Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מיטב יש ממערכת ב-50 שקל? :biglaugh:

ול-ARNON למה לא פיוניר? במחיר הזה אתה יכול להביא אפילו 6850 חדש עם אחריות (קצת מיקוח קצת הורדה מהמחיר פה ושם חדש עולה 1300-1350 מקסימום). לטעמי, זה המכשיר הכי טוב במחיר הזה (חדש!!!). אם יש מבחינתך את האפשרות של יד שניה אז יש לך מבחר דיי גדול של רדיו דיסקים בפורום החביב שלנו.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה-6850, מכשיר טוב אבל מאכזב מבחינת איכות המכניקה שלו.

יותר מדי בעיות עם הגלישה, בעיות עם התאורה, HISS וכו'.

הקלריון 646 נראה כמכשיר טוב מאוד על הנייר, וכמו כן שמעתי עליו ביקורות חיוביות למדי.

שי.

פורסם

מצטרף לאמיר אני מאוד מבסוט מהסוני 7815 שלי וזה אחרי תקופה של כמה שנים טובות שלא רציתי להתקרב אליהם, הפעם נתתי צ'אנס ובאמת אהבתי את המכשיר מבסוט מכל רגע.

פורסם

אני בעד נסיונות מיקוח ולקחת את הקלריון 646

או לחילופין הפנסוניק שNIVO הציע

למרות שפיוניר תהייה אפשרות לא רעה (למרות השנאה :|)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה לא מי שאומר ששונא את פיוניר באמת שונא , זה פשוט כי הוא אוהב יותר את קלריון ובצדק , במחיר שאתה קונה את הפיוניר

אתה יכול לקנות קלריון 646 או להוסיף ממש קצת ולקנות כבר את הדגם 756 שייש לו הארד דיסק פנימי , אבל נעזוב רגע את הפיצ'רים שכל מותג נותן , האיכות חבר'ה , האיכות שקלריון מספק זה משהו לא נורמאלי , לא פיוניר ולא סוני ולא פנסקוניק וגם לא אלפיין שמזמן ירדו מהעץ הגבוה שעליו היו , אף אחד לא מתקרב לאיכות שהקלריון נותן .

פורסם
זה לא מי שאומר ששונא את פיוניר באמת שונא , זה פשוט כי הוא אוהב יותר את קלריון ובצדק , במחיר שאתה קונה את הפיוניר

אתה יכול לקנות קלריון 646 או להוסיף ממש קצת ולקנות כבר את הדגם 756 שייש לו הארד דיסק פנימי , אבל נעזוב רגע את הפיצ'רים שכל מותג נותן , האיכות חבר'ה , האיכות שקלריון מספק זה משהו לא נורמאלי , לא פיוניר ולא סוני ולא פנסקוניק וגם לא אלפיין שמזמן ירדו מהעץ הגבוה שעליו היו , אף אחד לא מתקרב לאיכות שהקלריון נותן .

הדגם הזה לא הרשים אותי במיוחד ביחס לסוני:-? :-? :-?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה זה בדיוק HISS?

והינה דעה של מישהו מהפורום (MR SUB - אמיר) שטוען שלאוזניים שלו מה שאתם אומרים על האיכות של קלריון הוא לא כזה נכון, ובשבילו הסוני נותן את אותה האיכות + שימוש נוח וקל יחסית לקלריון. מה תגידו על זה?!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא קוטלים. להיפך רק אחד קוטל. השאר איתך :-D

ומה זה HISS?!?! מישו?

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...