Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי סיאט איביזה 97 עשו לו התקנה של מגבר ארבע ערוצים. הרדיו הוא די פשוט עם יציאה RCA אחת של חברת "דייהו". לכן העבריו כבל RCA אחד ועשו מפצלים לקראת המגבר.

העבירו לו את כבלי המתח ו RCA משני צדדים שונים. כרגע יש זמזום (לא יללה אלה פשוט זמזום כמו זבוב) ,בשני הרמקולים האחוריים , רק כאשר הרכב מונע. כאשר מעברים שיר במערכת הזמזום נפסק עד לתחילת השיר הבא.

אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע:).

בתודה אופיר

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לחבר שלי היתה אותה בעיה אם רדיו דיסק זול.

כאשר הוא החליף אותו הרעש נעלם.

אבל לפני זה תנסו להחליף את ה RCA.

ולחבר את הרמקולים האחוריים בלבד ללא המפצל אולי משם הבעיה.

פורסם

הקטע הוא שבסאב אין את הזמזום הזה בגלל זה אני אולי חושד שזה לא האר סי איי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תעבור מחדש על החיווט חפש אם אין נתקים/כיפופים בכבלי האודיו, שכל הכבלים מבודדים ושם דבר לא חשוף וכמובן, וודא שהמינוס של המגבר והמערכת מחוברים לגוף הרכב או לצמת חשמל מתאימה.

תאמר אם יש שינוי,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הכי זאת בעיה אופיינית , תשמע לאחי הייתה אותה בעיה ופשוט הוא הלך ושם משתיק קול כזה וזה יסתדר

פורסם

רעשי אלטנטור, "גראונד-לופ" הם רק חלק מאלפי הת'רדים שיש בנושא.

כדי לחסוך לך את החיפוש, וודא כי המגבר מבודד לחלוטין ממגע ישיר עם פח הרכב, וודא כי המינוס של הרדיו-דיסק מחובר טוב, וודא כי הקרוסים לא ממוקמים קרוב מדי למקור חשמלי חזק (מחשב רכב לדוגמה) וכי המינוס של המגבר מחובר כמו שצריך.

אם הכל תקין - נסה להחליף RCA. יכול להיות ששמו לו RCA זול ולא מובדד דיו כנגד רעשים.

משתיק זה פתרון זול וקל למתקין שרק מחפה על פתרון הבעייה האמיתית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לך,

כאחד שאכל הרבה חצץ מאותה הבעייה הנה הפתרון :

לי הייתה מערכת של פיוניר הכי חדשה עם כבלי rca מזהב , משתיקי קול וכ"ו ושום דבר לא עזר

הבעייה היא במכשירים עצמם שכידוע לך מורכבים בסין , קוריאה ושאר מדינות מזרח אסיה והבעייה היא בהלחמות

שנעשו ברדיו דיסק .

אני לאחר הרבה מרורים שאכלתי שלחתי את המכשיר לטכנאי ותמורת 150 ש"ח הוא חיזק לי את כל ההלחמות

וראו זה פלא אין יותר זמזומים הייתי פשוט מאושר!

בהצלחה נדב.

**

הודעתך נערכה, נא הימנע משימוש מיותר בסימני פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

**

• תוכן חדש...