Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה על ה6850. יש לי אותו חודשיים ועדיין לא למדתי את כל הפונקציות שיש בו..מכשיר באמת מצויין שווה את המחיר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד שאלה קטנה -

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=378195

בקישורים האלה יש את הפרסומת הזאת לחפש את הסמל של המשווק המורשה..

עכשיו החנויות הראשונות בלי הסמל של המשווק המורשה הם מוכרים את הרדיו דיסק ב1350 שקל

והחנויום עם הסמל של המשווק המורשה מוכרים את הרדיו ב1500 שקל..

עכשיו זה הבדל של 150 שקל ומבחינתי זה הרבה כסף..

אז השאלה אם כדאי לי להשקיע עוד 150 ולקבל גם תעודת אחריות וגם לקנות ממקור מהימן או לקנות את זה ב1350 שקל?

פורסם

לא משנה איפה תקנה (חנות אני מתכוון) תבדוק שיש לך אחריות. גם אם יעלה לך 1700 או 1000 תבדוק אם יש אחריות.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...