Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חיפשתי בתלפיות בכל חנויות החלפים לרכב, שמן סינטטי של יצרן מוכר (מוטול, ליקווי מולי, איסו,ולווליין וכו'), בצמיגות 5W40, ואין לאף אחד, השמן היחיד שיש להם בצמיגות הנ"ל הוא סינטטי מלא של AC DELCO.

החנויות היחידות שכן מחזיקות את "ליקווי מולי" הן אוטו דיפו (230 ש"ח) והחנויות בוואדי (160ש"ח), אבל שם אני מעדיף לא לרכוש.

למישהו יש המלצה על חנות עם שמנים איכותיים בירושלים? חיפשתי בפורום ומצאתי המלצות רק על איזור ת"א (הפרסי וכו')

תודה אסף.

1307.jpg

פורסם

בתלפיות אין הרבה מה לחפש,אם אתה לא רוצה מאוטו דיפו או מוואדי ג'וז (לא מבין מה הבעיה אני קונה משם לפעמים),תחפש באיזור המוסכים בגבעת שאול.

פורסם

אני קונה כבר יותר מ 30 שנה בואדי ג'וז . לאחרונה עשיתי שיפוץ ראש אצל האחים רינאווי (הרבה מוסכים מתלפיות שולחים אליהם ראשים )- לא הצליח ,- עשו הכל מחדש בחיוך ובלי פרוטה . מעולם לא נפלתי שם . (אני רחוק מאד משמאלני)

פורסם

סינטטי מלא:

1) AGIP באוטו-דיפו בתלפיות. שמן מצוין במחיר מציאה, אני משתמש ב- AGIP 5W/30, השמן איכותי ביותר ב-140 ש''ח.

2) VALVOLINE SYNPOWER 5W/40 אצל "עמי פארטס" ברח' בית הדפוס בגבעת שאול. אם אין במקום ניתן להזמין בתוך מספר ימים. רכשתי משם SYNPOWER בצמיגות 5/30 במחיר בסביבות 200 ש''ח. שמן איכותי וקצת יקר. טלפון של "עמי פרטס" 6514888, תדבר עם וויליאם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היום ראיתי באוטו דיפו בתלפיות AGIP EXTRA HTS 5W/40, שזה שמן סינטטי מלא מעולה במחיר מצחיק 140 ש''ח!!

יש שם גם סינטטי מלא AGIP RACING 10W/60!!!!

פורסם

איפה תראה את התאריך שלו? מה זה, חלב?

בכל מקרה, בדקתי את הנתונים של השמן בחברה עצמה באירופה, הוא מיוצר בספרד. שמן מעולה במחיר טוב.

פורסם

אוטו דיפו מוכרים שמנים ישנים מאוד. אכן מומלץ לבדוק שמנים של AGIפ, במיוחד אלה שבמצבע. ראיתי נוזל בלמים של AGIפ באוטו דיפו, שתאריך הייצור שלו שנת 98. :\

ROOONEEYY

פורסם
אוטו דיפו מוכרים שמנים ישנים מאוד. אכן מומלץ לבדוק שמנים של AGIפ, במיוחד אלה שבמצבע. ראיתי נוזל בלמים של AGIפ באוטו דיפו, שתאריך הייצור שלו שנת 98. :\

זמן המדף של שמן מנוע 5 שנים.

פורסם

לא יודע מה איתך, אני מעדיף לקנות שמן כמה שיותר טרי. מאיפה הבאת דווקא 5 שנים? למה לא 8? או 3?

אני הייתי משתדל לקנות שמן כמה שיותר טרי, מכיוון שאני לא יודע באיזה תת תנאים הוא הוחזק באוטו דיפו.

ROOONEEYY

פורסם

זמן מדף של שמן מנוע סגור הרמטית הוא 5 שנים. תנאי לאחסון השמן הוא מקום מאוורר, קריר וחשוך (בקיצור לא בשמש) :wink:

השמן מתחיל "להתחמצן" דווקה כשהוא נשפך אל תוך המנוע ולא על המדף. לפי כך יש להחליף את השמן בתדירות של 3 חודשים במקרה האידיאלי ביותר, ולא יותר מחצי שנה או שנה (כמו שממליצים מוסכים ישראליים).

פורסם

שלושה חודשים? מאיפה הבאת את זה? המלצות יצרן הן חצי שנה או שנה.

בכל מקרה זה לא משנה, אני שמן באוטו דיפו לא קונה, במיוחד שמנים במבצע שתאריך היצור שלהם הוא לפני 5 שנים. לא חסר שמנים אחרים טובים במחיר אפילו עוד יותר זול מאוטו דיפו, והם טריים בהרבה ממה שיש שם. שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

ROOONEEYY

פורסם
שלושה חודשים? מאיפה הבאת את זה? המלצות יצרן הן חצי שנה או שנה.

בכל מקרה זה לא משנה, אני שמן באוטו דיפו לא קונה, במיוחד שמנים במבצע שתאריך היצור שלהם הוא לפני 5 שנים. לא חסר שמנים אחרים טובים במחיר אפילו עוד יותר זול מאוטו דיפו, והם טריים בהרבה ממה שיש שם. שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

איך אתה מזהה את תאריך היצור של השמן? בוא נשמע אותך.

אתה סתם מקשקש.

פורסם

אני שלא כמוך לא קורא לאנשים אחרים קשקשן לפני שאני בודק משהו לעומק, אתה לא בודק, לא מכיר את הנושא וקורא לי קשקשן. אני לא חייב לך כלום, תמשיך לקנות מצידי אפילו שמן חמניות. אני את הנושא הנ"ל מיציתי.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...