Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של דלק הונדה סיווק

רוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!מדובר על רכב הונדה סיווק 1400 ידני,בזמן נסיעה של הרכב יש ריח של אדי דלק בצורה מאוד חזקה,פניתי למוסך שימצא את הבעיה ולא מצאו,הלכתי היום למוסך אחר וגם שם לא מצאו שום בעיה או נזילה,בדקו את ההזרקה,משאבת דלק שרוול של תדלוק הרכב,את מערכת בפליטה ולא מצאו שום דבר.

מדובר בריח מאוק חזק בעיקר אחרי תדלוק ובזמן שיש נוסעים בספסל האחורי.הריח נעלם רק כאשר הרכב כבוי.אודה על עזרתכם בפתרון הבעיה המעצבנת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פתח את הפגש (תא מתען אחורי) ותפרק את ריצפת התא עד שתגיע למיכל הדלק ותירה אם יש שם איזה אוליי איצה חור או צינורית שיחרור לחץ דלק כי יכול להיות שיש איזה דליפה של אדי הדלק שאמורים לצאת דרך צינורית.. אז כמו שאמתי בריצפת תא המיטען יש ברגים של המיכל ויש שם ברגים שמחברים את מצוף הדלק למיכל אז תנסה לחזק את הברגים של המצוף..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקנת מגבר לאחרונה ברכב?

כבר שמעתי על מקרים שמתקינים התקינו מגבר-רצו להאריק אותו לקדחו לתוך המיכל דלק!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה מורגש באיזור המושב האחורי, כנראה מדובר על נזילה ממיכל הדלק מכיוון שהוא נמצא מאחור.

אני לא הייתי ממליץ לך לנסוע ברכב שיש בו ריח דלק חריף, מניסיון. תאמין לי שלא נעים שהרכב מתחיל לעלות לך באש באמצע צומת בתוך עיר סואנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אפשר הסבר ? איך סידרו לך את החורים שהמתקין עשה לך במיכל ?

ויש לי גם בעיה כזאת יש לי נזילה מהמיכל

הנזילה אצלי היא מכיוון הראש של המיכל שזורמת למטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר שמעתי על מקרים שמתקינים התקינו מגבר-רצו להאריק אותו לקדחו לתוך המיכל דלק!

ואני אומר בפשטות- מזלם של הרבה אנשים שמחלת הטיפשות איננה כואבת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...