Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מזרקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני רואה שיש פה אנשים עם ידע גדול מאוד במכונאות אז קודם כול סחתיין!

עכשיו לשאלה שלי האם אתם ממליצים על ניקוי אינג'קטורים? ראיתי את האפשרות של תוסף מסוים .

אבל מישהו מהפורום עשה זאת בצורת אינפוזיה. מה ההבדלים והאם יש תועלת בדבר?

תודה לעונים:roll:

פורסם

יוסי ואקסנט שלום רב וברוך בואכם לפורום!

על מנת לקבל מידע רב על הנושא שבהם אתם מתענינים: נקוי אינזקטורים, ותוספי דלק, השתמשו במנגנון החיפוש, אשר תפקידו לרכז את כל השאלות והאינפורמציה הרבה הקשורה באינפוזייה , תוספי דלק, ומערכת ההזרקה, מידע אשר נטחן ודובר בו רבות,

עוד לפני הרשמתכם לפורום, ואשר לחבריו, נמאס לחזור שוב ושוב, על נושא שדובר בו רבות, ואין טעם לדון בו שוב.

בנוסף רצוי מומלץ וחובה לעיין בכללי הפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב

לגבי ההבדל בין תוסף לאינפוזיה . הטיפול ע"י אינפוזיה הוא כטיפול מתקן ( מרוכז ) ושימוש בתוסף הוא כטיפול מונע

( תוכל לבצע חיפוש בנושא )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

בכללי - הנסיון שלי מראה שככול הנראה לשימוש קבוע בתוספי דלק זולים (STP למשל) יש אפקט חיובי למדי.

מעולם לא סבלתי מבעיות במע' הדלק. פלאגים שהוחלפו ברכבי הקודם אחרי 60K היו נקיים למהדרין.

לחתום על זה שללא השימוש בתוספים היו לי סתימות דלק והפלאגים היו מלוכלכים - אני לא יכול (כי הייתי לשם כך חייב לבדוק רכב עם שימוש דומה לשלי שלא תודלק בתוסף).

הרגשתי האישית היא שהשימוש בתוספים טוב ומועיל.

• תוכן חדש...