Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU עד 1000 שקל-המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש פאנל חדש למערכת שלי, שיחליף את הפאנל הישן.

הפאנל הקודם לשי מבחינת סאונד היה לא רע בכלל ובעל 3 יציאות 4V למגברים.

אני מחפש פאנל חדש עם דגש על איכות צליל ויותר מזה שיהיו לי כמה שיותר אפשרויות משחק עם התדרים, חיתוך רמקולים אקולייזר( לא של מצבים קבועים).

חשבתי על פנסוניק 5301

יש סוני 7815

כל מיני קלריונים, אבל בתקציב שלי אני לא חושב שאני אקבל מהם מה שאני מחפש-תקנו אותי אם אני טועה.

ויש את כל הפיונירים כשאת הדגם הכי יקר שנכנס לי בתקציב הוא ה5800, לפי מה שהבנתי מהקריאה בפורום, איכות הצליל שלהם לא משהו בכלל.

אני פתוח להצעות.

התקציב בסביבות ה1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב.

יש לי עדיפות שלר"ד יהיו יציאות חזקות למגברים, אחרתי אני אצטרך לבנות מעגל שיגביר את היציאה.

תודה רבה לכולם

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני מצטרף לשאלה, כאשר אני מוכן לפזול יותר לכיוון של 1200 שקל.

דגש חשיבות:

1. יציאות 4V

2. יציאה רגילה + סאב.

3. MP3

4. מיצוי האיכות (על הזין :snipersmi עם הדולפינים של פיוניר).

המון תודה.

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

כל מיני קלריונים, אבל בתקציב שלי אני לא חושב שאני אקבל מהם מה שאני מחפש-תקנו אותי אם אני טועה.

אל תצפה ל FEATURES רבים מהמכשירים של המותגים הרציניים בתקציב הזה. אני יכול להעיד אישית על קלריון לפחות. נכון, הם איכותיים ורמת צליל טובה, אך הם עדיין די בסיסיים. כדי לקבל יציאה של 4V גם כן צריך לשלם.

גם במכשיר שעולה פי 2 מתקציבך לא תמצא פונקציות כיוונון רבות כמו חיתוכים, אקוולייזרים מרובי ערוצים וכו' - הדברים שחשובים לך.

יואב :arrow:

פורסם

גם אני בזמן האחרון אחר חיפושים של רדיו דיסק לרכב ( בונה את המע' לאט לאט )

עשיתי טבלת השוואה באקסל בין דגמים מסויימים שמחירם מתחיל מ 800 עד איזור ה 1500 .

כאשר המאפיינים העיקריים הם 3 יציאות ו MP3 .

כמה דגמים לא מצאתי להם מאיינים אכבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בהשלמתה ,ונעלה גרסא מלאה כמובן .

אישית ה 680MP מאוד מצא חן בעיניי למרות שהוא פייוניר !

New מסמך של Microsoft Word.doc

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא מכיר את הסוני . הפנסוניק הוא מעולה , ונכון שבקלריונים שיש לך במחיר אין את ה24 BIT אבל עדיין הם מכשירים טובים

הייתי ממליץ לך על הפנסוניק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

למה לא לקחת אם כבר את ה 5401? יש לו יציאות יותר חזקות , אקולייזר של 8 ערוצים או שלרדת לפיוניר 480 ?

4 וולט נותן מצב שבו עוצמת האות חזקה מאוד ואז אם יש רעשים בסביבה אז הם ישפיעו פחות של האות ( זה נקרא SNR - signal to noise ratio - יחס אות לרעש )

פורסם
למה לא לקחת אם כבר את ה 5401? יש לו יציאות יותר חזקות , אקולייזר של 8 ערוצים או שלרדת לפיוניר 480 ?

4 וולט נותן מצב שבו עוצמת האות חזקה מאוד ואז אם יש רעשים בסביבה אז הם ישפיעו פחות של האות ( זה נקרא SNR - signal to noise ratio - יחס אות לרעש ) לא לגמרי מדוייק

הSNR זה שייך למכשיר עצמו . ככול שיש יותר מעגלים חשמלייים ובתלות בתכנון ובהרכבה ובאיכות הנגדים והקבלים יש כמויות מסויימות של אלקטרונים שאינם מייצגים סיגנל . היחס בין רעש של האלקטרוניקה לבין סיגנל הוא הSNR

היציאה החזקה יותר זה הקשר בין הר"ד למגבר , ככול שהיציאה חזקה יותר, כך המגבר יצטרך להגביר פחות ופחות רעש יכנס במעגל ההגברה (לא לגמרי מדוייק אבל זה הכי טוב שיכולתי עכשיו להסביר )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה דעתכם על הקנוודים בטווח המחירים הזה?

אף אחד לא מכיר את הסוני הנ"ל? לפי המפרט הוא צריך להיות נחמד מאוד!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הSNR זה שייך למכשיר עצמו . ככול שיש יותר מעגלים חשמלייים ובתלות בתכנון ובהרכבה ובאיכות הנגדים והקבלים יש כמויות מסויימות של אלקטרונים שאינם מייצגים סיגנל . היחס בין רעש של האלקטרוניקה לבין סיגנל הוא הSNR

היציאה החזקה יותר זה הקשר בין הר"ד למגבר , ככול שהיציאה חזקה יותר, כך המגבר יצטרך להגביר פחות ופחות רעש יכנס במעגל ההגברה (לא לגמרי מדוייק אבל זה הכי טוב שיכולתי עכשיו להסביר )

בברכה יהודה

תיקון מצידי

1. המגבר מגביר רעש ואת האות ביחס מסויים , המגבר לא צריך להגביר רעש הוא מגביר כי זו התכונה שלו , הוא לא בוחר מה ,זה פשוט מגיע על הדרך עם האות ולכן אין ברירה הוא חייב להגביר.

2. כשאתה מגביר הרעש עולה גם כן אבל עם תוספת מסויימת (לכן מעדיפים בי אמפ ) האות מנגד עולה רק הבהגברה ואז ה SNR נדפק לגן מומץ להגיע למגבר עם SNR גבוה!.

זה היה 5 דק' על אותות ורעשים במערכת מאת עמי . מה שמעוניין בהרחבה מוזמן לשאול .

באינטרנט השוא נקרא noise figure in cascade.

פורסם

ה-Kenwood בהחלט נשמע מעניין, מישהו יודע עד כמה איכותי, ואיך אפשר לדרגו בין פיוניר, קלאריון ואלפיין?

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

אם לא הייתי מכיר אותך, לא הייתי ממש מתייחס להודעה הזו.

אבל מכיוון שזה ברור שאתה עמוק בתחביב, לדעתי אתה שוגה עם המחשבה שלך.

אני לא הייתי קונה אף רדיו דיסק ב 1000 ש"ח.

אני נסעתי 3 חודשים ללא רדיו דיסק ברכב עד שקניתי את ה 9855R.

שלא תבין לא נכון, אני לא ממליץ עליו, אלא רק מספר על האיפוק וההמתנה.

תתאפק, תחסוך עוד קצת, ותקנה בכ 1500 ש"ח כל HU שתרצה, ובטווח הזה יהיו לך יותר

פיצ'רים ממנו.

זו דעתי בלבד.

• תוכן חדש...