Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מספר שאלות בקשר לסופר לאנסר 93 1.6 ידנית.

הרכב הוא בעל איזה ביצועים הגיע במקור?כמה כח סוס,מומנט,0-100.

לפי מה שאמרו לי גם בשנת 93 הרכב הזה כבר היה עם הזרקה רב נקודתית,זה נכון?והדגם של שנת 93 לא שונה בביצועים נגיד משנת 94?זה אותו המנוע?אותה מערכת הזרקה?וגיר?(במקור,לא קשור לבלאי,כח סוס ומומנט עדין זהה?).

יש הבדל בין GLI\GLXI חוץ מזה שאין ל GLI Saloon מד סל"ד?בביצועים יש הבדל?

תודה מראש.:arrow:

פורסם

היתה לי מיצובישי סופר לנסר 1994 אותה רכשתי כיד 1.

אני אנסה לענות כמיטב זיכרוני

הספק 115 כ"ס

תאוצה 9.8 למאה קמ"ש.

אין הבדל מיכני ביחס לדגם 1993.

GLXI GLI סלון - הן רמות הגימור של הרכב ההבדלים בפריטים הבאים: דיפוני בד בדלתות, עיצוב ההגה, סוג הבד שבריפוד המושבים, פגושים - מראות- פסי צד בצבע הרכב, כיסויי הפלסטיק של הגלגלים (טסות).

הסלון הוא דגם הליסינג של אותה התקופה...:lol:

פורסם
היתה לי מיצובישי סופר לנסר 1994 אותה רכשתי כיד 1.

אני אנסה לענות כמיטב זיכרוני

הספק 115 כ"ס

תאוצה 9.8 למאה קמ"ש.

אין הבדל מיכני ביחס לדגם 1993.

GLXI GLI סלון - הן רמות הגימור של הרכב ההבדלים בפריטים הבאים: דיפוני בד בדלתות, עיצוב ההגה, סוג הבד שבריפוד המושבים, פגושים - מראות- פסי צד בצבע הרכב, כיסויי הפלסטיק של הגלגלים (טסות).

הסלון הוא דגם הליסינג של אותה התקופה...:lol:

מה שונה ב:

פגושים - מראות- פסי צד בצבע הרכב, בין GLXI\GLI?

מה שונה בפגושים+במראות?ומה הם ה"פסי צד בצבע הרכב"?

ומה שונה בעיצוב ההגה בין GLI\GLXI?

ועדין לא עניתה לי,העם גם ב GLI+GLXI יש הזרקה רב נקודתית בדגם של שנת 93?אין דגם של קורברטור שמסתתר באחד הדגמים של הסופר לנסר בשנה הזאת?כי רוב הרכבים הם קורברטור בשנה הזאת /:

ותודה על התגובה:arrow:

פורסם

בבקשה הנה דוגמא חיה מהסופר לאנסר שלי 8)

זה דגם GLXI - עם טמבונים, פס קישוט, מראות וידיות בצבע הרכב

בקשר לדיפוני הדלתות בבד - אני לא יודע אם זה קשור לכך שהדגם GLXI.

הדגם מגיע ללא השטיחים, כיסוי ההגה, וכיסויי המושב :wink: פשוט ככה קניתי אותו..

החלקת הסמלים מאחורה אגב, עבודה חדשה :-P

בקשר לפרטים הטכניים, כל מה שאני יכול להגיד לך זה שהגירים של המכוניות האלה בעיתיים.

ברוב המכוניות שבדקתי לפני הקניה הגיר מחליק מעט. בדגם ה GLI SALOON ההגה הרבה יותר פשוט בעיצוב, עדין כזה ודק.

DSC01561x (Small).jpg

DSC01564 (Small).JPG

פורסם

גם לי יש את אותו הרכב , סופר לאנסר ידנית שנת 94.

גם בשנת 93' היא היתה בעלת הזרקה רב נקודתית, ECI MULTY .

לגבי נתוני הספק ביציאה מהמפעל

113 כ"ס, מאיצה מעמידה למאה ב 9.6 שניות.

בדגם הGLI ישנם כאלה שבהם המנוע מפיק רק 90 כ"ס, אין בו שעון טורים, יש פלסטיק בדלתות במקום קצת בד, פסי הקישוט בצבע אפור ויש כאלו גם עם טמבון אפור.

בשנת 95 כנראה ביוזמת היבואן, הוסיפו להם ספוילר בהרכבה מקומית, וידיות הדלת נצבעו בצבע הרכב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
בבקשה הנה דוגמא חיה מהסופר לאנסר שלי 8)

זה דגם GLXI - עם טמבונים, פס קישוט, מראות וידיות בצבע הרכב

בקשר לדיפוני הדלתות בבד - אני לא יודע אם זה קשור לכך שהדגם GLXI.

הדגם מגיע ללא השטיחים, כיסוי ההגה, וכיסויי המושב :wink: פשוט ככה קניתי אותו..

החלקת הסמלים מאחורה אגב, עבודה חדשה :-P

בקשר לפרטים הטכניים, כל מה שאני יכול להגיד לך זה שהגירים של המכוניות האלה בעיתיים.

ברוב המכוניות שבדקתי לפני הקניה הגיר מחליק מעט. בדגם ה GLI SALOON ההגה הרבה יותר פשוט בעיצוב, עדין כזה ודק.

ככה נראה ההגה של GLI כן?

http://img208.imageshack.us/img208/7154/dsc01111ek9.jpg

אבל תשמע מבחינה חיצונית(הייתה לי GLI שנת 96 אוטומטית) חוץ מהמד סל"ד וההגה אני לא רואה הבדל..כי הבד בדלתות גם היה לי,שטיחים היו לי מקוריים(ואני הייתי יד שניה),מראות גם היו צבועות ונראות ככה ועם חשמל,רק הידיות היו אצלי בצבע שחור.

דרך אגב,רשום ברישיון רכב איזה דגם זה אצלך?כי תשמע אפשר לשים ב GLI מד סל"ד ולהגיד שזה GLXI חחח,אולי רק לפי ההגה אפשר לזהות.

ובענין הדלק מהו ההבדל בין אוטומטית לבין ידנית,האוטומטית אני זוכר דיי זללה,מה גם המיכל דלק קטן (33 ליטר) מיכל מלא עד הסוף(כמעט נשאר לי איזה ליטר פעם) הספיק לי ל 360-370 ק"מ.

מהי הצריכת דלק של הידנית לעומת האוטומטית?

ונגיד אני נופל על GLI שמורה ידנית איך אני ידע עם היא 113 כח סוס או 90? /:

תודה.

• תוכן חדש...