Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדני מזל טוב גדול לך למשפחתך, להולדת הבן הבכור יובל, מי יתן ותגדלו לחופה מעשים טובים, וספורט מוטורי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המון מזל טוב!!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

 

 

פורסם

מזל טוב!

 

pic_cute_baby3-770388.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה לכולכם על הברכות!

 

הילד עבר ביום חמישי את הברית בשלום (גם אמא ואבא...) ובזה אני מקווה שאנו חותמים שבוע של ציפיה, דריכות וקצת עצבנות (נאלצנו לאשפז אותו ליומיים על צהבת, יום לאחר השיחרור מבית-החולים).

 

שבוע טוב לכולם.

דני.

 

נ"ב מחפש היינז לטיפול בילד שנת ייצור 2006...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

ביקשת - קיבלת.

 

 

אגב , אם היית מתייעץ איתנו לפני תשעה חודשים ושבוע , יכולת לקבל הפנייה לכאן , ואולי להימנע מהמצב אליו נקלעת.

 

אם אתה כבר מזמין ספרים , תחסוך מעצמך להזמין את זה. לא עובד. אין מדריך כלשהו שיכול להתמודד עם התופעה :lol: .

×
×
  • תוכן חדש...