Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החברה בה אני עובד החליטה לצאת בפיילוט חדש, שכרגע הוא חינם לגמריי, מדובר על תמיכה טלפונית\באמצעות צ'ט , על כל תקלה שיש במחשב, בעקרון בכדי לכוון אנשים לכיון התקלה במידה ומדובר בחומרה (כך ניתן להגיע לחנות המחשבים \ לטכנאי המחשב עם מעט ידע ולפחות כיון ולא סתם לשלם), במידה ולא מדובר בתקלת חומרה כמובן שלנסות לפתור (כמה שניתן) דרך הטלפון או באישור הלקוח בעזרת גישה למחשב מרחוק.

http://www.helponline.co.il

כרגע הכל חינם, ובגלל זה אני כותב לכם פה , אנחנו צריכים כמה שיותר תגובות, וכמה שיותר אנשים שיגיבו, האתר הוא כמובן רק בטא של האתר המקורי שיהיה, והדומיין כנראה ישתנה גם,

כרגע התמיכה היא בשעות 16:00 עד 23:00 שהן פחות או יותר השעות שאנשים חוזרים הביתה מן העבודה, אשמח לתגובות על האתר\ השרות \ כל דבר אחר בנידון , כמובן הצעות יעול בשמחה ..

ומקווה שאפילו אולי נוכל לעזור לכמה חברי פורום ;)

** מנהלים אם אתם חושבים שזה לא במקום , אנא הסירו את השירשור, תודה וסליחה אם טעיתי

פורסם

זה רק אני או שיש לעוד מישהו צורך ללחוץ על צד שמאל בגלל הבחורה ולא בגלל מה שרשום שם?

בכל מקרה נראה אחלה רעיון, עד מתי השירות בחינם?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כרגע עד לגמר הפיילוט (בערך חודשיים אני מעריך) , כרגע אנחנו אוספים מידע.. אם יש עניין , ואם כן כמה זמן יקח לפתור תקלות, סוגי תקלות שאפשר לאפיין כבר מהדקה הראשונה .. וכו וכו וכו ;)

בגלל זה אנחנו צריכים כמה שיותר תגובות חבר'ה...

אתם מוזמנים גם להעביר לאחרים במייל ... סה"כ זה .. תמיכה חינם :D

• תוכן חדש...