Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב מאד!! עוד נהג של פאביה פ-ר-ט-י-ת נוהג על כבישי הארץ!

אני מבין שעשית רשיון על בננה..

מזל טוב! תתחדש!

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

סוף סוף האיש שהכי הגיע לו להיות נהג קיבל רשיון!

מזל טוב!

אור, באמאש'ך, תן לו סיבוב על הלאנטיס... אני בטוח שגדעון יתן לו, ואם הוא יתן - אתה לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזל טוב ילד!

עכשיו נראה איך אתה בלהחליק מכוניות ולא רק להחליק להן את הפח :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב! נהג באחריות.

דרך אגב, אתה יודע שאלה שעוברים טסט שני הם נהגים טובים יותר, בד"כ. :lol:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מזל טוב!

קח בחשבון שתהליך הלימוד האמיתי שלך מתחיל עכשיו (או בקיצור, כרגע אתה לא יודע כלום, תלמד לאט לאט)

פורסם
מזל טוב יא סיסי!

סע בזהירות.

נ.ב.- אני מקבל בקשות לנהג מלווה בה"פ..:-D

מה המחיר לשעה? :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...