Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום בניה רצינית אם יש לך חור בדלת לרמקול יותר קטן מגדילים אותו חועליו קודחים הגבעת mdf ועל זה אתה שם את הקומפוננט + גריל אפילו בחלק מהמצבים

אם אין לך חור אז עושים חור פשוט בפח ואותו תהליך טבעת mdf וכ'ו

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרו לך כבר כמה פעמים שכנראה הם לא משהו, אף אחד לא יתן לך כנראה חוות דעת מניסיון משום שרוב האנשים פה, אני מניח, לא קנו כאלה קומפוננטים, משום שהם הבינו שזה סתם לשרוף 300 או 400 שקל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא צריך שום חיתוך רציני כי אם אתה הולך להכניס 6.5 למשל

אז אתה לא הולך לחתוך בכל הגודל של הרמקול אתה חותך את הקוטר לפי הקוטר של המגנט של הרמקול ואז רק עושה הגבעה עם mdf

תעשה חיפוש ותראה דוגמאות במקום לדמיין איך עושים את זה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אין לי בדלת מקום לרמקולים.

הרמקול הוא על הדש בורד.

בישביל שכל רמקול, לא משנה עם זה 4 או 6 וחצי אינץ', צריך לעשות בניה, וזה יקר.

כבר ציינתי שאין ברשותי תקציב רחב, ובניה תעלה לי 300 ש"ח וקומפוננט נורמלי 600- כבר הגענו ל900. אין לי כזה סכום.

מה שאני עוד יכול לעשות זה לקנות קומפוננט 4 אינץ' של INOX, מה אתם אומרים עליו?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

נשמע יותר טוב מ pyle אבל גם קומפוננט בינוני נשמע לי

ואני דיברתי על לעשות בנייה קלה בדלת לא בדש בורד

מה יותר פשוט מזה ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אין מה להשקיע ב 4" ובטח שלא בקומפוננט.

אם הרכב במילא ישרת אותך רק עוד כמה חודשים - קנה את ה 4" הכי פשוטים שיש וזהו.

INOX, PYLE ושאר חברות המדבקה הזולות הן כולן אותו דבר. אם אתה חושב שזה שווה השקעה של 300-400 שקל - לבריאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

INOX נחשבת לחברת מדבקה?

לפי מה שהבנתי יש להם מוצרים איכותיים....

מה אני יכול לעשות, אין לי כרגע כסף , ואין לי גם מערכת באוטו.

הלוואי והייתי יכול לקנות משהו יקר , אך פשוט גם לא שווה לי להשקיע שקל על האוטו הזה (כי בעוד כמה חודשים הוא ימכר) וגם המערכת היא זמנית בלבד.

האם שווה לי לקנות רמקול 4 אינץ' בתקציב שלי, אך מחברה טובה, או שלקנות את הקומפוננט של PYLE וזהו?

ההבדל בין רמקול רגיל לבין קומפוננט הוא רק הטוויטר לא? מה בדיו ההבדלים כאן?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עדיף רמקול 4 אינ'ץ של חברה מוכרת שעולה פחות מהקומפוננט מאשר קומפוננט שעולה סתם 300 שקל ולא נותן תמורה למחיר

כמו כן ההבדל בין קומפוננט לרמקול רגיל זה לא רק בטוויטר אלה בזה שקומפונט מגיע עם קרוס אובר לכל רמקול מה שאומר שזה מחלק את התדרים בין הרמקול לטוויטר

אני הייתי ממליץ לך על הסט של קנאוד הנ"ל

http://zap.co.il/model.asp?model_id=410026

זה יספיק לך בסדר גודל של ההשקעה עליהם

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

ראיתי גם רמקול 4 אינץ' של INFINITY ב450 ש"ח, מה אתה אומר?

לפי דעתי זה סתם בזבוז להשקיע כמעט 500 שקל על רמקול 4 אינץ', כי במחיר הזה כבר קונים קומפוננט סביר.

הרמקולים שהבאת עולים 200, לא עדיף לנצל את מירב התקציב?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לא יודע איזה אינפיניטי ראית ב 45 שקל ..

אבל לפי דעתי חבל לבזבז יותר מ 100 שקל אפילו , במיוחד שמדובר על מצב זמני .

בכל מצב לא יספק אותך כמו רמקולים בגודל אחר

ועוצמתיים יותר

ואם יש לך אפשרות לא לקנות כרגע בכלל הייתי שם את הכסף הזה בצד וחוסך לקומפוננט רציני לרכב העתידי שלך .

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הנה רמקולים 4 אינץ' לא רעים לתקציב שלך.http://zap.co.il/model.asp?model_id=127639

וכמו שזמבו אמר לך עדיף באמת להשקיע ברמקולים של חברה מוכרת במקום בקומפוננט של חברה מדבקה .

וחוץ מזה אני כמעט בטוח שהרמקולים האלה ישמעו הרבה יותר טוב מהקומפוננט הזה .

פורסם

שלום לכולם

התקשרתי לחנות ששמה "הניצוץ" בנתניה כדי לקבל הצעת מחיר.

משם אני מתכוון לקנות את הפיוניר 2950 (670 ש"ח) ואת הקומפוננט של פייל (300 ש"ח).

ההצעה היא כזאת:

חיתוך קרש אחורי ל6X9.

התקנת 6X9

התקנת הקומפוננט

התקנת הHU

התקנת 2 מגברים

התקנת סאב וופר

התקנת צ'יינג'ר.

סך הכל - 500 ש"ח.

האם המחיר יקר או שללכת על ההצעה?

יש להזכיר שאני מביא את החוטים שיש אצלי כרגע במערכת.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מחיר בסדר גמור

השאלה איך רמת העבודה שלהם ..

שמעתי דווקא דברים לא טובים על החברה הזאת אבל אני מניח שתבדוק התקנות שלהם לפני שתלך על זה

לגבי ה pyle שוב כמו שכל השאר אמרו לך ואני גם אל תקנה אותם תשים רמקולים של חברה מוכרת ותקבל צליל יותר טוב מה pyle ובפחות כסף

תשמע לאנשים לפני שאתה עושה שטות

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

לפי דעתי אתה סתם זורק כסף לפח במקום לקנות רמקולים פשוטים לקדימה ב 200 שקל שגם ככה אתה עוד מעט מחליף את הרכב למה להשקיע על כל ההרכבה הזאת במיוחד בניצוץ שבכל הפורום הזה אומרים לכולם להתרחק משם ?! אתה לא מנסה להקשיב למה שאנשים אומרים לך אם ככה תקנה את הפייל ותבזבז את הכסף רק אחר כך אל תבוא בתלונות לאיש!

אם תחליט שאתה רוצה בכל זאת לשם שינוי להקשיב תקנה את הקנווד האלה שבכל מצב הם יותר טובים מהפייל הזה ותחסוך את הכסף לרכב הבא שלך שיהיה לך מספיק כסף להשקיע בחלקים יותר איכותיים!

אלעד

פורסם

אתם לא מבינים משהו אחד- גם עם אני יקנה קומפוננט ב1000 שקל זה לא ממש יעזור: המגבר שיגביר את הקומפוננט הוא מגבר סיני פשוט וישן (אני לא יודע עם הוא סיני אך איני מכיר את החברה, והוא קיים אצל אבא שלי באוטו 4 שנים) , שגם ככה יכול לגרום נזק לקומפוננט יקר.

המגבר לא ינצל את הקומפוננט, אז אני מעדיף להשקיע במשהו פשוט.

לא שווה לי לקנות קומפוננט יקר שאין לי מגבר טוב.

קאפיש?

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...