעביר את מי שמעכב אתכם למסלול הימני הם מתכון מצוין לגרימת תאונת דרכים.

נתקעתם אחרי מישהו ?תהבהבו באורות , לא עזר, תמצאו את הדרך לעקוף מימין בזהירות.

כל הרעיונות של לצפור באגרסיביות או לנסות לנשק את תא המטען של הרכב לפניכם הוא מתכון בטוח לצרות

במיוחד אם הנהג שלפניכם הוא הססן או לא מיומן.

פורסם

הדברים שרואם בכביש בימינו, מה תגידו על כביש ריק, 2 נתיבים, אני בימני על 130-140, מתכנן מעבר לשמאלי כי 300 מטר לפני נמצאת מאליבו על כ100, עברתי לשמאלי, האמליבו פתאום החליטה שגם לה בא, איתות איתות, סימון סימון, ציפצוף ציפצוף,כלום לא עוזר (להזכירכם אין עוד נפש חיה בכביש), ויתרתי, עברתי לימיני, מה אני רואה מצד שמאל? אדם ממוצע בן כ40.

ברמזר שהופיע כ5 קילמטר אחרי זה עצרנו אחד ליד השני, כששאלתי אותו מה נסגר הוא לא הבין מה אני רוצה, ולמה בכלל סימנתי לו. כשהסברתי לו, הסתבר לי שהוא גילה משהו חדש...

שתהיו בעניינים שזה המצב על הכביש ברוב המקרים.

החל מג'יפים שנתקעים בשמאלי באיילון כי לנהגת אין רגש לרכב והיא מפחדת מהשוליים שמימין ומהמחלפים, ועד לאנשים שפשט לא מכירים את החוק.

להיכנס איתם למאבק זאת טעות - אני פעם הייתי נוהג ככה, אבל הפסקתי, אם התנועה זרמת אני פשוט מחפש לי את הנתיב המהיר ומשתדל לא להפריע לאף אחד.

*מצטער על השגיאות כתיב, מקלדת חדשה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שתי הפתרונות השימושיים ביותר:

הפתרון הכי ריאלי הוא כמובן

האמר עם מגן חזירים.

אבל בגלל שאין לי כזה אני פשוט ממשיך בימני.

0.3" או 0.5" .

מה שיש בנשקייה באותו יום.

אפשר גם M16 .

כל מי שאומר לעקוף מימין,אסור לפי החוק.

אני אישית בדרך כלל לא מגיע לנתיב השמאלי שהוא הנתיב האיטי ביותר.

רק על הימני או עם הקטנוע על הפסים הלבנים.

אייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...