Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מבין שזו המלצה לסט-אפ ב12K ש"ח:

הכוללת מונו משומש/מוצר נמוך +צורך "לגרד כסף" להתקנה .

ואני זה שנובח על העץ הלא נכון:shock: .

מידן,

כנראה שאתה לא הבנת את המסר שאני מנסה להעביר לפותח הת'רד

א. חוסר אחריות? ממש לא - מגבר משומש זה אולי הקניה היותר בטוחה בתחום האודיו בשוק היד שניה.

ב. זה נכון שיחסית לרכיבים שנתתי לו המונובלוק יהיה הכי חלש - אבל באס טוב אפשר לקבל מרכיבים יחסית פשוטים - לא חייבים להשתגע על ההתחלה - אפשר גם לשדרג בעתיד.

זאת הדיעה שלי לפחות.

אבל מה שבאמת אמרתי שם בין השורות לפותח הת'רד, מה שאתה מידן לא הצלחת להבין - זה שאי אפשר לקנות רכיבי אודיו ב"רשימת קניות" לא משנה כמה הרכיבים טובים.

אני בפירוש זרקתי הצעה באוויר לרכיבים שכולנו יודעים כאן את הטיב שלהם - וכולנו יודעים גם טוב מאוד שלא כולנו נתקין אותם ברכב שלנו גם אם היה לנו הכסף לזה.

ועוד זרקתי שם שורה נוספת שאתה ציטטת בסוף - שזה ממש לא אומר שהוא יאהב את הרכיבים הללו - בקיצור בלי לשמוע לא קונים.

את הטוויטרים של ETON דרך אגב שהמלצתי עליהם - אני לא הכי אוהב בוא נאמר את זה ככה.

בוא נאמר שזאת היתה הצעה היפוטתית - פותח הת'רד אפילו לא הספיק או לא טרח לציין את סוג הצליל שהוא אוהב - אז איך בכלל אפשר להמליץ על משהו שסביר להניח שהוא יאהב? סתם זרקתי הצעה באוויר כדי להראות מה יכול לקרות כשעושים כזה דבר - החוסר אחריות שאתה מתכוון אליו - זה בדיוק מה שניסיתי להסביר כאן - לגבי המונובלוק אני לא מסכים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה ז"א למה? כי יש לו מספיק כסף בשביל להרשות לעצמו!

חשבתי בהתחלה להמליץ לו על הסדרה היותר גבוהה שלהם שעולה כמעט כפול!

השאלה שלך היא כמו למה להמליץ על פרארי למיליונר? - כי הוא מיליונר אולי???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין למה אף אחד לא מציע לו ללכת לשמוע סטים סאבים וכו' במקומות?

פותח הת'רד

חכה לאחד המפגשים שיהיו נוחים לך.(אם אתה דרומי אז יש השבוע).

תשמע סטים תתייעץ ואל תתבייש וככה תדע בדיוק מה אתה רוצה ומה אתה אוהב!

ההמלצות שתקבל פה הם רק הכוונה למה אתה צריך לשמוע, אבל בגדול האוזן שלך תצטרך לשמוע ולהחליט מה אתה יותר אוהב ומעדיף לקנות.

התקציב שלך מאפשר לך רכיבים די טובים ומאוד מגוונים, אל תזלזל ותבצע קצת בדיקות לפני קניה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אני לא מבין למה אף אחד לא מציע לו ללכת לשמוע סטים סאבים וכו' במקומות? דווקא הצעתי לבחור לשמוע לפני הרכישה :)

פותח הת'רד

חכה לאחד המפגשים שיהיו נוחים לך.(אם אתה דרומי אז יש השבוע).

תשמע סטים תתייעץ ואל תתבייש וככה תדע בדיוק מה אתה רוצה ומה אתה אוהב!

ההמלצות שתקבל פה הם רק הכוונה למה אתה צריך לשמוע, אבל בגדול האוזן שלך תצטרך לשמוע ולהחליט מה אתה יותר אוהב ומעדיף לקנות. צודק ב100%

התקציב שלך מאפשר לך רכיבים די טובים ומאוד מגוונים, אל תזלזל ותבצע קצת בדיקות לפני קניה.

באדום.

לא חותם

פורסם
בחיית lanosforce

למה הוא צריך טוויטרים ב1200 ש'ח :?::?: :?::?: :?::?: :?::?: :?: אני אגיד לך למה ? כי היה קשה לו להמשיך עם סקאן ספיק ולהמליץ על הטוויטר הזה שזוג כזה יעלה כאן כ5000 ש"ח

נו באמת אם רוצים לקנות הכי טוב אז הולכים על הכי טוב , לא ברור שזה ימצא חן בעינו , אבל בטוח דבר אחד , אם הוא יפוצץ 10K על קומפוננט שמורכב מהרכיבים הכי טובים של סקאן ספיק , לא יתכן שהוא לא יהי מרוצה , אלא אם כן הוא ירצה ללכת לאקסטרים של הורנים וכו'

דרך אגב זה זול (ה10K ) כי הגנסיס אבסולוט שמורכב מסקאן ספיק עולה יותר ממה ששמעתי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

שמתם לב שפותח ההתר"ד עדיין לא אמר כל מילה נוספת?

איפה הוא?!

אנחנו מגרדים לו את השמיים כאן! והוא אפילו לא מגיב? :idea:

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הגזמתם , בן אדם לא יודע מה זה טוב ורק רוצה להשקיע" 12 אלף"

איטום 2 דלתות ותא מטען 1000 בערך

סט K2P או הייבריד או הרץ E אולי DIAMOND 2200-3000

סאב מאוד תלוי jl W3 6 7 PHASE MULTIו וכו' 1500-4000

מונו טווח בין 1900- 3900 לא חסר JL RAINBOW ETON וחבריהם

מגבר 2 ערוצים 1500 -2000 גג שבגג

התקנה 1000

רדיו דיסק קלריון סדרה 6 ומעלה אלפיין 53 נקמיצ'י 2500-+

אל תקפצו מעל הפופיק באבסולוט הורנים XXLS טוויטרים של ETON

לבטח מדובר באדם שלא יתרוצץ יותר מדי לחלקים שיגיעו בדואר וכיוצא בזאת

תתעניין תשמע תחליט

פורסם

אוקי אז תודה לכל התגובות והעצות כאן.

לגבי חברות אהובות עלי אז זה ככה רוקפורד, JL-AUDIO(חשבתי על ה-W6 אבל כנראה שהוא יקר מדי בשבילי) , קיקר, סרווין וגה

אבל יש גם מלא חברות שאני לא מכיר כל כך אני באזור חדרה יש חנויות שאתם מכירים אפילו

באזור חיפה שתוכלו לשלוח אותי אליהם?

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

קודם כל למי שתהה - אפשר גם לבזבז כמעט את כל התקציב שלו למערכת על טוויטר אחד בודד - שימו לב - בודד כלומר יחיד, לא זוג! בודד!

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=1086823.19950&pid=1283

לפותח הת'רד - נראה שאתה אוהב יותר את הצליל ה"צורם" - החברות שאתה ציינת מתאפיינות בצליל שהוא לא רגוע במיוחד, טוויטרים עם ממברנת אלומיניום ברוב המקרים.

הייתי מציע לך בחום ללכת לשמוע סטים של הרץ!

MBQ גם כן הייתי מציע לך

וגם מאגנט - סטים גבוהים שלהם.

לדעתי בכיוון הזה אתה תמצא שם דברים שיתאימו לך.

מגברים - אני עדיין חושב שהפייז אופוס שהצעתי לך הוא התאמה טובה לסט הקדמי

ולגבי המונובלוק - הPG שהציעו לך כאן ב1500 בהחלט הצעה טובה

שוב - אם יהיה חסר לך קצת תקציב - את אחד המגברים אפשר גם לקנות מיד שניה, כמובן ממקור מהימן - רמקולים יד שניה - לא הייתי קונה כל כך מהר.

Pioneer TS-X150

פורסם

חיפה לא חסר יש לך את דני זומרשטיין רדיו ליין וכו'

דני הוא היחיד שאני יכול להמליץ עליו בלב שקט

למרות שהאחרים בחיפה גם לא רעים אבל רק איתו אפשר לדעת מה התוצאה

אומנם הוא לא הכי זול ובטוח תמצא יותר זול ממנו אבל אני הייתי קונה אצלו את הציוד כדיי לקבל הנחה והתקנה בזול ואחריות ארוכה

זו דעתי

פורסם

אומנם הוא לא הכי זול ובטוח תמצא יותר זול ממנו אבל אני הייתי קונה אצלו את הציוד כדיי לקבל הנחה והתקנה בזול ואחריות ארוכה

זו דעתי

דני ידוע פה בפורום

ולא זול נשמע קצת לא טוב - הרמה של ההתקנה והתוצאה שאתה מקבל מתאימים למחירים

מומלץ בחום אפילו שלא התקנתי אצלו רק מכמה שיחות עם הבנאדם.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

דני ידוע פה בפורום

ולא זול נשמע קצת לא טוב - הרמה של ההתקנה והתוצאה שאתה מקבל מתאימים למחירים

מומלץ בחום אפילו שלא התקנתי אצלו רק מכמה שיחות עם הבנאדם.

עכשיו תגיד לי איך אתה מבסס את הקביעה באדום על מה שרשום בכחול ועוד שולל את מה שאני אמרתי בסגול

אם קשה לך עם הצבעים אני אחלק לך את זה במספור:-P

אין מה לעשות דני הוא לא זול כי כדי להיות זול הוא צריך לעבוד בבאסטה

ולדני יש חתיכת שטח ועובדים

אני לא חולק על הרמה אבל אומר שבן אדם לא יצפה לצאת משם ב300 שקל להתקנה

• תוכן חדש...