Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

121 אוו סיריון??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב לבחורה ,היא תהיה הנהגת היחידה

פעם בשבוע הרכב יסע עם 4 אנשים ממרכז הארץ לחדרה

חוץ מזה הנסיעות הן בעיר לרוב קצרות מאוד

מי מהמכוניות יותר מתאימה?

מחפש חיסכון בדלק ויותר מזה אמינות

התקציב הוא 25k

אם ישנן המלצות שנות אשמח לשמוע

תודה..

פורסם

יש יתרונות לכאן ולכאן.

יש לנו 121 ברציפות מאז שנת 1993... מדובר בשתי מכוניות, ידנית שהלכה לעולמה בתאונה ואוטומטית ששורדת עד היום, משנת 1994..

המכונית מעולה, אבל:

האוטומטית היא ללא הגה כח (הידנית עם, החל משנת 1995 כמדומני..) וההגה כבד מאד בתמרוני חניה.

המנוע נמוך ביחס לכביש וצריך להזהר.

האלקטרוניקה מהשנים ההם מתחילה להתישן וכבר נתקלנו בבעיה להחליף מודול הצתה אלקטרונית..

מעבר לכך הדבר הזה פשוט נוסע ונוסע ונוסע.

הסיריון יותר חדישה אבל רצוי לקחת את ה 1300. לא היתה לנו אחת אבל חבר בעבודה החזיק סיריון איזה 5 שנים והחליף אותה רק אחרי שהופיעה הסיריון החדשה.

בשורה האחרונה אני מציע למצוא אקסמפלר מסויים מתוך שתי המכוניות האלה שהוא במצב טוב וללכת עליו, עם נטיה לטובת הסיריון כי היא פשוט שווקה יותר מאוחר ואז אני מניח שאין בעיית חלפים.

אני ממליץ גם על דייהטסו שרייד ו/או שרייד סדאן. יש לנו סדאן 97 יד ראשונה והיא פשוט מעולה. היא לא למכירה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עוד שאלה

לדעתי דיהטסו היא מכונית לא אמינה ולמרות זאת מאזדה הרבה יותר מוכרת וידועה ביותר אמינות מהדייהטסו

אני מעוניין לדעת אם למישהו יש את אחד מהרכבים האלה, אז מבחינת אמינות פח ואמינות מנוע...אני מעוניין לדעת על תקלות אופיניות

אני מחפש אך ורק גיר רגיל!! ז'א שהדייהטסו יכולה להיות רק מנוע 1000 (כי אין ידנית 1300) והמאזדה לא מוגבלת בנפח מנוע (עד 1400 נדמה לי)

פורסם

אז דייהטסו שייכת לחברה לא ידועה בשם טויוטה...

מזדה 121 ידנית עם הגה כח מהשנתונים האחרונים שלה (97 - 98 ) יכולה להיות עיסקה טובה.

והמלצתי גם על השרייד ושרייד סדאן שיש להם דגמים ידניים. לסדאן יש מנוע של 1500 ולי אישית היתה פעם כזאת.

דייהטסו, כמו כל יפנית היא אמינה מאד.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אז דייהטסו שייכת לחברה לא ידועה בשם טויוטה...

מזדה 121 ידנית עם הגה כח מהשנתונים האחרונים שלה (97 - 98 ) יכולה להיות עיסקה טובה.

והמלצתי גם על השרייד ושרייד סדאן שיש להם דגמים ידניים. לסדאן יש מנוע של 1500 ולי אישית היתה פעם כזאת.

דייהטסו, כמו כל יפנית היא אמינה מאד.

דייהטסו לא יפנית.
  • תוכן חדש...