Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הגולשים, אם מישהו יוכל לעזור לי בעצה ובהדרכה אני אודה לו מאוד.

ברשותי רנו קנגו 2002 דיזל. לאחרונה החלה להופיע בעיה שסימניה הם: כאשר מניעים את המכונית נדלקת נורית סלילי החימום והמנוע פועל אבל הוא "תקוע" בטורים קבועים. לוחצים גז ואין שום תגובה מהמנוע. הוא "תקוע" והנורית דולקת (למרות שהיא צריכה להיות כבויה לאחר שהמנוע נדלק). אני מכבה את המנוע ומדליק מחדש - בדרך כלל זה עובד והמנוע פועל כרגיל ללא כל בעיה. היום המנוע גילה סרבנות יוצאת דופן - ועשיתי את זה כמה פעמים את שהוא נענה לי והסכים לעבוד.

המוסכניק שלי אומר לי שהוא חושש שמדובר בבעיה במשאבת ההזרקה. לפני שאני נכנס לטיפול שיכסח לי את הכיס אני מבקש לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה כזו, מה ניתן לעשות ואיפה אפשר להשיג משאב הזרקה (אם צריך ) במחיר הוגן.

תודה מראש,

יובל

פורסם

יש מכונים לשיפוץ משאבות הזרקה שאתה (או המוסך) מביאים אליהם המשאבת סולר לשיפוץ ויתכן שיש להם מש' מוכנה משופצת במלאי.

ברור שקודם כל יש לבצע אבחון מדויק ממה נובעת התקלה ולא סתם לזרוק כסף לשווא ורצוי לעשות זאת במוסך המכיר את מכוניות הקנגו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי,

תודה על התשובה המהירה.

במידה והמחשב של המכונית יגדיר את הבעיה כמשאבת הזרקה - האם זה אומר שאני חייב להחליף אותה מיד?

פורסם

היום נכנסתי למוסך מורשה רנו וביקשתי בדיקה של מחשב המכונית. המחשב אומר שיש בעיה במשאבת ההזרקה. ההצעה לתיקון עם משאבה חדשה - 7000 ש"ח + מע"מ

למישהו יש הצעה יותר טובה?

פורסם

אולי שיפוץ המש' במכון, כשהמוסך רק יפרקה מהרכב וירכיבה בחזרה ויכוונה, יעלה פחות כסף אך עליך לברר אם המוסך מוכן לכך ואת עלות שיפוץ המש' או החלפתה במשופצת מוכנה מהמלאי.

אני מכיר משפצי מש' דיזל בת"א, אור יהודה ורמלה. אם משהוא מתאים לך מזה, אז כתוב ותענה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי רפי,

שוב תודה על התשובה.

הייתי שמח לקבל כמה טלפונים של ספקי משאבות הזרקה מסוג זה ולעשות בדיקת מחיר

אשמח לקבל הכוונה

בברכה,

יובל

• תוכן חדש...