Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי גולף 89 1600 סמ"ק , הרכב היה בטיפול לפני כחודש כי הוא רעד לי בצורה מרגיזה ביותר. בכל אופן אמרו לי שנקרא לי צינור שקשור לקרבורטור ולאחר שהחליפו אותו האוטו הפסיק לרעוד אבל עכשיו הוא לא מאיץ ולפעמים נכבה לי ברמזור בעיקר בדקות הראשונות לנסיעה. אני לוחץ על הגז והאוטו מגיב באיטיות כאילו אני רוכב על חמור שלא רוצה לזוז.

אומנם האוטו שלי קשיש אבל לפני הטיפול הוא נסע כמו סוס מרוצים . מה יכולה להיות הבעיה ?

האם הדיאפרגמה נדפקה (לא של אישה :smile: )

תודה

פורסם

הפתרון טמון בשאלה!

ניקוי שיפוץ וכוון קרבורטור , במכון קרבורטורים מקצועי , בעל שם בתחומו ואמינות ומקצועיןות מוכחת,

יחזירו את נעורין של הגולף, ויוסיפו סוסים רבים שהתפגרו, ויוחזרו לחיים, זכור הקרבורטור

הוא הלב של המנוע, ואם גם תרכיב מנוע חדש ברכב, ולא תטפל בקרבורטור, שהוא כאמור לב המנוע,

גרמת ברכב לבטלה, לא תוכל להוציא מהמנוע את הפוטנציאל הטמון בו!

בהצלחה

בברכה

ובתפילה לשקט בצפון!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איפה ניתן למצוא מכון קרבורטורים מקצועי בארצנו הקטנה?

אני גר בהרצליה ואשמח לדעת אם קיים מכון טוב באזור.

פורסם
איפה ניתן למצוא מכון קרבורטורים מקצועי בארצנו הקטנה?

אני גר בהרצליה ואשמח לדעת אם קיים מכון טוב באזור.

צפונה מהרצליה מרחק של עשרים דקות , נמצאת עיר יפה בשם נתניה, השוכנת צמוד לחוף ים מקסים,

ובה ישנו מכון קרבורטורים בעל שם "צביקה" אשר אם תערוך חיפוש בפורום זה, ו/או תכנס לחתימתי תוכל לקבל גם פרטים נוספים ...

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמובן צביקה

איך לא הבחנתי בקרבורטור המוזהב שמוצג בראש חתימתך. כנראה החום וההפפצות בצפון משפיעות גם עלי.

אני יצור איתך קשר בשבוע הבא.

תודה

פורסם

יש שרשור המלצות באוף טופיק, אני כתבתי שם על שכן שלי עם גולף 92 1300, הבן אדם לא זיהה את המכונית אחרי שצביקה טיפל ברכב , נוסף על כך בהמלצתו הוחלפו גם חוטי הצתה ומצתים, עכשיו זה משהו אחר לגמריי, בקיצור חבל על הזמן והדלק שאתה מבזבז בנסיעה עם קרבורטור דפוק.

פורסם
כמובן צביקה

איך לא הבחנתי בקרבורטור המוזהב שמוצג בראש חתימתך. כנראה החום וההפפצות בצפון משפיעות גם עלי.

אני יצור איתך קשר בשבוע הבא.

תודה

זה הקרבורטור שצביקה זכה בו בתחרות:

"קרבורטור הזהב" :smile::wink:

• תוכן חדש...