Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביום שישי האחרון עשיתי טיפול 120000 ק"מ לרכב.

שמתי לב שמאז בכל פעם שאני מניעה את הרכב לאחר שהוא נח כמה שעות טובות וקר, נדלקת נורה כתומה ויש עליה את האות K , הרכב מגמגם מעט וכשמתחמם הנורה נעלמת כלא הייתה.

קראתי בספר של הרכב וזו נורה של חיווני מנוע - מערכת הזרקה / התנעה.

כמו כן רשום שם שאם ישנו ממיר קטליטי ברכב הוא עלול לההרס.

מה זו התופעה הזאת? לציין כי לא בכל פעם שאני מניעה את הרכב ישנמה בעיה אלא רק כאשר הוא קר.

האם הדבר נורמאלי?

לתשובתכם והתייחסותכם המהירה אודה ,

:roll:

פורסם

לא נורמלי.

אם אכן התופעה החלה מייד אחרי הטיפול, אני מניח שבמסגרת הטיפול פירקו את אחד הצינורות/חיבורי חשמל שמטפלים בחיישנים השונים של מע' ההזרקה/הצתה ולא חיברו כראוי , אבל זה ניחוש פרוע בלבד.

האם מדובר במוסך מורשה של היבואן? אם כן, לחזור אליו. כל תקלה נרשמת בזכרון המחשב וניתנת לקריאה ע"י תוכנת סריקה של היצרן.

אם לא במוסך מורשה, ואין לו תוכנה כזו, עדיין לחזור אליו ולהצביע על הבעייה שהחלה אחרי הטיפול (כדברייך), אבל לא לתת לו לעבוד בשיטת הניחושים (שיטה שעובדת על חשבון הארנק של הלקוח בד"כ). אם הוא מסוגל לפתור אותה בעצמו, מה טוב. לתת לו את הצ'אנס.

אבל אם נראה שהעניינים מסתבכים - להציע לו ללכת למוסך המצוייד במיכשור המתאים.

פורסם

הבוקר הייתי במוסך המורשה של פיז'ו ולאחר בדיקה נאמר לי כי ישנה בעיה במזרק של הרכב ,

עלות התיקון 850 ש"ח , האם הגיוני הדבר?!!!!

פורסם

לא יודע עד כמה התופעה מוכרת, אבל אני לא שמעתי עליה.

בכל אופן, מחיר מופרז עבור מזרק אחד בודד, ותמוה שהבעייה החלה דווקא לאחר הטיפול.

לא ענית - האם מדובר על אותו מוסך שביצע את הטיפול?

כמו כן , מאיזה איזור את (אולי אפשר להמליץ על עוד אפשרויות) ?

פורסם

כן הטיפול והתיקון הנוכחי היו באותו המוסך. מוסך שרודר (מורשה של פיז'ו) ברחוב יד חרוצים בירושלים.

אחרי שהגעתי לקחת את הרכב הבנתי שה 850 היו לפני מע"מ. בקיצור נפרדתי מ 1000 שקל אחרי שביום שישי האחרון עבור טיפול 120000 ק"מ והחלפת בלמים קדמיים ואחוריים שילמתי 2400 ש"ח.

בקיצור עדיף לנסוע באוטובוס.

8)

פורסם

בכל אופן, מחיר מופרז עבור מזרק אחד בודד, ותמוה שהבעייה החלה דווקא לאחר הטיפול.

זה אכן המחיר. בדגם הזה קיימים 2 סוגים של מזרקים, אחד זול (סביבות ה 400+\- והשני סביבות 800+\-). מדובר על מקורי עם אחריות לשנה.

גם המחיר של 800 לבודד עדיין נחשב לסביק לחלוטין (ושל 400 בכלל זול להחריד). כשחיפשתי מזרקים לרכב שלי המחירים היו לא פחות מאיזור ה 950 לאחד בודד, מקורי כמובן, לפני מעמ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...