Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה נרכשה . להלן :

סט קומפוננט של בוסטון אקוסטיקס - S60.

רדיו דיסק קננוד 4033S.

מגבר crunch pzi100.4.

סאב - יותקן קיקר ES12 או באזוקה .

הייתי רוצה לשמוע על דרכים לשיפור הסאונד ועל כיוונון מושלם של המערכת. יתכן שבווליום של 28/29 מתוך 35 הקומפוננטים כבר יצרחו וייתעוותו ? יש דרך לעדן את העניין ?

תודה

פורסם

כן יש סיכוי במקרה שהגיין שלך פתוח יתר על המידה ובנוסף החוטים שלך דקים מדיי.

כמו כן לא סאב של קיקר ולא באזוקה. זה הדבר האחרון שישפר את הסאונד.

כמו כן איטום מינימילי יתן שיפור .

בנוסף התקנה אצל מתקין טוב ולא חאפר.

פורסם
כמה עלו לך הבוסטון אקוסטיס? גם לי יש כאלה מקדימה וגם אצלי הם מתחילים לצרוח כשאני מגיע ל35 והמקס' זה 40,מוזר.

יש לך מגבר?

דרך הגב זה באמת מוזר שאתה חושב שזה בסדר.

פורסם

חבר'ה בכלל לא מוזר שהרמקולים מתחילים לחרחר, הכיוונים לא נכונים אצלכם איך אני לא גורם לקומפוננט שלי לחרחר ואני בפול ווליום של המערכת הכל כיוון במגבר גיין וחיתוכים

פורסם

אז קדימה זה המקום להסביר לנו איך ךהפיק את המקסימום. כל אחד השקיע כאן רבה כסף. זו הבמה.

פורסם

מה שזה וזה וזה התכוון להגיד לך שאם אתה רוצה שיפור בסאונד כמו שרשמת, לא כדאי לך ללכת על אחד מהסאבים שרשמת, גם אם אותם אתה משיג בזול (כמו שכל אחד אומר פה :-) ), וכעיקרון שכדאי לך ללכת על סאב אחר שיישפר לך את הסאונד. איזה? תגיד תקציב, כמה המגבר שלך מוציא בגישור לסאב, והבנתי שאתה אוהב יותר איכות אז זה כבר מובן.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה במדוייק מוציא המגבר אני לא יודע. בעיקרון זה מגבר של 100*4. תקן אותי אם אני טועה אז זה אמור לצאת 200 לסאב אם יש עליו גם קומפוננט.

תקציב : אלפייה עם תיבה.

• תוכן חדש...