Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

היום הייתי אצל מתקין שנחשב לאיכותי ודי נבהלתי כשהוא דיבר איתי על עלויות התקנה של אלפי שקלים בגלל המחירים של הכבלים וכו'.

ראשית אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם באמת יש הבדל בין כבל שעולה 200 ש"ח לכבל של 1000$.

שני הייתי שמח לקבל המלצות על איזה כבלים אני צריך כדי להתקין את המערכת שלי ברכב. (סוג ואם אפשר אז גם המלצה על כבל ספציפי)

המערכת כוללת:

מגבר

סאב

HU

שני קומפוננטים 100 RMS מקדימה

שני קואקסיאלים 50 RMS מאחורה.

תודה רבה וחג שמח!

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

אף מבלי להכנס למרכיבים המדוייקים של המערכת שלך, ניתן לרשום ולומר שבסכום של כמה מאות לא גבוהות של שקלים , תוכל לרכוש סטים מעולים של חיוטים למערכת.

בסכומים של 120-200 שח ,תוכל לרכוש סטים בסיסים למערכת שלך.

בכלל, באיזה אוטו מדובר, איזה שנה, ומהם המרכיבים המדוייקים?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא יודע איזה רכיבים אבל בבקשה:

RCA X3 50-100 לאחד

מגבר חוט חשמל 4G לשדרוג עתידי וכו' 12 למטר עד 20

רימוט - כבל דק 5שח (בהגזמה רבה)

חוטים נורמלים לרמקולים (המקוריים לא טובים) 5-8 למטר לכבל 2.5

HU פלאג ארופאי או חיבור ישיר פלאג 20, ישיר כלום

תעשה את החשבון (אוטו זה 4 וחצי מטר)

אלפי שקלים? הגזמה פרועה- עלות החוטים היא אפסית, עיקר התשלום הוא על העבודה שכמובן ראוייה לתשלום הוגן- אבל שלא יסבנו אותך בעלויות חוטים שכן בתחום הזה הכל פועל בשיטת מצליח

רק שלא תלך למקום של "מתקין ידוע" ותגמור אצל אחד העובדים שאין לא מושג

יש מתקינים איכותיים ויש כאלה שהם מלאים באוויר הרים צלול כ*** (איתמר צינזרתי את עצמי וזה לא שלוש נקודות)

אישית אני ממליץ על דני זומרשטיין להתקנה איכותית בצפון, הוא לא סובל מתסביכי גדלות ומתסביכי "הזמן שלי יותר יקר משל האפיפיור" כמו כמה מתקינים אחרים "שיעשו לך טובה" ויניחו את היידים שלהם על הרכיבים שלך

תכלס בלי מילים מפוצצות, אני ממליץ על דני כי הוא אדם ישר עם ידיים של קוסם ומדבר בגובה העיניים ולא עובד עלייך בעיניים.

יותר יקר, אבל לא תצטרך לחזור אחרי יום יומיים שנה שנתיים לתיקונים והתחמקויות.

נ.ב

לחכמולוגים

בהנחה שאין לו מאייבך שדורשת התקנה מיוחדת ועם חוטים של 7 מטר או מצבר בבגאז' או דלת שצריך לחתוך עם מזמרה, או שקר כלשהו, אז זו המלצתי

פורסם

הרכב המדובר הוא הונדה סיוויק 2002

מגבר רוקפורד T8004

HU - CLARION DXZ956

קומפוננטים מקדימה - BOSTON Z6

קואקסיאלים מאחורה - BOSTON SX55

סאב עדיין לא ידוע

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם באמת יש הבדל בין כבל שעולה 200 ש"ח לכבל של 1000$.

הבדל קטן לפחות במשהו (לאו דווקא סאונד שנשמע לאוזן) בטוח יש, ההבדל הגדול הוא רמת הרווחיות של מוכר הכבלים...

ועל זה היה אומר נחמיה שטרסלר (ככה קוראים לו?) מהטלוויזיה-- "ושלא יעבדו עליכם.."

ולעניין, אני נגד חוטים שאינם מולחמים, וסטים של 120 שח לדעתי לא מספיק טובים מבחינה מקצועית ,אם כי לא גרועים (אבל בעלי חסרונות), וממילא הסטים כוללים רק סט אחד של RCA ועוד אי אילו חוסרים זניחים שלעיתים יש להשלים בעוד כמה עשרות שקלים וזמן.

כפי שרשמתי קודם, עלות חיוט טוב לרכב (עם יותר מסט RCA אחד , מהסוגים המומלצים) אינו עובר את הכמה מאות בודדות של שקלים, כאשר השינוי המומלץ הוא לחיוט RCA עם ראשים יצוקים/מאסיבים וחוטים לפי אורך נדרש לסופיות מחוזקות "האבי דיוטי" והכל בהלחמות ולא בלחיצים, כל זאת בעבור חוסן ועמידות ההתקנה לעניין חוטים ומחברים, לאורך זמן, ולא רק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

idan1984,

יש פתגם שאומר: "פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים".

תקרא היטב את התגובות של דני ואבנר.

גם אני מצטרף בחום להמלצה של אבנר על דני זומרשטיין כמתקין, כבעל מקצוע, והכי חשוב כבנאדם ישר והגון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...