Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה - magnat ultra 690 מול magnat Bull Power 6930

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של פיוניר 4*50 (דגם 5950) ואני רוצה להתקין זוג רמקולים אחוריים.

הרכב - סיאט איביזה 96.

אני לא מצליח למצוא חנות שתסביר לי מה ההבדל בשמיעה בין 2 הרמקולים. באתר של מגנאט רואים שיש הבדלים קטנים.

http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p2=1116932&p=1113770&pl=9&s=136

הבעייה בדגם ה- ultra 690 שהעיצוב שלו "מזמין" ומצועצע, לעומת ה- Bull Power היותר סולידי.

קראתי כאן במספר הודעות שה- Bull Power זו הסדרה הנמוכה.

אודה לכל עזרה,

תודה.

פורסם

עד שגנבו לי את הרמקולים היה לי זוג פיוניר 9*6 שהייתי מאוד מרוצה מהם. שמעתי אצל חבר שלי עם אוטו דומה את ה- Ultra 690 ומאוד אהבתי את הצליל ואת העומק של הבאסים. הרמקולים האלה גם יותר יקרים מה- Bull Power 6930. לפי מה שאתה אומר, הפשוטים יותר עדיפים. יצא לך לשמוע אותם?

מה ההבדל ב- croosover frequency שנמצא במפרט של הרמקולים (בלינק מההודעה הקודמת)?

יש למישהו המלצה איפה אני יכול לקנות ולהרכיב בזול באיזור ת"א - רמת גן - גבעתיים?

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה את העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא כזו.

אם אתה מחפש 6X9 שלא מחפשים מגבר מטורף.

את הבול פאוור קניתי להרבה אנשים חברים וקרובים וכולם היו מרוצים.

את אולטרא לא אהבתי וגם מי ששמע ואני מכיר לא כזה אהב.

אם כבר הייתי הולך על הדגם של הליקס ה 6X9 HSX-169 הם הרבה יותר טובים ועולים ממש טיפה יותר.

שמעתי את שלושתם ומבחינתי ההליקס הוא הכי טוב.

תתחדש.

• תוכן חדש...