Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב THEMARKER :

לוי יצחק מעדכן את המחירון: מחירי מכוניות משפחתיות משומשות יוזלו ב-6,000-5,000 שקל

http://cars.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20061228_806719&layer=hp&layer2=&layer3=cars

עוד בכתבה:

"בכיר בענף הרכב אמר בתגובה: "חברות הליסינג בפניקה"

"לדברי יצחק, ההפחתה במחירי המחירון למכוניות משנתונים קודמים, 2003 ו-2004, תהיה נמוכה יותר - 2%-3% אחוז בלבד"

"דוגמאות לעדכון המחירון: מחיר המחירון של טויוטה קורולה 2006 ברמת אבזור סאן (הגרסה המקובלת בציי רכב) עתידי לרדת מ-102 אלף שקל (מחירון דצמבר) לכ-96.5 אלף שקל, מאזדה 2006 3 גרסת אקטיב 1.6 - מ-103.5 אלף שקל לכ-98 אלף, וסובארו אימפרזה 2005 - מ-99.8 אלף שקל לכ-94.5 אלף. "

מבקש להפוך לדביק זמני (עד שיתפרסם המחירון החדש)

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

שימו לב, ציטוט :

יצחק אמר בתגובה: "אני מודע לכך שהרבה כסף מונח כאן על הכף, אבל אף אחד לא העז ללחוץ עלי בסנטימטר. להפך, פניתי לחברות הליסינג ושאלתי בכמה הן מתכוונות להוריד את המחירים במגרשי המשומשות, ובהתאם אעדכן את המחירון שלי".

פורסם

לא מאמין למילה אחת של לוי יצחק.

הוא נשען בכבדות על הפירסומים של חברות הליסינג, ולכן לא אתפלא לראות את מחירי הרכב המשומש עולים בחודשים הקרובים בתירוץ שהורדת המס גרמה לביקוש במשומשות..

חכו ותראו.., ואם שווי השימוש בליסינג יעלה כפי שצפוי, או אז מחירי המשומשות יחזרו למחירי טרום 1.1.07..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זאת אומרת שמכוניות מנהלים או סאלון ששוות יותר, הערך שלהם ירד בכ10-15 אלף ש"ח?

הכוונה עם רכב שעולה במחירון 2006 190 אלף ש"ח , יעלה פחות 8-10K ש"ח?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני חושב שזה בדיוק מה ששלומי התכוון. יש סתירה מוחלטת בין חלקו הראשון של המשפט לחלקו השני, ומדהים שלוי יצחק מעז להתבטא כך בכלל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ועכשיו נשאלת השאלה:

האם לוי יצחק דוגם את השוק ולפי המחירים הממוצעים שבשוק קובע את המחירון ...במקרה הזה , הדבר בלתי אפשרי מכיוון שהשוק עדיין לא ירד...המחירים החדשים של המכוניות אמורים לדחוף את שוק המשומשות למטה ורק בחודש הבא אחרי חקר שווקים מעמיק האדון לוי היה אמור לגלות זאת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

האפשרות השנייה היא שלוי יצחק הוא שקובע את השוק לפי ראות עיניו... או חסר אמונה שכמוני - האדון לוי ניחן בכושר נבואי.

שבת שלום

פורסם
ועכשיו נשאלת השאלה:

האם לוי יצחק דוגם את השוק ולפי המחירים הממוצעים שבשוק קובע את המחירון ...במקרה הזה , הדבר בלתי אפשרי מכיוון שהשוק עדיין לא ירד...המחירים החדשים של המכוניות אמורים לדחוף את שוק המשומשות למטה ורק בחודש הבא אחרי חקר שווקים מעמיק האדון לוי היה אמור לגלות זאת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

האפשרות השנייה היא שלוי יצחק הוא שקובע את השוק לפי ראות עיניו... או חסר אמונה שכמוני - האדון לוי ניחן בכושר נבואי.

שבת שלום

בגלל שההרדה במס פורסמה בתקשורת אני משער שהוא נשען על ההוזלה שנתנו בעלי רכבים למי שקנה מהם, בין אם אלה בעלי רכבים פרטיים או חברות הליסינג.

פורסם
בגלל שההרדה במס פורסמה בתקשורת אני משער שהוא נשען על ההוזלה שנתנו בעלי רכבים למי שקנה מהם, בין אם אלה בעלי רכבים פרטיים או חברות הליסינג.

זה עדיין לא מסביר את הסתירה הגדולה: לוי טוען שהוא דוגם את השוק וכך קובע את המחירון.

מה שאנחנו רואים שלוי קובע את מחירי השוק. :shock:

פורסם
...מה שאנחנו רואים שלוי קובע את מחירי השוק. :shock:

Surprise, surprise :roll:

לוי יצחק לא קובע את מחירי השוק, הוא קובע את מחירי המחירון של חברות הביטוח שמשמעותם כמה תקבל עבור טוטאל לוס (וגם מה נחשב טוטאל לוס)

אם לוי יצחק היה קובע את מחירי השוק לא היו דגמים שנמכרים באופן עקבי מתחת למחירון ואחרים שנמכרים באופן עקבי מעליו.

או דוגמה קלאסית - רכבים בני פחות משנה. אני לא שמעתי על רכב כזה שנמכר (מפרטי לפרטי) בהנחה קטנה מ 10% מול חדש, בד"כ יותר ולפעמים הרבה יותר, ואצל לוי אוטו בן חצי שנה מאבד גג 8%

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
Surprise, surprise :roll:

לוי יצחק לא קובע את מחירי השוק, הוא קובע את מחירי המחירון של חברות הביטוח שמשמעותם כמה תקבל עבור טוטאל לוס (וגם מה נחשב טוטאל לוס)

אם לוי יצחק היה קובע את מחירי השוק לא היו דגמים שנמכרים באופן עקבי מתחת למחירון ואחרים שנמכרים באופן עקבי מעליו.

או דוגמה קלאסית - רכבים בני פחות משנה. אני לא שמעתי על רכב כזה שנמכר (מפרטי לפרטי) בהנחה קטנה מ 10% מול חדש, בד"כ יותר ולפעמים הרבה יותר, ואצל לוי אוטו בן חצי שנה מאבד גג 8%

כתבת דברי טעם.

אבל שים לב שגם לשיטתך לוי קובע את הפיצוי שתקבל בעבור הרכב. לוי גם קובע את שווי המלאי של חברות הליסינג.

לכן, בהרבה מקרים (לדעתי יותר מידי) לוי קובע את המחירים. שים לב שגם נקודת היחוס שלנו היא לוי "בכמה מכרת מעל או מתחת למחירון ?".

פורסם
במידה והרכב שיש לי לא נמכר כחדש מודל 2006?

אלא הופסק שיווקו,האם גם אני צפוי להורדה?

לדעתי צפוי שמחיר הרכב ירד בגלל הוזלת החלופות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מענין על איזה רכב נוסע לוי, ואיך אותו מודל שומר על ערכו,אני מהמר שהוא שומר על ערכו יותר מכל רכב אחר!!!

• תוכן חדש...