Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאת חמור אבל אתה יכול להפוך לסוס אציל {שרק} תיגש אליה, כבר יש לך נקודת פתיחה טובה, אתה יודע את השם שלה ומה היא לומדת, תנסה לפתח איתה איזה שיחה על זה או אולי על משהו שקשור לנושא או משהו שראית שהיא דיברה עליו בפעם הקודמת.

אתה יכול לגשת אליה ולישאול אותה מה קורה ולספר לה שהמיבחן הלך לא משהו "זוכרת שהלכתי למיבחן? הלך לי מזה לא טוב, זה המרצה הזה בלה בלה בלה לא?, איך לך הולך במיבחנים?" משהו כזה, אתה צריך להראות עיניין זה העיקר כי פעם קודמת זה ניראה שניראת לא מעוניין ואתה צריך לשדר לה שהפעם זה כן בראש שלך ולפי איך שהיא ניגשה פעם קודמת היא תיזרום. בהצלחה!

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהניסיון שלי יכול להיות הרבה יותר גרוע. מה לעשות לפעמים פשוט לחוצים/מנותקים מהסביבה/מרוכזים במשהו חשוב ואז המוח העליון תופס פיקוד ושולח את המוח התחתון לנמנום.

כשהייתי בצבא שירתתי בתור נהג. הגענו כל הצוות (בערך 10 איש) לאיזה בסיס וכולם התחילו לפרוק ציוד מהרכבים. אני הייתי אחראי על כל הציוד ועל ההקמה של העמדות. לא היה הרבה זמן להקים את הכל אז היה קצת לחץ. הלכתי במסדרון ו"נתקלה" בי חיילת אחת מהצוות. החיילת היתה די חדשה בצוות ויצא לי לדבר איתה כמה פעמים. היא נפלה קצת אחורנית אז תפסתי לה את היד, עזרתי לה לקום וכל מה שחשבתי עליו באותו רגע היה להגיע לרכב כדי לראות מה נשאר עוד לפרוק.

היא קמה החזיקה לי את היד, את היד השנייה שלה היא הניחה על הגב שלי , חייכה חצי חיוך מבוייש ואמרה:

"אסף קח אותי!"

חשבתי שתי שניות, וכל מה שהיה לי בראש זה שהסא"ל והאל"מ מגיעים עוד כמה דקות ושום דבר עוד לא מוכן ועניתי כמו אידיוט עם מפתחות לרכב ביד:

"לאן את צריכה להגיע? יש כאן לחץ עכשיו, תדברי איתי אחרי כל הבלאגן ואולי נוריד אותך בדרך חזרה איפה שאת צריכה."

החיוך שלה נעלם די מהר, היא הסתובבה והלכה משם נעלבת.

אסף

פורסם
ברמה של 1 עד 10,(10 הכי גבוה) עד כמה יצאתי חמור.?

הסקאלה שלך לא נכונה. נסה בסקאלה של "כוסון" עד "אוחצ'ה".

אם היא מצאה חן בעיניך - רוץ אחריה ותסביר לה שהיית במחזור, שכאב לך הראש, שההורמונים השתוללו לך ושבגלל המבחן היית טיפש מכדי להבין אותה.

פורסם
מהניסיון שלי יכול להיות הרבה יותר גרוע. מה לעשות לפעמים פשוט לחוצים/מנותקים מהסביבה/מרוכזים במשהו חשוב ואז המוח העליון תופס פיקוד ושולח את המוח התחתון לנמנום.

כשהייתי בצבא שירתתי בתור נהג. הגענו כל הצוות (בערך 10 איש) לאיזה בסיס וכולם התחילו לפרוק ציוד מהרכבים. אני הייתי אחראי על כל הציוד ועל ההקמה של העמדות. לא היה הרבה זמן להקים את הכל אז היה קצת לחץ. הלכתי במסדרון ו"נתקלה" בי חיילת אחת מהצוות. החיילת היתה די חדשה בצוות ויצא לי לדבר איתה כמה פעמים. היא נפלה קצת אחורנית אז תפסתי לה את היד, עזרתי לה לקום וכל מה שחשבתי עליו באותו רגע היה להגיע לרכב כדי לראות מה נשאר עוד לפרוק.

היא קמה החזיקה לי את היד, את היד השנייה שלה היא הניחה על הגב שלי , חייכה חצי חיוך מבוייש ואמרה:

"אסף קח אותי!"

חשבתי שתי שניות, וכל מה שהיה לי בראש זה שהסא"ל והאל"מ מגיעים עוד כמה דקות ושום דבר עוד לא מוכן ועניתי כמו אידיוט עם מפתחות לרכב ביד:

"לאן את צריכה להגיע? יש כאן לחץ עכשיו, תדברי איתי אחרי כל הבלאגן ואולי נוריד אותך בדרך חזרה איפה שאת צריכה."

החיוך שלה נעלם די מהר, היא הסתובבה והלכה משם נעלבת.

אסף

ואז התעוררת?

:lol: זה דרש את זה.

אהההה ועמית, יצאת פקק, סורי.

תנסה למצוא אותה.

פורסם

"אסף קח אותי!"

אסף

ויאמרו:

right..:puzzled:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למיטב ידיעתי הקורס הנ"ל נושא את השם הזה במכון הטכנולוגי חולון בלבד (או מכללת יו"ש באריאל, אבל אין שם כוסיות לפי השמועות)

כמו כן, היית פשוט צריך לומר לה משפט שכולל את זה שתשמח ללוות אותה בכל זמן אחר....פלוס תירוץ לקבלת מספר הטלפון.

בנוסף יש סיבות לאופטימיות כי אם היא לומדת במוסד הנ"ל, אז יהיו לך הזדמנויות נוספות,

ואז גם יהיה לך תירוץ לפתוח איתה בשיחה... :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם היית אומר לה "אני נכנס לשעתיים מבחן, חכי פה עד שאסיים ואז אוכל לבוא אליך הביתה" הסיכוי שלך היה יותר גבוה מאשר לעשות את מה שעשית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יצאת טיפה פקק מנועל.

אם אתה יודע את השם שלה,

אני יכול לברר איפה היא גרה :twisted:.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אני מכיר אדם שבחורה נכנסה לשק שינה איתו באיזה טיול, אמרה שקר לה, הטמבל הכניס אותה לשק שינה והלך לישון.
והוא גר בקצרין? נוסע על קסנטיה?? דלת אחת מתקלפת??

זה הוא???:shock:

פורסם

מה זה חמור?! יצאת נעל בית

ועוד שהיה לך מבחן על אותות ומה שזה לא יהיה, ועוד שלא השפיע על הלימודים - אין פלא שנכשלת :-D

בקיצור אל תקנה פרה אם אתה צריך רק חלב.

לפי איך שתיארת היא ש@#$טה רצינית :-) שלא תפגע אחר כך

נ.ב- בלי להעליב או לפגוע פשוט זה הקו מחשבה שעולה לי בשעה כזאת

פורסם

תמיד שזה קורה רק בסוף הנורה של "אוי כמה הייתי דביל" נדלקת.

הפסדת הזדמנות, גם לי זה קרה פעם שהעדפתי לעשות עוד משמרת בארומה אחרי שאחת שבאה לקנות אייס שיכנעה אותי לבוא איתה ועם חברות שלה לסרט, ורק אז הרגשתי כמה דביל הייתי.

ומאז שהיא באה לקנות היא אומרת שלום כזה, ותביא לי אייס בבקשה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בחורות שמתחילות אתך... מממ... חשוד מדי... :puzzled::?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
(או מכללת יו"ש באריאל, אבל אין שם כוסיות לפי השמועות)

יש ועוד איך שיש צריך רק לחפש. הבעיה היחידה זה שכולן תפוסות, או יותר נכון, זה מה שהן מספרות לי...:-D

אגב, במבחן האחרון שהיה לי (בסמסטר הקודם) אחרי המבחן נגשה אלי בחורה יפיפיה וטענה שלדעתה היא מכירה אותי, עכשיו אני באמת לא זכרתי שאני מכיר אותה וכל הזמן טענתי שאני ממש לא מכיר אותה ולא יודע מאיפה היא מכירה אותי. מיותר לציין שכל החברים שלי שהיו עדים לשיחה הסתכלו עלי במבט של:screwy: ולא הבינו למה לא ניסיתי לפתח איתה שיחה אלא רק טענתי שאני לא מכיר אותה.

בסולם שלך, איך אני יצאתי?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...