Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מאיביי מציאות :O

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השתמש במנוע החיפוש של הפורום בפורום האספנות.

אם המטרה שלך היא לקנות מכונית ספורטיבית בזול - אתה לא בכיוון.

דווקא חיפשתי בחיפוש אבל יש שם פשוט כל כך הרבה הודעות שאני לא יודע מה מהם יענה על השאלה איך כל הפרוצדורה הזאת מתנהלת ולא אני לא מחפש לקנות רכב ספורט בזול אלא רק התעניינתי

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

בכותרת רשמת "מציאות" וציינת רכבים שמחירם מאות בודדות של דולרים. כנראה לכן טעיתי.

הנה סיפור ייבוא מפורט של מכונית לארץ שנעשה לאחרונה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136643

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מתעלק על השרשור.

האם ניתן ליבא רכב כזה בתור רכב לחלקים בלבד בלי הסבתוחה של יותר משנתיים פחות משנתיים- אולי זה יהיה הרבה יותר משתלם בצורה כזו?

פורסם

זה כלכך משנה אם זה מציאות או לא?! באמת...

השאלה שלי היא איך אפשר לייבא . :|

ד''א דגמים הנ''ל הם באמת מציאות בארץ :\

וקראתי על הפורשה המדהימה =] .. וגם על הסטינגריי :o

לא ידעתי שזה 30 שנה :

פורסם

נכון , באי ביי , של בלגיה , צרפת , ובריטניה , יש מלא 205GTI , משנים 86 עד 93 , חלקן עשו מעט מאוד ק"מ , חלקן יד שניה או שלישית (מדהים) , במחירים של 500 עד 3000 יורו .

שכחתי לציין , כולן 1.9 , דגם ה 1.6 , פחות נפוץ שם .

אני לא רוצה להיות קטנוני , במצבי היום הייתי שותה שמן שרוף של 205GTI , אולם לרובם אין סאנרוף .

כאב לב , 205 GTI , ב-15 אלף ש"ח בלבד.....

מדינה מזורגגת .

דרך אגב , מישהו נחמד , פירסם בפורום לינק , אשר מפרט עלויות יבוא ומכס , מסתבר , שהמיסים הם 112 אחוז .

מכאן , שאם מוצאים ב-2000 יורו פיז'ו 205 ' 1.9 , שנת 90-91 , ומוסיפים עוד 2000 יורו לאולמרט הגנב וממשלתו

הכול יעלה 22 אלף שח ....

זול לא ?

הייתי משלם היום אם היה אפשר

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ספרינג עלה על רעיון יפה.

במידה ואתה מוצא שלדה נקיה של רכב חלומותיך, מביא לו תאום מחו"ל ועושה השתלה, של הכל!

זה חוקי? כלומר אתה מביא את הרכב בתור פסל מבחינתם - על הכביש הוא לא יעלה. האם מותר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתם מפספסים נקודה מאוד חשובה

המטרה של המדינה זה לא לדפוק את האזרח, אלא ליצור מצב שבה רוב המסחר נעשה בתוך הארץ, ללא התבססות על מקור חיצוני.

פתיחת ייבוא מכוניות (לדוגמא) תיצור פחות עבודה ליבואנים ובסופו של דבר לפשיטת רגל של חלקם,

מה שיביא להיתבססות על השוק הבין לאומי בשביל מכוניות, מה שכמובן לא הגיוני ולא בא בחשבון.

מסכים, אך יחד עם זאת חייב להוסיף..

יבואני הרכב מבינים את העניין הזה ומנצלים אותו לטובת כיסם המרופד.

אני יכול להביא דוגמא מעולה, דווקא קשורה לעולם הרכב.. רדיו דיסק מתוצרת "Clarion" מדגם 865 משווק בחו"ל תחת תג מחיר צנוע של 350 ירוקים, אל מול ארץ הקודש שבה הוא נמכר בכ- 5400 שקלים חדשים - לעזעזל.

שיהיה לנו המשך לילה נעים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שמעתי שיש אנשים שקנו אוטו שבור בארץ אבל במצב נסיעה (שלא הוכרז כטוטל לוסט) העלו אותו על אוניה לאירופה (מדובר על מרצדס וב.מ.וו )ליציאה זמנית מהארץ,ושם עשו את מה שהוזכר למעלה,הכללל חדש חדש מנוע מתלים גיר חשמל וכו וזה יוצא משתלם במיוחד לאנשים כמו נהגי מוניות וכאלה ,הבנתי שבמפעל ב.מ.וו לפחות לאופנועים עושים את זה במפעל

פורסם

לא יעזור - במכס לא טיפשים עד כדי כך.

רוב הסיכויים שיבדקו את הרכב לפני שיוצא ובמידה ויחזור פתאום חדש - יחייבו אותך על כל החלקים שהשתלת בו.

ואם בנית אותו מאפס - לך תדע איזה מחירים הם ימציאו להם שם.

(חבר שלי פשוט רצה לעשות משהו דומה - הוא אמר שיכול להיות גם שבכלל לא יתיחסו לרכב אבל הוא לא לקח את הסיכון)

אלעד

• תוכן חדש...